Συνάντηση του Ρεμπέτικου Φόρουμ (2011)

Αγαπητοί φίλοι, στις 11 Ιουνίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.00μμ θα γίνει συνάντηση των μελών του ρεμπέτικου φόρουμ στο χώρο της μηχανικής καλλιέργειας (Πολυχώρος Μάνος Λοίζος - Νίκαια). Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα κληρωθούν και τα δύο μπουζούκια που δώρισε ο κος Στάμκος στο ρεμπέτικο φόρουμ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση πρέπει να στείλετε ένα pm στο διαχειριστή @KwstasP γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον αριθμό των ατόμων που θα είναι μαζί σας. Αν ο καιρός είναι καλός (έτσι ελπίζουμε) θα κάτσουμε έξω, οπότε δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων. Αν όμως ο καιρός δεν είναι καλός, τότε θα κάτσουμε μέσα στο μαγαζί, οπότε εκεί υπάρχει περιορισμός (120 άτομα). Έτσι αφού συμπληρωθούν τα 120 άτομα θα σταματήσουμε να παίρνουμε συμμετοχές μέχρι να βεβαιωθούμε την τελευταία εβδομάδα πια ότι θα μπορέσει να γίνει η συνάντηση στον εξωτερικό χώρο. Η τιμή του μενού είναι 14 ευρώ.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση των δύο μπουζουκιών.
α) Να είστε μέλος του ρεμπέτικου φόρουμ.
β) Η εγγραφή σας να έχει γίνει ΠΡΙΝ την ανακοίνωση του κου Στάμκου ότι θα δωρίσει τα δύο μπουζούκια (δηλαδή πριν την 7/10/2010).

Διαδικασία κλήρωσης
Το μέλος που θέλει αλλά και ικανοποιεί τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει να στείλει σε μένα (@admin) ένα προσωπικό μήνυμα από σήμερα μέχρι 10/6/2011 που θα αναγράφει, εκτός από τη διάθεσή του για συμμετοχή στην κλήρωση:
α) το πραγματικό του ονοματεπώνυμο.
β) τη διεύθυνσή του.
γ) το τηλέφωνό του.
δ) το email του.
(Τα δεδομένα αυτά θα παραμείνουν απόρρητα και απαιτούνται μόνο για τη διαδικασία της κλήρωσης και της αποστολής των μπουζουκιών).
Τα μέλη που θα δηλώνουν συμμετοχή θα λαμβάνουν προσωπικό μήνυμα επιβεβαίωσης, εφόσον ικανοποιούν το κριτήριο εγγραφής (πριν τις 7/10/2010) και θα εγγράφονται σε λίστα που θα δημοσιεύεται περιοδικά για να ελέγχεται από τα μέλη αυτά η συμμετοχή τους. Η κλήρωση θα γίνει στο χώρο της εκδήλωσης.

στην κληρωση θα παρουν μερος μονο οι παροντες?

Αν εχω καταλαβει καλα και διαβαζοντας το μηνυμα του admin

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση των δύο μπουζουκιών.
α) Να είστε μέλος του ρεμπέτικου φόρουμ.
β) Η εγγραφή σας να έχει γίνει ΠΡΙΝ την ανακοίνωση του κου Στάμκου ότι θα δωρίσει τα δύο μπουζούκια (δηλαδή πριν την 7/10/2010).

μαλλον δεν νομιζω πως μονο οι παροντες θα λαβουν μερος στην κληρωση
Βεβαια ο admin μπορει να μας διαφωτισει καλυτερα αλλα εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα

Η απάντηση που ψάχνεις minesweeper, “κρύβεται” στην παράγραφο με τίτλο “Διαδικασία Κλήρωσης” στο αρχικό μήνυμα του admin.

Από εκεί και πέρα εάν καταλαβαίνω κι εγώ καλά το ερώτημα σου είναι εάν θα πρέπει να παρευρίσκεστε στην εκδήλωση (επομένως και στην κλήρωση ή όχι). Το προφανές είναι πως όχι. Το post αναφέρεται μόνο σε περιορισμούς που έχουν να κάνουν με την ημερομηνία εγγραφής σου στο forum και σε περίπτωση που θες να λάβεις μέρος στην κλήρωση την υποχρέωση να στείλεις το εν λόγω προσωπικό μήνυμα με τα απαραίτητα στοιχεία στον admin. Η φυσική παρουσία στο χώρο (προφανώς) δεν είναι υποχρεωτική. Απλά η ημέρα και ο τόπος της κλήρωσης συμπίπτει με την ημέρα και τον τόπο συνάντησης του Ρεμπέτικου Φόρουμ, την συγκεκριμένη στιγμή (ή και το ανάποδο). :241:

ΌΧΙ!!! Στην κλήρωση των δύο μπουζουκιών μπορούν να πάρουν μέρος ΟΛΑ τα μέλη του Ρεμπέτικου Φόρουμ που έχουν εγγραφεί ΠΡΙΝ τις 7/10/2010, όπου και δήλωσε ο κύρiος Στάμκος ότι δορίζει τα μπουζούκια.

Πολύ σωστά!!!

Με παίρνει να διαμαρτυρηθώ για την τοποθεσία της συνάντησης ή να μην το προσπαθήσω καν?

Λέω να μην το προσπαθήσεις. Αλλά μπορείς να “πνίξεις τον πόνο σου”, βάζοντας υποψηφιότητα για την “υιοθεσία” ενός μπουζουκιού (μιας και απ’ ό,τι βλέπω υπερκαλύπτεις τις προϋποθέσεις). Και πού ξέρεις ; Ίσως να τα φέρει η τύχη τελικά και να αποκτήσεις και όργανο, έτσι για να θυμάσαι το forum και ας είσαι μακριά από την Αθήνα. Δες το σαν παρηγοριά :089:

Δεν είναι παρηγοριά φίλε alko101.Ήδη δήλωσα συμμετοχή στην κλήρωση.Απλώς θα ήθελα η διαχειριστική ομάδα να μου εξηγήσει με ποια λογική αποφάσισαν να διεξαχθεί η συνάντηση στην Αθήνα και όχι Βορειότερα ώστε να μπορέσουν να παρευρεθούν(με ότι αυτό συνεπάγεται) και τα μέλη του Φόρουμ της Βόρειας Ελλάδας.Παλαιότερα έχουμε κάνει συζητήσεις και έχουμε πει πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάπου Βορειότερα.Για να είναι δίκαιο για όλα τα μέλη.
Απευθύνομαι στην διαχειριστική ομάδα,χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν.Νομίζω πως με την ερώτηση μου αντιπροσωπεύω τα περισσότερα μέλη που βρίσκονται στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα.Και δεν το λέω τόσο για εμένα γιατί εγώ έχω έρθει σε μικρότερη μάζωξη του Φόρουμ στην Αθήνα,και χάρηκα πολύ που γνώρισα αρκετά μέλη του Φόρουμ,και θα ξανακατέβω γιατί με βολεύει,αλλά νομίζω πως η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι απαγορευτική(λόγο οικονομικών) για εμάς.Γιατί για να έρθω εγώ με άλλους 4 σε ένα αυτοκίνητο θέλω: 6 ώρες διάρκεια ταξιδιού και τουλάχιστον 90? μόνο στο πάνε και άλλα 90 ? στο έλα.

ΥΓ. Μην με χαρακτηρίσετε ως γκρινιάρη.Ότι λέω,το λέω για καλό.

Φίλε Gilles και εμάς μας στεναχωρεί που και εσύ αλλά και άλλα αγαπητά μέλη του Φόρουμ από μακρινές τοποθεσίες δεν θα βρίσκονται μαζί μας. Καλώς ή κακώς όμως, εδώ μπορέσανε να το οργανώσουνε τα παιδιά…

Χωρίς να θέλω να υπονομεύσω αυτό που λες (αν και πιστεύω προσωπικά ότι έχεις ένα δίκιο), κάνοντας λίγο πλάκα (εάν μου επιτρέπεις), να σου πω ότι τουλάχιστον εσύ έχεις μία λύση σε αυτό που ζητάς με έξοδα 180 ευρώ (διά 4) + 6 ώρες ταξίδι, αλλά καλύπτεις και τις 2 σου επιθυμίες. Εγώ από την άλλη όσο και να το θέλω, το πολύ-πολύ μέχρι την συνάντηση θα πάω γιατί έτυχε να ανακαλύψω το forum κάπως αργά. Άρα μήπως πρέπει να ξεκινήσω και εγώ τις “γκρίνιες” μήπως και αλλάξουν την ημερομηνία για τις συμμετοχές στην κλήρωση ; Άλλωστε και εγώ ένας “αμόρφωτος βοσκός” είμαι μπροστά σε αρκετούς “καθηγητές πανεπιστημίου” όπως εσείς !

Φυσικά αστειεύομαι! :089:

Η ημερομηνία εγγραφής είναι κάτι πολύ βασικό, γιατί με αυτόν τον τρόπο αποκλείονται όλες οι εγγραφές που μπορεί να έγιναν με σκοπο την κλήρωση. Κάτι που προσωπικά το βρίσκω πέρα για πέρα σωστό. Τώρα εαν κάποιοι εγγραφόμενοι ανακάλυψαν αυτή τη κλήρωση, δυστυχώς δεν μπορούμε να τους δώσουμε αυτό το δικαίωμα. Μακάρι να είχαν κάνει την εγγραφή πιο νωρίς…

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να πω ότι ο πλούτος του Φόρουμ δεν είναι ένα ή δυο μπουζούκια (που παραχωρήθηκαν ευγενικά από τον Παναγιώτη και κάποιοι άνθρωποι κοπιάζουν πραγματικά για να οργανώσουν όλα), αλλά το περιεχόμενο του και τα μέλη του…

Καλές πενιές για τους τυχερούς !

Όασις… Άβυσσος.Το εννοώ!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Διόνυσε.
Επίσης κατανοώ τον κόπο της διαχειριστικής ομάδας,όχι μόνο να κρατάνε στην επιφάνεια ένα φόρουμ το οποίο προσφέρει πολλά,αλλά και για ότι κάνουν,είτε εκδηλώσεις είτε οτιδήποτε.Και βέβαια είναι άξιοι συγχαρητηρίων.Απλώς με ενόχλησε που γίνεται πάλι στην Αθήνα η συνάντηση.Θέλω να γίνει πιο ψηλά γιατί έτσι με βολεύει εμένα!Πολύ απλό!Θα μου πείτε:δεν θα κάνουμε ότι θες εσύ.Και καλά θα μου πείτε γιατί εδώ μέσα,σε αυτή την διαδικτυακή κοινότητα δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε.
Για εμένα το θέμα σταματάει εδώ.Περιμένω μια απάντηση και φυσικά κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να μου την δώσει.Αν θέλετε απαντάτε.

Gilles, εμένα θα με βόλευε ακόμα πιο πάνω και ακόμα πιο ανατολικά, κάπου στην Πόλη. Κατανοώ όμως ότι δε βολεύει όλους, πολύ περισσότερο αυτούς που το οργανώνουν. Κάπου λοιπόν οι επιθυμίες μας και οι απαιτήσεις μας σταματάνε και προσαρμόζονται στις δυνατότητες των οργανωτών…

ΥΓ. Μακάρι να γινόταν στην Πόλη!Εγώ πάντως θα ερχόμουνα.Των οργανωτών και της πλειοψηφίας.Γιατί αν πάρουμε ως βάση την πλειοψηφία.Σίγουρα θα πρέπει να γίνει στην Αθήνα.Αλλά θα είναι και πάλι άδικο για πολύ κόσμο.Και αυτό μπορεί να το καταλάβει πιο καλά όποιος έχει πάει και σε συναντήσεις που έγιναν και σε άλλες πόλεις.Έχουμε πολύ κόσμο πάντα!

Φίλε Gilles συμφωνώ μαζί σου ότι είναι άδικο για πολύ κόσμο. Η οικονομική κρίση δυσκολεύει πολύ τα πράγματα για τις μετακινήσεις και οι φίλοι μακριά από την Αθήνα ίσως είναι δύσκολο να συμμετέχουν. Απλώς ήταν πιο εύκολο για μας να το οργανώσουμε εδώ, παρά στην επαρχία. Για να είμαι ειλικρινής ψάξαμε λίγο για να γίνει 2 μήνες πιο πριν στη Θεσσαλονίκη, αλλά δε βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο παρά ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο μέλλον κάποια συνάντηση στη Βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε διότι όλοι μας περνάμε δύσκολα και τα μετράμε τα χρήματα…

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση, όπως είπε και ο KwstasP ΔΕΝ απαιτείται η συμμετοχή στην εκδήλωση. Για το λόγο αυτό ζητάω κάποια στοιχεία, ώστε να επικοινωνήσω με αυτούς στους οποίους θα κληρωθούν τα δύο μπουζούκια.

Mέχρι στιγμής (20/5/2011, 19.50) τα μέλη που έχουν δηλώσει συμμετοχή για την κλήρωση είναι 16:

liga rosa
ρεμα
tasos89
Γρηγόρης
sakkalis
ΒΡΑΔΥΝΟΣ
nikos forlan
Gilles
gplom
zabe
PeVen
vic
mkalikan
μπαμπης καπουλας
BLEKOS
guvs

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας με προσωπικό μήνυμα, με τα στοιχεία σας όπως αναγράφεται στο πρώτο μήνυμα αυτού του νήματος. Παρακαλώ πολύ μην ξεχνάτε τον ταχυδρομικό κώδικα.

Ας πούμε και μερικές λεπτομέρειες για τον χώρο,και το τι θα προσφερθεί.Για πληροφορίες το χώρου,και για τις μετακινήσεις σας,συμβουλευτείτε την παρακάτω διεύθυνση:http://www.polisnikaia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=75&lang=el
Το μενού όπως είπε κι ο ΑΔΜΙΝΟΡΑΣ, θα κοστίσει 14 EURO και θα περιλαμβάνει περίπου τα εξής:
Ανά 4 άτομα
1 γραβιέρα,1 σαλάτα εποχής (αγγουροντομάτα π.χ.),1 πατατοσαλάτα,1 λουκάνικο ή σπετσοφάι,1 σύγκλινο σαγανάκι,1 μπιφτέκια,και γουρουνοπούλα ψητή ή τηγανιά για 4 άτομα.Στην τιμή περιλαμβάνεται και το κρασί (Μονεμβασιάς),όσο πιούμε,δεν περιλαμβάνονται όμως οι μπύρες και τα αναψυκτικά.
Για τις συμμετοχές τώρα, το μαγαζί χωράει μέχρι 120 άτομα,για έξω δεν τίθεται θέμα,πρέπει όμως να γνωρίζουμε από νωρίς το πόσος κόσμος θα μαζευτεί,ώστε να γίνει καλά η διευθέτηση του χώρου,και για να γίνουν και οι απαραίτητες προμήθειες από μέρους του μαγαζιού. Εδώ να αναφέρουμε,ότι στον συγκεκριμένο χώρο,προσφέρεται φαγητό μόνο σε εκδηλώσεις,κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο του πολυχώρου.Ευελπιστώ ότι θα περάσουμε καλά.

Τι να τα κάνεις τα στοιχεία φίλε μου admin, μόλις μάθουν το ονοματάκι τους οι τυχεροί θα σε βρουν εκείνοι στο άψε σβήσε.

Εγώ θα ήθελα εκτός από το μενού της μάσας και το συνολικό μενού της εκδήλωσης. Θα είναι κάτι σαν τις Τακτικές μαζώξεις; Θα έχει καλεσμένους;
Αν ναι τι θα παίξουν , ότι και οι καταπληκτικοί συμφορουμίτες ή θα μας παρουσιάσουν δουλειές τους. Θα προτιμούσα το δεύτερο. Προτείνω να γίνει πρόσκληση στο συγκρότημα μπουζουκιών Δόμος να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους από το πρόσφατο θα έλεγα CD τους.
Αν όχι πάλι ωραίοι θα είμαστε, έχομε καταπληκτικούς παίχτες στο forum.

Το παράπονο του Gilles νιώθω σαν να το εκφράζω κι εγώ. Αναζητώ ένα τρόπο να βρεθούμε κάπου στη μέση. Πόσοι συμφορουμίτες βρε Απόστολε θα μπορούσαν να προγραμματίσουν διακοπές μιας εβδομάδας, ας πούμε την τελευταία του Ιουλίου (ή όποια ήθελε προκριθεί), στον Αγιόκαμπο Λάρισας; Το πρωί θάλασσα καφές, γνωριμία και τα βράδια οργανοπαιξία. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο εδώ είμαστε, δεν είναι ανάγκη να είναι επίσημη μάζωξη του forum.
Κώστα, Κωσταντίνοι, Ελένη… χρόνια πολλά

Ok admin.Κατανοητό και ευχαριστώ για την απάντηση!Καλό μενού και καλή η τιμή!Η ιδέα του Νικήτα μ’αρέσει πολύ!Νικήτα!Όπως σου είπαν και στην τελευταία συνάντηση που ήμουν,μην τραβάς βίντεο και κοίτα να περνάς καλά!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!