Ποίο ρε παιδιά
μα φυσικά το πρώτο !
(ξανά για το σύστημα… μα φυσικά το πρώτο)
Ευχαριστώ για την γνώμη σου
Συνάδελφοι αν θέλετε απαντήστε
Θεωρητικά το πρώτο. Θα μπασαραει με το καιρό.
Η σκέψη μου είναι επειδή τα κατεβάζω τα μπλουζάκια με την βέργα, και τώρα είναι η βέργα στο 0
Το πρώτο που είναι Πρίμο πόσο ακόμη να πριμαρει με το κατέβασμα θα γίνει ξερό
Το δεύτερο που είναι μπάσο με το κατέβασμα θα πριμαρει και θα έρθει στα ίσια του
Τελείωσε το θέμα πήρα το πρώτο
Κάτι τελευταίο με το Κάιρο - χρόνια μπασαρει το όργανο ή πριμαρει
Χωρίς να είμαι οργανοποιος, εκτιμώ ότι λόγω της κρυστάλλωσης των ουσιών του ξύλου με την πάροδο του χρόνου και της αποβολής υγρασίας θα πριμαρει. Αν υπάρχουν προβλήματα σκεβρωσης στο μάνικο ή κάθισμα στο καπάκι λόγω ερπυσμου θα μπασαρει με την κακή έννοια.
Έχει συζητηθεί το θέμα:
Το πήρα στα χέρια μου … το πρώτο τελικά, φανταστικός ήχος !
Κάτι άλλο … δεν έχει προστατευτικό τζάμι - μεμβράνη εκεί που σκάει η πενα ..( ενώ το άλλο του Στάμκου είχε ) ούτε φιγούρα εννοείται!
Που βρίσκω κάτι τέτοιο στην αγορά?
Ευχαριστώ
Καλησπέρα, καλοπαιχτο να είναι το όργανο. Έτυχε και άκουσα τα όργανα όταν ανέβασε ο οργανοποιος το βίντεο και νομίζω ότι έκανες τη σωστή επιλογή. Αν θέλεις μετά από μερικούς μήνες γράψε μια αξιολόγηση για το όργανο. Παρακολουθώ τον οργανοποιο και από τα βίντεο που ανεβάζει τα όργανα του φαίνονται εξαιρετικά τίμια για την τιμή τους οπότε σκέφτομαι ότι αν ποτέ αλλάξω τετράχορδο να είναι η επιλογή μου (για τρίχορδο έχω διαλέξει Φωτόπουλο δαγκωτο). Απλά δεν έτυχε να γνωρίζω κάποιον που έχει όργανο του Στάμκου για να μου πει γνώμη μετά από χρήση.
Καλά για 700 ευρώ δεν το συζητώ το μπουζούκι πυροβολεί
Ψάξε για kling-on guitar protector