Οργανοποιός Σταμάτης Αναστασάκης

Μηπως γνωριζει καποιος να δωσει πληροφοριες για τον Σταματη Αναστασακη (Καβουρας). Που βρισκεται το εργαστηρι, τ/φ επικοινωνιας και που κυμαίνονται οι τιμες στα φοβερα τετραχορδα του?

Αν και τον μάστορα δεν τον γνωρίζω, μπορώ να σε βεβαιώσω ότι είναι εύκολο να τον εντοπίσεις μέσω κοινωνικών δικτύων (πχ δες εδώ ) και να βρεις ήχο από τα όργανά του επίσης εύκολα (πχ δες εδώ ). Για περαιτέρω πληροφορίες ίσως μπορούν να βοηθήσουν και άλλοι φίλοι.

Θα ήθελα και εγώ πληροφορίες όπως τηλέφωνο και διεύθυνση αν κάποιος γνωρίζει.
Να σημειώσω πως δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί βάσει των παραπάνω (το fb του δεν λειτουργεί και το youtube του δεν έχει πληροφορίες).

1 «Μου αρέσει»

Γνωρίζει κανείς στοιχεία αυτού του μάστορα, τηλέφωνο/μειλ, περιοχή κτλ; Ρωτάω εκ μέρους φίλου, κοίταξα και αλλού στο φόρουμ και δεν βρήκα κατι.

Νομίζω στην Άνω Γλυφάδα βρίσκεται αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες.

Ο Καβουρας ειχε προφιλ στο FB ως Anastasakis Stamatis, αλλα το προφιλ δεν υπαρχει πια.

Ειχα διαβάσει σε ενα άρθρο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, ειναι αληθεια οτι εχει περισσοτερο εξειδίκευση στα 4χ ή οχι;

1 «Μου αρέσει»

Κατασκευαστής οργάνων είναι αλλά όπως λες έχει περισσότερο κλίση προς τα τετράχορδα λαϊκά.
Όσο για τρόπους επικοινωνίας δοκιμάστε στο 6 9 7 2 4 4 1 1 4 3. Να ξέρετε ότι η αναμονή είναι τεράστια, επομένως θέλει υπομονή και απ’ όσο ξέρω δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα όργανα.

2 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Φίλε μου τελικά κατάφερα και έχω μπουζούκι από κάβουρα. Αξίζει η αναμονή, αν έχεις ένα άλλο να παίζεις πήγαινε από το οργανοποιείο και δε θα χάσεις.

1 «Μου αρέσει»

Φιλε εκ μερους αλλου γράφω δεν ειναι για μενα, ωστοσο μιας και πήρες ηδη μπουζουκι απο εκεί, σε ποια περιοχη βρισκεται το οργανοποιειο;

Ας γραψω άλλο ενα off topic.
Ειναι εντυπωσιακό πως υπαρχουν 2-3 πρωτοκλασάτοι οργανοποιοί με μεγαλη ζήτηση και καμια ελπιδα να τους βρεις στο ιντερνετ η στον τηλεφωνικο κατάλογο.

1 «Μου αρέσει»

Μα, στόμα με στόμα γίνεται η καλύτερη διαφήμιση. Πάντως απ’ό,τι έχω καταλάβει δουλεύει κυρίως με τετράχορδα πίστας, δεν ξέρω αν αφορά εμάς εδώ.

4 «Μου αρέσει»

ανω γλυφαδα , διευθυνση δεν θα σου πω, αν θες παρτον τηλ

1 «Μου αρέσει»

εχει και παρα πολυ καλα τριχορδα

Το πού είναι το είπαμε το τηλ. που είπε ο @alko101 δεν ξέρω αν ισχύει.
Αλλά έτσι μια απορία.Τη διεύθυνση αν την ξέρεις γιατί δεν την γράφεις είναι μυστικό που δεν πρέπει να το ξέρει ο κόσμος?

2 «Μου αρέσει»

οχι λαμπρο αλλα προφανως για να μην την εχει δημοσια δεν την θελει και δημοσια . και εκτος αυτου εκει ειναι και το σπιτι του οποτε κατανοηττο

1 «Μου αρέσει»

Ο ένας ο κάβουρας, οι άλλοι ποιοι είναι?

Παΐσιος & Φρονιμόπουλος.

2 «Μου αρέσει»