Μπαγλαμάς που θέλει..μπαγλάρωμα

Καλημέρα στην ωραία παρέα!

Έχω ένα μπαγλαμά παλιό, του λείπουν χορδές και σκέφτομαι να τον αναστήσω. Εκεί όμως που συναντιούνται οι ντούγιες με το μανικο μου φαίνεται ότι έχει ελάχιστα ξεκολλήσει κ σκέφτομαι μήπως με την τάση μου σπάσει. Κάποια καλή ιδέα που να τον πάω να τον δούνε; Μπορείτε να μου προτείνετε επισκευαστές;

Ευχαριστώ

Οργανοποιούς που να κάνουν επισκευές σίγουρα έχουμε να προτείνουμε πολλούς. Το θέμα όμως είναι εάν γνωρίζει κανείς κάποιον οργανοποιό στη Γλασκόβη. Αυτό θα είναι ένα θεματάκι. Εάν πάλι έχεις επαφή με Ελλάδα και θες να το επισκευάσεις σε Έλληνα οργανοποιό, πες μας ποια περιοχή της χώρας σε βολεύει.

Ευχαριστώ Άλκο!

Είμαι ήδη Ελλάδα για διακοπές, επομένως θα κάνω τη γύρα μου. Μίλησα μόλις τηλεφωνικά με δύο και ήταν ιδιαίτερα βοηθητικοί. Το όργανο δεν είναι κάποια σπουδαία κατασκευή και απλά θέλω μια πρόχειρη λύση, ίσως λίγο κούφωμα με κάποια κόλλα. Αθήνα είμαι.

Με ποιούς μίλησες;

(αν θέλεις μας το λές)

Με Αλεξά- Καντέλη και και Σπουρλαδάκη. Ευγενικοί, πρόθυμοι και κατατοπιστικοί, τους βρήκα σε μια τυχαία λίστα με οργανοποιούς

Τους δύο πρώτους δεν τους ξέρω. Ο τρίτος είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν.

Θεωρητικά μιλώντας, μια τέτοια επιδιόρθωση θα μπορούσε να γίνει σε οποιονδήποτε μάστορα που δηλώνει επαγγελματίας. Δεν νομίζω να αποτελεί σημαντικό πρόβλημα. Καλές διακοπές σου εύχομαι!