μπουζουκι απο greekbouzouki.gr

Καλησπερα.
Είμαι νεα στο φορουμ αλλα κ στο μπουζουκι :). Αλλα το εχω παρει πολυ ζεστα το θεμα κ θελω να αγορασω ενα καλο μπουζουκι, τριχορδο (τωρα που μπορω οικονομικα). Φιλος μου προτεινε αυτο το μαγαζι greekbouzouki.gr. Ειδα καποια καλα σχολια που γραφουν εδω, αλλα οπως καλα σχολια γραφει ο καθενας για τον οργανοποιο που εχει παρει το μπουζουκι του. Απο ποιοτητα ηχου δεν μπορω να καταλαβω ακομα πολλα αλλα μου αρεσουν πολυ καποια σχεδια που εχει site. Θα ηθελα καποιος με πειρα που γνωριζει, οσο αντικειμενικα γινεται, να μου πει γνωμες για το συγκεκριμενο κατασκευαστη ή και για καποιον αλλον. Συγνωμη αν σας πριζω, αλλα θελω να προσεξω παρα πολυ γιατι δεν νομιζω να εχω την οικονομικη δυνατοτητα να ξαναφτιαξω μπουζουκι.
Επισης βρηκα στο youtube τα παρακατω video, αν καποιος μπορει να καταλαβει κατι απο τον ηχο.


Κοιτά ο Γιάννης για μένα είναι ότι καλύτερο έχουμε αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι καθαρός και εξηγημένος ο χρόνος αναμονής για ένα όργανο είναι περίπου 3 μήνες το όργανο που θα πάρεις θα είναι τρομερό ο ήχος του ξεκινά από μια τιμή και από εκεί κει περά ότι βάζεις είναι έξτρα . εγώ πριν 2 μέρες παρέλαβα το τετράχορδο μου από του Γιάννη μιλάμε για ένα όργανο με φανταστικό ήχο ζαμπετιστικο όπως ακριβώς ήταν και τότε τα μπουζούκια του ζόζεφ. Για μένα ι γνώμη μου είναι αν θες να πάρεις ήχο πηγαίνει εκεί και οπός λέει και ο ίδιος στο θέμα φιγούρας μπορεί να κάνουμε ότι φαντάζεστε αλλά στον ήχο πράγματα που δεν φαντάζεστε. αυτά από εμένα.

Καρβουνης ΔΑΓΚΩΤΟ !!!
Θα παρεις οργαναρα.
Ο Γιαννης είναι και ωραίος τυπος. Θα σου ξηγηθεί οπως πρεπει.

Προχωρα χωρίς φοβο.

Εδω είναι το δικό μου.

//youtu.be/-0WqX5Bsuxc

Καλή επιλογή, από τις κορυφαίες, για σύγχρονο λαϊκό μπουζούκι.
Αλλά, έχω δει και ένα ταμπουρομπουζούκι του με μόρια, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απ΄ ότι έχω καταλάβει (κρίνοντας και από τον φίλο μου) ο καρβούνης έχει φανατικούς υποστηριχτές. Υπάρχει όμως κάποιος που να έχει πάρει μπουζούκι κ να μην είναι ευχαριστημένος ή να είχε προβλήματα (μετράνε οι αρνητικές απόψεις);

Επίσης θέλω να ρωτήσω κ 2 πράγματα:

  1. Όταν λέμε έχει μια τιμή το μπουζούκι για τον ήχο, ποια είναι αυτή περίπου;

  2. Όλα τα μπουζούκια (χωρίς να υπολογίζουμε το σχέδιο) έχουν ίδια τιμή; Βλέπω σε άλλα μαγαζιά να έχει μπουζούκι με 500 κ με 2500.

Η τιμή του Καρβούνη για τον ήχο ξεκινάει απο 1500?.