Μπουζούκι από τον Στέφανο Ράπτη

πολυ ομορφο!!!καλες πενιες!!! δεν μας ειπες το οργανοποιο.και βαλε και κανενα βιντεακι να το ακουσουμε.

πραγματικα πολυ ομορφο.μεγιες φιλε μου καλο παιχτο.

σας ευχαριστω πολυ…ο οργανοποιος ειναι αυτος που ηταν στο ματσικα για χρονια…τωρα δουλευει μονος του.στεφανος ραπτης λεγεται και βρισκεται και αυτος στο μαστρο μεσολογγιου.

Ο Στέφανος είναι καταπληκτικό παιδί!!

Καλορίζικο και καλόπαιχτο. Αν και οι φιγούρες του μοιάζουν “γνωστές”, για κάποιο λόγο μοιάζει σαν κάτι τελείως διαφορετικό. Κάτι σίγουρα ωραίο. Βέβαια δεν ξέρω πόσοι άλλοι θα καταφέρουν να το χαρούν εκτός από εσένα (παιχτηκά) μιας και εάν παρατηρώ καλά είναι για αριστερόχειρες. Πάντως σαν γενική εικόνα είναι όμορφο και φαίνεται προσεγμένη δουλειά. Περιμένουμε και το ηχητικό.

εχεις απολυτο δικιο…ειμαι αριστεροχειρας και δεν θα το χαρουν πολλοι…ειλικρινα ουτε και εγω δεν το περιμενα ετσι…εβαλε και ο στεφανος το μερακι του και την τεχνη του σε πολλα πραγματα και σε σημαντικες λεπτομερειες και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλυτερο απ’οτι το φανταζομουν…:088:

036.jpg
Αυτό είναι το καινούριο μου μπουζούκι κατασκευής Ράπτη Στέφανου.
σκάφος 19αρι μουαρέ κελεμπέκι με τριπλά φιλέτα, λιτό χωρίς κεντήματα.
καπάκι έλατο,φιγούρα 4/4 όστρακο(ας με συγχωρήσουν οι φίλοι που προτιμούν τις λιτές φιγούρες αλλά η συγκεκριμένη ήταν απωθημένο ετών).
ταστιέρα έβενος με διακεκομμένη όστρακινη κλάρα
μπράτσο φλαμούρι με κόντρα βέγκε άβαφο.
καραούλο φλαμούρι.
θα μου επιτρέψετε να πω δυό λόγια για τον κατασκευαστή τα οποία αποτελούν καθαρά προσωπική εμπειρία,σε καμία περίπτωση δε θέλω να θεωρηθούν διαφήμιση.Επίσης πιστεύω ότι θα πρέπει εκτός από τους γνωστούς οργανοποιούς που συζητάμε κατά καιρούς εδώ, θα πρέπει να δώσουμε λίγο χώρο και στους λιγότερο γνωστούς.
Ο Στέφανος εργαζόταν χρόνια στον Μάτσικα,εδώ και κάποια χρόνια εργάζεται μόνος, πρόκειται για ένα άνθρωπο που είναι αυτό που λέμε “καλό παιδί”, σωστός επαγγελματίας χωρίς να παρεκλίνει από τα αρχικά συμφωνηθέντα, με λογικές τιμές και στα φθηνά και στα ακριβά του όργανα. Θα δώσω ένα παράδειγμα του επαγγελματισμού του αναφέροντας ότι προτού ξεκινήσει η κατασκευή με δική του πρωτοβουλία μιας και μας χωρίζει θάλασσα, μου απέστειλε ταχυδρομικώς για να βεβαιωθεί ο ίδιος 100% για το τί ζητάω,μια φέτα από το ξύλο που θα χρησιμοποιούταν στο σκάφος,ένα κομμάτι από τα φιλέτα και σε σχέδια τη φιγούρα και τα κορδόνια του οργάνου.Κλείνοντας θα πω ότι το μπουζούκι μου δεν έχει προς το παρόν το brand name μεγάλου κατασκευαστή αλλά ελπίζω στο μέλλον ότι θα το αποκτήσει… και χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν διαψεύστηκα εκ του αποτελέσματος επιλέγοντας τον Στέφανο.(www.stefanosraptis.gr είναι το σαίτ του,όχι και τόσο καλό γιατί ο ίδιος δεν έχει και μεγάλη σχέση με υπολογιστές).
Σας ευχαριστώ…

Επιβεβαιώνω και επ’ αυξάνω τα γραφόμενα του Βραδυνού. Καλόπαιχτο.

Άλλαξα τον τίτλο του θέματος έτσι ώστε να βρίσκουμε εύκολα τον οργανοποϊό σε μία αναζήτηση.

να το χαίρεσαι το μπουζουκάκι Βραδυνέ. Επιτρέπεται μια ερώτηση για το πόσο σου κόστισε και για το πού κινούνται οι τιμές του μάστορα; Επιπλέον αν μπορείς να μας πεις κάτι για τον ήχο και τη συμπεριφορά του οργανου.

καλορίζικο φίλε μου.πολυ ωραίο το οργανάκι στο έκανε ο στέφανος.εύχομαι να το χαρείς όπως εγώ(το εχω λιώσει)…χαχχα…:088:

ηχο βρε παιδια!

ευχαριστω

τί ήχο ρε παιδιά???ο ήχος είναι πάντα κάτι υποκειμενικό και ότι και να γράψω και εγώ όπως και άλλοι έχουν γράψει για άλλους κατα καιρούς δε σημαίνει και κάτι…προφανώς για να ποστάρω σημαίνει ότι το όργανο ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ…αλλά αφού πρέπει να γράψω και για ήχο θα πω τα παρακάτω…το όργανο είναι σωστότατο από το πρώτο ως το τελευταίο τάστο σε όλες τις χορδές, δεν είναι ούτε μπάσο ούτε πρίμο, η διακύμανση της έντασης του είναι αρκετά καλή σε όλη τη ταστιέρα,μιλάει αρκετά καλά και στο δυνατό και στο μαλακό παίξιμο και κοντά στη τρύπα και κοντά στον καβαλάρη και με 0,61 mm πένα και με 0,84 mm,τα ακόρδα του ξεκαθαρίζουν και ακούγονται όλες οι νότες καθαρά…το όργανο μυρίζει ακόμα βερνίκια και έχει να δώσει κ’άλλο…στη τιμή που το πήρα δε θα αναφερθώ, γενικά οι τιμές του Στέφανου είναι λογικές πολύ και ειδικά σε σύγκριση με την αγορά της Αθήνας δεν έχουν καμία σχέση…

Φίλε Βραδυνέ, νομίζω ότι ό Sdimis μάλλον εννοούσε να τον ακούσουμε. Κάνα βιντεάκι δηλαδή.

Ναι αυτο ενοουσα ευχαριστω pepe :wink:

δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα,μόνο από το κινητό αλλά θα είναι κακής ποιότητας,έτσι και αλλιώς σε καμία περίπτωση και με οποιοδήποτε μέσο το βίντεο δε βγάζει την αλήθεια,καλή ή κακή…ας παραμείνουμε αν θέλετε σ’αυτά που ειπώθηκαν…

Καλησπερα… Συγνωμη που παρεκλινω απο το θεμα μα δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο. Εχεις κανεις εμπειρια απο τους σκαφτους τζουραδες του; Aυτους με το μπορντο σκαφος με το γυαλιστερο φινιρισμα. Θα προτημουσα απαντησεις με π.μ . Ευχαριστω.

Εγώ τους έχω παίξει σχεδόν όλους όσους έχει βγάλει. Είναι τζουράδες με τα όλα τους. Στους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μιας και η πρώτη εμπειρία ήταν σούπερ και το χειμώνα έδωσα σε ένα φίλο το δεύτερο μπουζούκι μου,παρήγγειλα ένα αδερφάκι (ολόιδιο όπως το πρώτο εκτός τρύπας φιγούρας) και ένα μπαγλαμά τον οποίο έχω ερωτευτεί,σας παραθέτω φώτο και κατάφερα να ανεβάσω και ένα ταξιμάκι από τον τζούνιορ (η λήψη είναι από απλό κινητό συγχωρέστε με)…


1 «Μου αρέσει»