Μάστορας οργανοποιός στην Αλεξανδρούπολη και πέριξ

Καλησπερα στα μελη. Προσφατα ενας φιλος απο Αλεξανδρουπολη αντιμετωπισε ενα προβλημα με το μπουζουκι του και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο μαστορα στην περιοχη της Αλεξανδρουπολης (κατα προτιμηση) η καπου στην ευρυτερη περιοχη.Ευχαριστω:088::088:

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 ερασιτέχνες οργανοποιοί στην Αλεξανδρούπολη.

α) ο ένας μάλιστα είναι και μέλος εδώ, ο Takisf, ρώτησε τον… δεν ξέρω εάν ασχολείται μόνο προσωπικά ή πιάνει και όργανα άλλων.

β) Όσο για τον Γκότσιο, πέρα από το ότι είναι φωτιά και λάβρα (φανταστείτε, εμένα φιλικά με πήρε 70 ευρώ για αλλαγή τάστων όταν όλοι παίρνουν από 20-40 Ευρώ), είναι πολύ τσαπατσούλης στην δουλειά του, και κάνει προχειροδουλειές.

Σε μένα (χθες το παρέλαβα το μπουζούκι) 4-5 τάστα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα. Για υπόθεση βαριά βαριά 2-3 ωρών με άφησε χωρίς όργανο για 2 μέρες. Φίλοι, φίλοι, αλλά αν με ξαναδεί… να μου τρυπήσει την μύτη.
Δεν ξέρω, εάν θίγεται κανένας, αλλά εγώ περιγράφω απλώς την πολύ πρόσφατη οδυνηρή εμπειρία μου.

γ) Ο τρίτος, είναι ανερχόμενο αστέρι, αλλά δεν θα πω τίποτα παραπάνω… καθότι προς το παρόν δεν κάνει για τρίτους… το πρώτο του πάντως που το δοκίμασα μου άρεσε πάρα πολύ… πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα αποκτήσει μεγάλο όνομα ως οργανοποιός…

Ο Γαβρήλος ο Κοκώνας που έφτιαχνε -ερασιτεχνικά- υπέροχους μπαγλαμάδες μένει ακόμη στην Αλεξανδρούπολη ή βρίσκεται στη Θάσο?

Περί αλλαγής τάστων…

http://rebetiko.sealabs.net/forum/viewtopic.php?p=14270

O Γαβρηλος βρίσκεται στη θασο πλέον εδώ και κάποια χρονια.

Για μελλοντική χρήση και για οσους ψάχνουν μάστορα σε εκείνα τα λημέρια ειναι ο Γιάννης Καδόγλου.

3 «Μου αρέσει»