Μαρίκα Καναροπούλου (Τουρκαλίτσα)

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι στο http://www.youtube.com/watch?v=Bxe9osmXAbI, μπορείτε να δείτε φωτογραφία της Μαρίκας Καναροπούλου σε μεγάλη ηλικία (γιά όσες/ους ενδιαφέρονται. Το λαμπερό αυτό διαμάντι έφυγε απ΄τη ζωή το 1990 και κανείς-απ΄ότι ξέρω- δεν ενδιαφέρθηκε να τη συναντήσει.

Αν κάποιος έχει πληροφορίες γι αυτή τη γυναίκα, θα ήμουν ευγνώμων αν ερχόταν σ΄επαφή μαζί μου.

Φίλε δεν μου βγάζει το βίντεο. Μου βγάζει αυτό: The URL contained a malformed video ID. Τες πα έχω καμιά 10ρια κομμάτια της καναροπούλου και θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλή φωνή

Νομίζω φίλε ikarus πως τώρα θα στο βγάλει :
http://www.youtube.com/watch?v=Bxe9osmXAbI

Κάνε αντιγραφή το λινκ μέχρι και πριν το κόμα και πάτα επικόλληση εκεί που πρέπει να γράψεις την διεύθυνση.

Δυστυχώς τα ίδια λέει, δεν ξέρω για ποιο λόγο το λέει αυτό

Γειά σου κι ευχαριστώ που απάντησες. Πήγαινε τότε στο elkibra-rebetisses.blogspot.comκαι θα τη δεις

Oκ φίλος δούλεψε σε ευχαριστώ πολύ

Κωστα ,η Φωτο της Καναροπουλου προερχεται απο αρθρο του ερευνητη και συλλεκτη Ηλια Μπαρουνη στο περιοδικο Συλλογες το ιδιο και η Φωτο ,εκει αναφερονται αρκετες λεπτομερειες για την Μαρικα Καναροπουλου.Απο οσο ξερω ειχε μεταναστευσει πολλα χρονια στην Αμερικη και τα τελευται χρονια της πεθανε εδω.Δυστυχως η Οικογενεια της ειναι αρνητικη στο να δωσει παραπανω πληροφοριες και φωτογραφιες οσο και αν προσπαθησαμε πριν απο καποια χρονια.

Σταύρο, σ΄ευχαριστώ πολύ. Μήπως το έχεις το τεύχος; Ξέρεις ποιανού μηνός είναι; Είναι η μοναδική φωτογραφία; Μήπως γίνεται να σκανάρεις το κείμενο και να το βάλεις στη σελίδα;
Μήπως ζητάω πολλά;

θα ψαξω να το βρω να το σκαναρω ,μπορει ομως και να το εχω χασει αλλα κατι θα γινει

Μήνυμα από συντονιστή: Σταύρο και Κώστα σας παρακαλώ τέτοιους είδους συνεννοήσεις με Π.Μ. Στο Forum απαγορεύεται η διακίνηση αρχείων που καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα.

Αφηρημάδα. Συγνώμη…