Κλεμμένα όργανα

Καλησπέρα σε όλους, είπα να φτιάξω αυτό το νήμα και να ανεβάζουμε δημοσιεύσεις και φωτογραφίες κλεμμένων οργάνων μιας και αυξάνονται οι πιθανότητες είτε να βρεθούν τα όργανα είτε να αναγνωρισθουν από κάποιον υποψήφιο αγοραστή.
Αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα παρακαλώ κάποιος διαχειριστής να το μεταφέρει εκεί.

Μια δημοσίευση που είδα σήμερα.


3 «Μου αρέσει»

Και άλλο ένα


1 «Μου αρέσει»

Μάλιστα.Λυπάμαι πολύ που βρίσκεται κάποιος στη θέση να χάνει το όργανό του έτσι απλά που με κόπο αγόρασε.Το θέμα είναι ότι κάπου καταλήγουν και σίγουρα θα πωλούνται.

2 «Μου αρέσει»

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί πολύ οι κλοπές οργάνων, παλιά δεν τους δίνανε τόση σημασία.
Οπότε πολύ προσοχή στα όργανα, και ποτέ σε πορτ-μπαγκαζ. Αν γίνει η στραβή, αγγελίες απώλειας παντού και ξεψαχνισμα σε αγγελίες, παζάρια, και καταστήματα με μεταχειρισμένα όργανα.

5 «Μου αρέσει»


2 «Μου αρέσει»

1 «Μου αρέσει»

Μ΄αυτή την εμφάνιση αποκλείεται. Η φιγούρα με τα αρχικά σίγουρα θα αλλάχτηκε από τις πρώτες μέρες.

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα σας.
Κλάπηκε το συγκεκριμένο όργανο από έναν φίλο (κατασκευή Μιχάλη Αγγελή). Παρακαλώ αν το δει κάποιος να ειδοποιήσει στο Τηλ 6934511859 - Μάριος

Ο Χρηστός και η Παναγία μα γιατί να κλέψουν τα μουσικά όργανα?. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν απάτη αλλά μόλις είδα αυτό το κείμενο με γέμισε πολύ σε περιέργεια. Μου φαίνεται ασυνήθιστο όλο αυτό. Και πάλι γιατί να κλέψουν τα μουσικά όργανα που έχουν αξία και χρηματική αλλά και συναισθηματική. Κουραζόμαστε πολύ για να αποκτήσουμε ένα. Και τι γίνετε έρχεται κάποιος κούτσα κούτσα σαν την γάτα σε ένα βράδυ σου κλέβουν την μόνη συντροφιά σου το μπουζουκάκι σου ή τον μπαγλαμαδάκι σου κλπ. Γιατί όλο αυτό.

Και του έκλεψαν του παιδιού άλλα δύο (μικρότερης αξίας)όργανα και μια τηλεόραση… Το θέμα είναι ποιος είναι ο κλεπταποδόχος και πως εξηγείται τα όργανα αυτά να μην εμφανίζονται ποτέ σε κάποιες περιπτώσεις… Πέρυσι ένας φίλος ξέχασε το μπουζούκι του σε ένα taxi και δεν ξαναβρέθηκε ποτέ…
Στην περίπτωση του Νικολόπουλου βρέθηκε σε έναν παλιατζή…

κρίμα μωρέ αδερφέ μ τα όργανα του παιδιού. δυστηχώς η κοινωνία μας είναι στην κόλαση

Εάν δε πάνε σε παλιατζή, φεύγουν εξωτερικό.

υπάρχει περίπτωση να πουλάνε η κλέφτες τα κλεμμένα όργανα σαν μεταχειρισμένα?

Υπάρχει περίπτωση να ΜΗ τα πουλάνε; Λες να είναι συλλέκτες βρε μωρέλιμ και να ξέπεσαν στα χιρσισλίκια;

1 «Μου αρέσει»

εεεμ λέω και εγώ μήπως υπάρχει ελπίδα να βρεθούν τα όργανα.

οποτε, τσιπακι τζιπιες μεσα στο οργανο, ετσι ωστε να εντοπιζεται… αλλα τωρα που το σκεφτομαι, οντως, που καταληγουν τοσα οργανα κλεμμενα? εχει γινει ποτε σοβαρη ερευνα, εκτος απο μια αναφορα στην αστυνομια, και αυτη να μεινει απλα στο αρχειο? πιστευω οτι ισως και στις κλοπες οργανων να υπαρχει καποιο μοτιβο. δλδ αν το οργανο το εχει κλεψει μουσικος, αυτο εχει κλειστει σπιτι του, δεν το βλεπει αλλο ματι πιστευω. αλλα αν το εχουν κλεψει ασχετοι, καπου πρεπει να τα εχουν πουλησει, αλλιως προς τι η κλοπη? αρα καποιοι τα αγορασαν, καπου θα κυκλοφορουν αυτα τα οργανα, και συνηθως βλεπουμε να κλεβονται καλα, ακριβα οργανα, και οχι τα φθηνα τα μαθητικα. το καλοκαιρι εγινε αποπειρα κλοπης σε σπιτι γνωστου μου. ενω η αστυνομια ειπε οτι γνωριζουν ποιος ειναι, βαση μαρτυριας γειτονου, ακομα δεν ειδοποιηθηκε ουτε ο ιδιοκτητης, ουτε ο μαρτυρας για αναγνωριση. συμπερασμα…? παρ’ το αβγο και κουρευ’ το… ισως οι συλλογοι μουσικων μεσω ιδιωτικων ερευνιτων μπορουν να δωσουν μια λυση.

καποια πιστευω ναι. ειναι αυτην η περιπτωση, μενουν στο σπιτι, και τα χαιρεται ο νεος ιδιοκτητης εις γνωσιν του.