Κωδικός δίσκου για "Με πιάνουνε ζαλάδες/Απ΄την πόρτα σου περνώ" του Α.Κωστή

Καλησπέρα παιδιά! Δεν ήμουν σίγουρος σε ποια κατηγορία να βάλω αυτό το πόστ, νομίζω εδώ ταιριάζει περισσότερο.

Προσπαθώ να βάλω σε χρονολογική σειρά κυκλοφορίας τα 12 τραγούδια που ηχογράφησε ο Α.Κωστής (Κώστας Μπέζος δηλαδή) την περίοδο 1930-31. Έχω ταξινομήσει 10 από αυτά με βάση τον κωδικό δίσκου και άλλες πληροφορίες. Τα 2 που δεν μπορώ με τίποτα να βρω όμως, και υποθέτω πως είναι στον ίδιο δίσκο, είναι τα τραγούδια “Με πιάνουνε ζαλάδες” και “Απ’την πόρτα σου περνώ”. Έχω τις ηχογραφήσεις τους , άλλα όσο και να ψάξω δεν μπορώ να βρω φωτογραφία από τον δίσκο στον οποίο ανήκουν. Δεν υπάρχουν ούτε στο αρχείο Κουνάδη ούτε σε καμιά άλλη πηγή που έψαξα. Αν ξέρει κάποιος τον κωδικό δίσκου αυτόν των 2 τραγουδιών, ή έστω που εμφανίζονται χρονολογικά σε σχέση με τα υπόλοιπα τραγούδια, θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ!

Στον δίσκο του Κωστή, που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια, δεν τα έχουν βρει όλα αυτά;

2 «Μου αρέσει»

αυτο σε βοηθαει?

1 «Μου αρέσει»

Ακριβώς αυτό έψαχνα, χίλια ευχαριστώ φίλε Σπύρο!

Α, δεν ξέρεις το Σίλαμπς; Θησαυρός!!! Είναι στο λινκ «η ρεμπετοσελίδα», επάνω δεξιά στη γαλάζια μπάρα της σελίδας που βρίσκεσαι τώρα.

1 «Μου αρέσει»

Το είχα πετύχει εδώ και κει, άλλα κάποιοι σύνδεσμοι που ακολούθησα ήταν σπασμένοι άρα υπέθεσα πως έχουν χαθεί αυτά που ήταν ανεβασμένα εκεί. Τώρα που κοιτάω καλύτερα, όντως έχει πολύ πράγμα!! Ευχαριστώ για την καθοδήγηση φίλε

Μια που το έφερε η κουβέντα , μήπως το Σίλαμπς έχει κάποιο πρόβλημα ; Γιατί όποτε παω να εγγράφω μου βγάζει μια λευκή σελίδα που δεν οδηγεί πουθενά …

φαίνεται πως δεν λειτουργεί τώρα.
δοκιμασε αργότερα…

Είναι αρκετό καιρό τώρα , έχω προσπαθήσει 4-5 φορές χωρίς αποτέλεσμα , απλά τώρα βρήκα ευκαιρία να το αναφέρω

στον συγκεκριμενο δισκο γραφεται ως κ. κωστης και οχι α.

Εντάξει, αλλά οι διαφορές μεταξύ Κ. και Α. δεν έχουν “αποκωδικοποιηθεί” ακόμα…

Σχετικά με αυτό ,βρήκα από τη Mississippi Records (έκανε νομίζω και κάποια CD του Charles Howard) , αυτόν τον ωραίο δίσκο με τα 12 του Μπέζου . Δυστυχώς έχει εξαντληθεί , γιατί πραγματικά δεν έχω ξανακούσει πιο καθαρά τα τραγούδια αυτά . Προήλθαν λέει από τους πρωτότυπους δίσκους που έγιναν remaster. Τώρα αυτό το λένε όλοι και από ότι έχω διαπιστώσει δεν ισχύει πάντα . Εδώ όμως πρέπει να έχει γίνει , διότι τα περισσότερα τραγούδια παίζουν σε λίγο πιο γρήγορη ταχύτητα από τη συνηθισμένη και πράγματι σε όσα η φωνή Ακουγόταν περίεργα , τώρα φαίνεται πως είναι σε όλα ο Μπέζος . Αυτοί στην εταιρεία ίσως έλυσαν , ακούσια , το μυστήριο . Ακούστε τα Με Πιανουνε Ζαλάδες , Από την Πόρτα σου Περνώ και πιστεύω θα δείτε διαφορά .

2 «Μου αρέσει»

Αυτό που λέει ο Κ. Άγνωστος πρέπει να εννοούσα:

Δεν το κατάλαβα ότι αυτό εννοούσες , τουλάχιστον τώρα μπορεί οποίος θέλει να ακούσει τον δίσκο !