Λίμα για τάστα

Χρόνια Πολλά . Μακάρι ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους χαρά, υγεία ευτυχία και ελευθερία στη Κύπρο. Ξέρει κανένας άν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να πουλά εκείνες τις ειδικές μικρές λίμες που στρογγυλεύουν τα τάστα μετά το γενικό λιμάρισμα. Είναι τα παιδιά μου στην Αθήνα τώρα και θα σας ήμουν υπόχρεος άν με πληροφορούσατε γιατί θα τους τηλεφωνήσω το κατάστημα να πάνε να μου φέρουν.

Καλή Χρονιά! Να περάσουν απο το μαγαζί Φράγκου και Κωστόπουλου χαμηλά στην οδό Αθηνάς πρός την μεριά του Μοναστηρακίου. Έχει πολλές ποιότητες και ανάλογες τιμές.Καλά λιμαρίσματα!!!

Eyxaristw Para Poly file. Den eimai sigouros an milame gia to idio pragma. milw gia ekeines tis mikroskopikes limes pou to katw meros tous einai hmikukliko gia na kamarwnoun ta tasta.

Μονο ο Κωνσταντέλος έχει τέτοιες και τις δίνει πανάκριβα , 60-70 ευρώ.
Ο Φράγκος έχει τα καλύτερα εργαλεία με διαφορά αλλά ειναι κλασσικά εργαλεία μαραγκού.
Εργαλεια ειδικά για όργανα μπορεις να βρείς on line
www.stewmac.com

Eyxaristw Poly Kyrioi. Nastai kala. Sygnwmh gia ta Greenglish alla grafw apo allo ypologisth.

Δεν χρειαζεται λίμα απαραίτητα για αυτή τη δουλειά.Μπορείς να πάρεις ψιλό γυαλόχαρτο σφουγγαράκι(οπως των ελαιοχρωματιστών)αυτό θα το βρεξεις με βρασμένο ηλιέλαιο(αφού βέβαια κρυώσει) και με αυτό θα περάσεις τα τάστα.Η αφή που αφήνει στα τάστα και στο ξύλο είναι εκπληκτική.

Πάρε τηλέφωνο τον Κωνσταντέλο να σου στείλει μία.
Θα σε διευκολύνει να φτιάχνεις πανομοιότυπα τάστα.
Είναι βέβαια λίγο ακριβή.