Μαθήματα μπουζουκιού-Τιμες-Θεσ/νικη

Απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τη τιμες :230:υπαρχουν σε ωδεια και δασκαλους αν γνωριζεται.Ξαχνω γιατι κανω μονος μου μαθημα με ενα βιβλιο για μπουζουκι(ΠΑΛΛΙΑΣ) .Ανατολικη πλευρα της θεσ/νικη αν ξερεται.Ειμαι νεος στο μπουζουκι και δεν καταλαβαινω και πολλα.Καλησπερα σε ολους στο φορουμ και ευχαριστω

ο συμφορουμίτης @zabe κάνει μαθήματα μπουζουκιού στην θεσσαλονίκη. κοίτα και στην αντίστοιχη ενότητα του φόρουμ.

Γιατί δεν γράφετε τις εντυπώσεις σας δεν το καταλαβαίνω?? και όχι μόνο για τους δασκάλους της Θεσ/νίκης. Τουλάχιστον εσείς που παίρνετε μαθήματα μπουζουκιού από δασκάλους όλο και κάτι θα έχετε να πείτε, και πόσο παίρνουν την ώρα στο ιδιαίτερο?

Νομίζω ότι δεν είναι κακό να γνωρίζουνε όλοι. Μαθητές θα βγάλουνε.

Σε ευχαριστω, liga rosa για το ενδιαφερων που εδειξες.Επικοινωνισα με τον αγαπητο zabe αλλα κανει μαθηματα για τριχορδο,εγω εχω τετραχορδο και καταλαβαινης.Το προβλημα που εχω λογο ηλικιας ειμαι 46 χρονων,και ντρεπομαι σε ωδειο να παω.Γιατι θα μου πειτε ντρεπεσαι, αφου αγαπας το μπουζουκι δεν καθεσαι στο ωδειο,ο λογος ειναι εχει καποιους νεαρους που γελανε που σε βλεπουν και καταλαβαινεται …Την επαθα σημερα, πηγα σε καποιο ωδειω και ντραπηκα πολυ… Οποτε Θα βρω δασκαλω για ιδιαιτερα,να δω τι τιμες κανει στην ωρα κι αν με συνφερη, τον κλεινω. Και στα οικονομικα ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ.Η τιμη του zabe πολυ καλη,η προσφορα που με εκανε.

Αγαπητέ φίλε αφου μένεις ανατολική θεσσαλονίκη σου προτείνω για τετράχορδο μπουζούκι να πας στο μουσικό εργαστήρι Δ.Ρακιτζής ’ εξαιρετικός μπουζουξής και λαικός συνθέτης με πολλές συνεργασίες [ Γ.Λύδια ,Μ.Αγγελόπουλο κλπ] .Θα τον βρεις αν πληκτρολογήσεις Μουσικό εργαστήρι Δ.Ρακιτζής , έχει τα τηλ επικοινωνίας και είναι στην Ανω Τούμπα ’ Δώσε του και χαιρετίσματα

Βρηκα δασκαλο, και τα ειπαμαι απο κοντα.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια…Για δασκαλο αν τον ξερετε το ονομα του ειναι ο Ελευθερακος Θανασης…και τιμη,ιδια οπως του αγαπητου zabe. Και το καλυτερο μαθημα στο σπιτι μου…κατι που με ξελαφρωσε,πραγματικα.Για τον αγαπητο ΛαζαροςΡαζης σε ευχαριστο θα τον εχω υποψην τον Δ.Ρακιντζη.Χαιρετω το φορουμ και ευχαριστω mike2011.

δεν ξέρω αν αναφέρεστε σε μένα, αλλά έγραψα ως φίλος του ηλία και όχι ως μαθητής του -εκτός από όσα “έκλεψα” παίζοντας μαζί του. παραδέχομαι πως έκανα στεγνή διαφήμιση σε έναν άνθρωπο που εκτιμώ, αλλά γι’αυτό δεν έγραψα “εξαιρετικός δάσκαλος κλπ” αφού δεν έχω τέτοια προσωπική εμπειρία.

υγ: φίλε mike, βλέποντας τις προτιμήσεις σου, δεν είναι κρίμα να παίξεις τσιτσάνη με τετράχορδο; όσο για τα ωδεία, μη μασάς… ποτέ δεν είναι αργά!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αγαπητε liga rosa .Αν γνωριζα λιγο πιο νωρις αυτοι την ομορφη και καλη παρεα του φορουμ του Ρεμπετικου,θα ηταν σιγουρο οτι θα διαλεγα να παρω το τριχορδο. Αλλα οταν πηγα, πριν γνωρισω το φορουμ,διαλεξα μπουζουκι τετραχορδο και πηρα και βιβλιο για διαβασμα-μελετη για το μπουζουκι.Στη διαρκεια γνωριμιας του φορουν ειδα οτι υπαρχουν 2 μπουζουκια.Αλλα ΑΡΓΑ…ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΑ καποιο καλο τιμημα για τα εξοδα του μπουζουκιου.Και θα με ρωτησεται απο που το αγορασες (και αυτο αργα το εμαθα) ,Οικος Νακας. Το μπουζουκι το εχω φωτογραφια στο προφιλ μου.

Να παίζει ακόμα μπουζούκι ο άνθρωπος ή να τα παράτησε?

Ο Ηλίας (zabe) ευτυχώς παίζει ακόμα!

1 «Μου αρέσει»