Μουντακης Μιχαλης

καλησπέρα στην παρεα! θα ηθελα να ρωτησω για τριχορδο απ τον Μουντακη, οχι τοσο για το κοστος οσο για τον ηχο , ποιοτητα οργανου, γενικα καθε πληροφορια καλοδεχούμενη!!@

2 «Μου αρέσει»

Είναι από τους κορυφαίους μαστόρους, με βαθειά γνώση της οργανοποιίας που μετράει αρκετές γενιές αλλά και προσωπική έρευνα. Αυτό τον κάνει ίσως τον καλύτερο από τους επισκευαστές παλιών οργάνων αλλά και έναν κατασκευαστή που τα όργανά του είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και επισκευάσιμα.
Επίσης, παρ’ό,τι έχει τον προσωπικό του ήχο, ξέρει πώς να βγάλει το κατάλληλο ηχόχρώμα από ένα όργανο (είτε κατασκευή είτε επισκευή). Και κάτι πολύ σημαντικό, είναι καλός παίχτης και τιμιότατος άνθρωπος.

5 «Μου αρέσει»

πάντως και απο πιο παλιες αναζητησεις εδω στο φορουμ πρωτα μπαινει το επισκευαστικό μερος και μετα το κατασκευαστικο ή κανω λάθος;

Πιθανόν επειδή είναι ελάχιστοι αυτοί που κάνουν σωστές και τεκμηριωμένες επισκευές σε ιστορικά όργανα. Αλλά δεν υπολείπεται σε ποιότητα η μαστοριά του Μουντάκη στα δικά του όργανα. Επίσης να αναφέρουμε την συμμετοχή στο εργαστήριο του αδερφού του Ιάκωβου, αλλά και των παιδιών του.

2 «Μου αρέσει»

σε ευχαριστω Νικο για τις πληροφοριες!!!

1 «Μου αρέσει»