Οργανοποιός Λάκης Καρβέλης - Μεσολόγγι

Χαίρετε! Μήπως έχει κάποιος φίλος ίδια άποψη για την δουλειά του Οργανοποιού Καρβέλη Λάκη από το Μεσολόγγι ; Αν κάποιος έχει παίξει ή έχει στην κατοχή του όργανα του κατασκευαστή θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν και είμαι Μεσολογγίτης δεν γνωρίζω κάτι για την δουλειά του. Δεν έτυχε να πέσει κάτι στα χέρια μου!

2 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πρέπει να είναι καινούριος οργανοποιός.

2 «Μου αρέσει»

Πανε 3 με 4 χρόνια που κανω αυτή την δουλειά δε με λες και νέο έχουνε δει τα ματιά μου και έχουν ακούσει τα αφτιά μου πολλά. Στο Μεσολόγγι είμαι μπορείς να έρθεις να δεις δουλειές μου απο κοντα. Στο face book θα με βρείτε Λάκης Καρβέλης στα ελληνικά.

1 «Μου αρέσει»

Ε το 2023 όμως πρέπει να ήσουν νέος οργανοποιός :wink:
Δυο χρόνια εμπειρίας δε τα λες και πολλά!

@Lakis καλωσόρισες στο Φόρουμ. Χαιρόμαστε με τη παρουσία σου. Καλές και παραγωγικές συζητήσεις να έχουμε. Το Φόρουμ είναι ανοιχτό εάν θες να μοιραστείς τις γνώσεις, τις απόψεις σου και φυσικά τη δουλειά σου!

2 «Μου αρέσει»

2.5 και παω για 3 χρόνια στο επάγγελμα δεν το λες και λιγο. μονο αυτό κανω ολη μερα φτιάχνω όργανα απο αυτο ζω και εχω κάνει και πολλές επισκευές. Και εχω φτιάξει και αρκετά οργανα και επισκευές που δεν εχω ανεβάσει στο fare book. Ευχαριστώ πολυ.

1 «Μου αρέσει»

Εάν θες λοιπόν Τριαντάφυλλε (@Lakis ) μπορείς να παρουσιάζεις κι εδώ τη δουλειά σου ενδεικτικά. Για το Φόρουμ είναι πάντα ενδιαφέρον να συμμετέχουν οι ίδιοι οι οργανοποιοί, μουσικοί, ερευνητές κλπ.

1 «Μου αρέσει»