Λήμμα "Ομολογίες";

Ανοίγω το νήμα για δύο λόγους. Ο ένας είναι αυτός του τίτλου: ήθελα να βρω τι ακριβώς ήταν οι ομολογίες που αναφέρονται στο ομώνυμο τραγούδι.

Ο άλλος είναι ότι, όταν κοίταξα στο Γλωσσάρι, βρήκα να μην υπάρχουν παρά δύο λήμματα από όμικρον όλα κι όλα, οντάς και οντουλάρω αν θυμάμαι καλά. Δε θυμάμαι τι άλλες λέξεις από ο- είχαμε, αλλά σίγουρα ήταν πολλές δεκάδες (πιθανόν και οι “ομολογίες”). Πού πήγαν; Επίσης, δεν εμφανίζεται το ευρετήριο δίπλα δεξιά.

Και θυμήθηκα ότι τις προάλλες η Ελένη είχε γράψει για κάποιο πρόβλημα που συνάντησε στο γλωσσάρι, αλλά δε βρήκα σε ποιο νήμα ήταν. Γενικά συμβαίνει κάτι με το Γλωσσάρι;

Δες εδώ να κατατοπιστείς:

Ναι, δεν έχω τη δυνατότητα να ανεβάσω κανένα καινούριο λήμμα. Βγάζει το εξής μήνυμα:

“Προέκυψε ένα σφάλμα: Κύριο μέρος περιορίζεται σε 99000 χαρακτήρες, έχεις εισάγει 99200”.

Αυτό μάλλον θα σημαίνει ό,τι καταλαβαίνουμε: ότι υπάρχει κάποιο μέγιστο όριο μεγέθους για κάθε μήνυμα, και ότι στο πρώτο και μοναδικό μήνυμα του κάθε νήματος του Γλωσσαριού (ή μόνο κάποιων, ίσως) αυτό το όριο ξεπεράστηκε.

Πριν ξεπεραστεί δεν ξέραμε ότι υπάρχει.

Δεν έχω να προτείνω κάποια λύση, ας μιλήσουν οι ειδήμονες.

Το άλλο όμως είναι φυσιολογικό; Πού πήγαν όλα τα λήμματα από ο-;

Ευχαριστώ Άνθιμε.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ήταν κι άλλα στο Ο;

Αυτά τα δύο ήταν όλα; Τα ίδια όπως το ‘17 που είναι η αναδημοσίευση;

Δεν πήγε ο νους μου πως από τόσα λήμματα, κανένα εκτός από αυτά τα τρία δεν έτυχε να αρχίζει από ο!

Ωραία λοιπόν, προτείνω λήμμα “Ομολογίες”. Θα ξαναδώ το προηγούμενο λινκ, που τα εξηγεί όμορφα αλλά με πολλά λόγια, και θα επανέλθω με πιο συγκεκριμένη πρόταση.

Το πού θα το χωρέσουμε βέβαια, άλλο θέμα.