Μάγκες να συντονιστούμε (και να προσγειωθούμε θα έλεγα ή τουλάχιστον να πετάμε κομματάκι χαμηλά, ώστε εάν προκύψει κίνδυνος …πηδάμε).
Μεσ’ στις γιορτές τέτοια πράγματα δε γίνονται. Τα προβλήματα πολλά. Στα -πολύ σοβαρά- συγκοινωνιακά που ανέφερε ο Γιώργος, μπαίνει και το ζήτημα των ξενιτεμένων (σε Ελλάδα κι εξωτερικό) που -φαντάζομαι- θα 'θελαν να περάσουν τα Χριστούγεννα με τους δικούς τους.
Επειτα μπαίνουν κι άλλα πρακτικά ζητήματα. Π.χ. τα μαγαζιά. Δύσκολα κλείνεις μαγαζί εκείνες τις μέρες. Ακόμη κι αν το κλείσεις δε θα 'χεις την περιποίηση και την εγκαρδιότητα των συνηθισμένων …σκοτωμένων ημερών.
Και άντε -σου λέω- το βρήκαμε το μαγαζί που θέλαμε. Ολος ο κόσμος θα είναι εκείνες τις ημέρες έξω. Εορτοδάνεια παίρνουν για να γλεντήσουν. Τις ίδιες μέρες θα βγούμε κι εμείς και θα τους φάμε στη μάπα; Ημαρτον!
Δύο είναι κατά τη γνώμη μου οι πιο “λογικές” ημερομηνίες: Στις 16/12/2006 ή στις 6/1/2007. Αυτά πάντα αν μιλάμε για κοντά στις γιορτές. Γιατί αλλιώς η 25η Νοέμβρη δεν είναι καθόλου άσχημη. Οτι θα μου 'χει περάσει η μαστούρα από τα χημικά που θα μας ρίξουν στο Πολυτεχνείο (γιατί τούτη τη χρονιά, που πάνε να φάνε το άσυλο, τα χημικά τα 'χω σίγουρα).
Επίσης άκουσα κάτι για διήμερα… Σοβαρευτείτε ρε! Σιγά μην κάνουμε και …ναυτική εβδομάδα!
Τέλος, για τα όργανα… Θα με κουφάνετε τελείως!!!
Κάθε φορά που λέμε να μαζευτούμε για να κουβεντιάσουμε κάποιο θέμα (του Φόρουμ, της Κλίκας κλπ.) πλακώνουν όλοι με τα μπουζούκια και η κουβέντα αντέχει το πολύ δέκα λεπτά. Μετά ακούς τον ατέλειωτο …σχολιασμό του Παναγιωτακόπουλου και του μπουζουκιού του και ακολουθούν και οι υπόλοιποι Ούνοι. Και τώρα που είπαμε να μαζευτούμε να παίξουμε, εσείς λέτε ότι θα …κουβεντιάσουμε; Ε δεν πάτε καθόλου καλά! Ανώμαλοι!
Ολοι θα φέρουν τα όργανά τους (τα μουσικά εννοώ). Κάποιοι, αν έχουν, ας φέρουν και δύο, και τρία. Ποτέ δεν πάει ένα όργανο χαμένο. Και μη νομίσετε ότι θα αντιμετωπίσουμε κανα σοβαρό πρόβλημα συντονισμού. Εχουμε αποδείξει στην πράξη ότι μπορούμε να τα βρούμε όλοι μαζί, και οι γρατζουνιστές σαν του λόγου μου, και οι δεξιοτέχνες (και τέτοιους έχει η παρέα!).
Οσο για τη συζήτηση… Η τελευταία μας συνάντηση κράτησε εφτά ώρες (για κάποιους κράτησε εννιά ώρες). Και στη μέση να μοιράσεις το χρόνο, μια χαρά είναι. Χώρια που το ένα δεν αποκλείει το άλλο, αρκεί ξέρεις να τα χειριστείς.
Πέρα απ’ όλα τα παραπάνω αστεία, θέλω να βροντοφωνάξω:
“Ναι, είμαι υπέρ της λύσης του Ρίο!”
ΥΓ. Ο Ντιέγκο είναι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Οχι όμως και ο μεγαλύτερος ντριμπλέρ. Γι’ αυτά τα πράγματα δεν κάνεις δημοσκόπηση, γιατί θα μπορούσε να ψηφίσει π.χ. ο ΚΚ, ο οποίος πιστεύει ότι σέντερ φορ αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟ είναι ο Σαραβάκος (ή ίσως ο Αντωνιάδης).