Pelagia : 8-12-2010 στο θέμα Τακτικές μαζώξεις…
Καλημέρα σας
Μια και μου έδωσε η φίλη μας Πέλη (tountas priest) την αφορμή με την δημοσίευση της περί επαρχίας,
ήθελα να κάνω μια πρόταση στον Αντμίν μας και τους Συντονιστές, αν γινόταν κάποια στιγμή να μοιράζαμε
την απόσταση και να ορίσουμε τόπο συνάντησης κι εμείς τον Βόλο η την Λαμία η όπου σας βολεύει, κάπου
στο περίπου, για να γνωριστούμε, να μιλήσουμε και να γλεντήσουμε …
tsiotri: 8-12-2010 στο θέμα μαζώξεις στη Νάουσα.
2ον: Η συνάντηση να γίνει στη Λάρισα ή την Λαμία για να …σκάσουν μύτη όλοι αυτοί που είναι από …κάτω (Στερεά ,Πελλοπόνησο) και θα είναι εύχή να τους γνωρίσουμε.
Gilles: 8-12-2010 στο θέμα μαζώξεις στη Νάουσα.
Νομίζω πως συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να γίνει μία συνάντηση περίπου στο μέσο της Ελλάδας.Η Λαμία θα βόλευε πολύ την Αθήνα και και την Πελοπόνησο.Δεν βολεύει όμως την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.Λάρισα και Βόλος είναι για εμένα τα ιδανικά.Εγώ προτιμώ Βόλο(και ας είναι πιο μακριά από εμένα) γιατί έχει και θάλασσα.
Καλοί μου φίλοι συμφορουμίτες, ο σπόρος έπεσε. Ας τον καλιεργήσομε εδώ σε ένα νέο θέμα να δούμε τι ανθούς και καρπούς θα αποδόσει την Άνοιξη (δεν είναι μακρυά για ένα τέτοιο εγχείρημα).
Από την δική μου θέση , σαν απόσταση το βλέπω , την Λαμία ως δίκαιη λύση …
'Εχει το Απτάλικο σαν ρεμπετάδικο , αλλά και άλλες ταβέρνες …
Επίσης έχουμε σύνδεσμο εκεί συμφορουμίτες μας για να συνεννοηθούν …
Εάν θέλετε να υπάρχει και θάλασσα είναι ο Βόλος και τα Κ.Βούρλα που
προτάθηκαν από τον Πέτρο …
pelagia [u]“Λοιπόν αν συμφωνείτε και σεις, μόλις σταθεροποιηθεί ο καιρός και ζεστάνει λίγο, μπορούμε ένα διήμερο, σαν την συνάντηση του Σιλάμπς, να βρεθούμε σε μια μέση απόσταση που θα την ορίσετε εσείς … Σαφώς η επαφή μας αυτή, απαιτεί έξοδα και οι καιροί είναι οικονομικά, τραγικά δυσβάσταχτοι, αλλά κάντε το μία και μοναδική φορά για να γνωριστούμε ! Θεωρώ την πρόταση μου δίκαιη. Κάποιοι μπορούν να έρθουν για μια μόνο μέρα, άλλοι πάλι για το διήμερο που θα ορίσουμε …”
[/u]Επανέρχεσαι βλέπω Πελαγία…και καλά κάνεις. Σκόπευα να το ξαναβάλω κι εγώ το θέμα μιάς κι ήρθε η άνοιξη. Όταν άνοιξα το θέμα δεν περπάτησε. Βάλτε ένα χεράκι ρε λεβέντες μπας και κάνομε την επιθυμία πράξη.
Το ρεμπέτικο φόρουμ, έχει ‘κεφάλι και σώμα’ …
Ας αποφασίσουν λοιπόν όλοι μαζί, με σύμμαχο τον καιρό, για το τι θα γίνει …
Το μοίρασμα της απόστασης είναι 100% δίκαιο …!
'Ολοι μαζί θα προωθήσουμε μια αντάμωση κάπου στα μέσα του δρόμου …
Το πότε, είναι θέμα καθαρά άλλων …
Φιλε Τσαουσακη νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι να βρουμε που βολευει τον καθενα μας ή απο που καταγομαστε…Θα ερθουν συμφορουμιτες απο ολη την Ελλαδα και θα κανουν ωρες ταξιδιου.Εγω νομιζω οτι πρεπει να γινει εκει που υπαρχει ο καταλληλος χωρος που να διευκολυνει και μια τετοια μαζωξη και γι’ αυτο το πιο σημαντικο ειναι μαζι με την πολη να προτεινεται και το μαγαζι ή ο χωρος που θα φιλοξενησει την παρεα μας.