Μερικά βιντεάκια μου

Τα σχολιάκια σας ελεύθερα, είτε εδώ είτε στο u-tube… Kαλή ακρόαση! :246:

φίλε απιθανος…
Η παρατήρησή μου έχει να κάνει με τον τρόπο που τραβάς το βιντεο μονο.
Καλυτερα να είσαι κάθετα στην κάμερα (και αναγκαστικά λιγο πιο μακρυά ωστε να φαίνεσαι ολόκληρος) ωστε να βλεπουμε καλυτερα πως τα παίζεις και μεις οι αδαείς… :244: Οχι ότι δε φαίνονται έτι αλλα θα είναι καλύτερα.
Δε ξερω αν υπάρχει τροπος να μη χανονται frame στο youtube… Στα γρηγορα που παίζεις σε μερικά σημεία χανονται ολοκληρες νότες…
Πολύ ωραίος και ομορφο μπουζουκάκι… :109:

Σωτήρη,
αυτό που εκτιμώ στο παίξιμό σου είναι ότι έχεις ανακαλύψει ιδιαιτερότητες (πχ κουρδίσματα, θέσεις) για κάθε τραγούδι και σέβεσαι την αυθεντική εκτέλεση, έχεις μάθει τις πρωτότυπες “απαντήσεις” κτλ.
Καλύτερά σου ο Σακαφλιάς, το μινόρε και το Καπηλειό.:088:

Εκπληκτικός, Μπράβο!!

Ευχαριστώ για τα ωραία σας λόγια! Βρήκα κάνα-δυο ακόμη… :063:

Πραγματικά σου αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο απο όλους μας εδω μέσα.Εγω έχω πολυ δρόμο για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και μπορώ να σου πω πως με ενέμπνευσες να δώσω περισσότερη σημασία στο μπουζούκι, μα και να παίζω πιο πολύ.Σε ευχαριστω πολύ.

Βρήκα χρόνο και έγραψα δυο βιντεάκια… Σας τα παρέχω για κριτική και διασκέδαση!

Πολύ ωραίος!!! Μπράβο διπλόχορδε. Την επόμενη φορά με φωνή!!!

οταν μεγαλώσω ( :019::019:) ετσι θελω να μαθω να παιζω…

Πραγματικά απιθανος…
Μ΄αρεσει που κανεις και ωραία επιλογή τραγουδιών… :slight_smile:

(ΥΓ Ειμαι Τσιτσανικός τι να κανουμε)

Πηγαίος και αυθεντικός! Τα ευχαριστήθηκα όλα μα πιο πολύ το ρε λα ντο σέρβικο, και την ματσαράγκα

Από συντονιστή: Καλά θα ήταν να ανοίξεις ένα blog και να μεταφέρεις εκεί όσα έχεις ήδη αναρτήσει αλλά και τα επόμενα που ίσως βάλεις.

ΜΠΡΆΒΟ ΝΑ ΣΕ ΧΑΊΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΊΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΊ ΣΟΥ

καιρό είχα να ακούσω τέτοιο παίξιμο, με πιστότητα και ακρίβεια -αλλά και με μουσικότητα και αλανιάρικη πενιά! ειδικά στα σόλα του μάρκου και του μπέμπη. και τα κουρδίσματα ενδιαφέροντα, πάω να τα ψάξω. άντε, τα επόμενα με κιθάρα μπαγλαμά και φωνή.

απάντηση στο αποκάτω μήνυμα του κώσταΠ: έτσι την είχα πάθει κι εγώ με τα βίντεο του γιάννη (vikto95), φταίει η κάμερα.

Μπράβο Διπλόχορδε και από μένα!!! Μία ερώτηση όμως γιατί θα τρελλαθώ σε λίγο. Στο 1ο μήνυμα κρατάς την πένα με το δεξί χέρι και στο 7ο μήνυμα με το αριστερό?:082: Ή μου διαφεύγει κάτι?

Επιτελους ενας μπουζουξης με προσωπικο ηχο και παιξιμο . Οπως παλια οταν επαιζε ενας μπουζουξης ελεγες ειναι ο ταδε ειχε κατι ιδιεταιρο ο τροπος του δηλαδη που τον εκανε αναγνωρισιμο και δεν τον μπερδευες με κανεναν αλλο ετσι και με σενα Διπλοχορδε εχεις κατι πολυ δικο σου . Μραβο και παλι μπραβο . Μ αρεσει πολυ ο τροπος που παιζεις .

Μάλλον έχω mirror κάποιο βίντεο… Δεξιόχειρας είμαι ο καημένος!

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 18:21 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 18:17 —

Σας ευχαριστώ όλους για το ωραία σας λόγια! Μου δίνετε πραγματικά τόσο κουράγιο και θέληση να συνεχίσω την ερασιτεχνική μου ενασχόληση με τη λαϊκή μας μουσική! Βασικά το πρόβλημά μου είναι ο ελεύθερος χρόνος…

Λεξιλογικό σχόλιο: Προσέξτε ότι το πρώτο συνθετικό της λέξης ερασιτέχνης είναι το ρήμα ἐράω-ῶ = επιθυμώ έντονα, είμαι ερωτευμένος, και το δεύτερο η λέξη τέχνη. :slight_smile:

Συγχαρητηρια διπλοχορδε,σημερα μονο ενας ερασιτεχνης μπορει να παιξει ετσι.Ελπιζω και γω καποια μερα της ζωης μου να πλησιασω αυτο το παιξιμο , Τσιτσανικος γαρ…συγχαρητηρια και παλι καθως και σ’αυτους που ειναι υπευθυνοι για τον ελευθερο χρονο σου και ακουμε τετοια διαμαντια στην εποχη μας

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Αδερφάκι διπλόχορδε νόμιζα ότι ήμουνα της τρίτης δημοτικού
αλλά σε άκουσα και κατάλαβα ότι είμαι του νηπιαγωγείου.
Μπράβο!Απάνω του ορέ!

Μπράβο πολύ καλός. Ιδιαίτερα μου άρεσε η ματσαράγκα.
Θα ήθελα να επισημάνω και να ρωτήσω 2 πράγματα. Η επισήμανση αφορά τη κάμερα. Στις πρώτες σου ηχογραφήσεις το μπουζούκι ακούγεται πολύ πιο γλυκό. Δε ξέρω αν φταίει η απόσταση ή η ρύθμιση ή αν άλλαξες κάμερα. Να ρωτήσω αν η λήψη είναι από καθρέφτη, γιατί στις πρώτες σου λήψεις είσαι δεξιόχειρας ενώ στις τελευταίες, αριστερόχειρας. Το μπουζούκι φαίνεται να είναι το ίδιο, αλλά στις τελευταίες λήψεις μάλλον από καθρέφτη ή το αντίστροφο.
Θα ήθελα να ρωτήσω τι κάμερα χρησιμοποιείς για τις υποβρύχιες λήψεις και πως τη στηρίζεις στο ψαροντούφεκο.
Και από αναπνοή σε βρίσκω εξαιρετικό. Κρίμα που δεν τραγουδάς.