Απίστευτη επισκευή μπουζουκιού από τον ..."Γιακούμπ" της οργανοποίας!

Το κακό ξεκίνησε από τη τούμπα που έφαγα σε βρεγμένο πλακόστρωτο πηγαίνοντας για δουλειά. Έχοντας το μπουζούκι σε θήκη βαλίτσα έσκασα με τη πλάτη κάτω και αν δεν είχα τη θήκη να με προστατέψει τουλάχιστον ο τραυματισμός μου θα ήταν σίγουρος. Ανοίγοντας τη θήκη έπαθα το σοκ της ζωής μου! Σκάφος σπασμένο, καπάκι σπασμένο, τάκος σπασμένος! Όταν το πήγα στον Καφετζόπουλο μου είπε τα εξής: “το μπουζούκι 99% δεν φτιάχνεται αλλά άφησέ το να σκεφτώ μπας και κατεβάσω καμμιά ιδέα, μην το πετάς στα σκουπίδια!”
Ξαναπηγαίνω σήμερα --με σκοπό να του παραγγείλω καινούργιο όργανο-- και βλέπω το μπουζούκι μου δεμένο, με το ίδιο καπάκι, με το σκάφος φτιαγμένο όπως πριν! Απομένει μόνο το λουστράρισμα και κάποιες αισθητικά…Καφετζοπουλικές παρεμβάσεις. Με διαβεβαίωσε επίσης πως κατασκευαστικά η αντοχή του θα είναι πιο ανθεκτική και ο ήχος του καλύτερος, αρκεί να μην γκρεμοτσακιστώ πάλι κατά τον ίδιο τρόπο:)

Τι να λέμε ρε παιδιά ο άνθρωπος δεν παίζεται!

Αφου ειναι καλα το μπουζουκι (πλεον) και η πλατη σου, τελος καλο ολα καλα Αλκη μου! Και με γειες το καινουριο (??)μπουζουκακι!

περαστικα και σιδερενιοι και οι 2 σας Αλκη. να’ναι καλα και τα χερια του μαστορα…

άντε, ακούσαμε και ένα καλό νέο φέτος! θα περάσω να το δώ το συντομότερο, μπας και το πιστέψω -το όργανο ήταν πολυτραυματίας μετά την ηρωική αυτοθυσία του.

Αλκη ψάξε και για πατούμενο με αντιολισθητική σόλα,στη θήκη του οργάνου και στην τσέπη μας βάζουμε ΠΑΝΤΑ ένα κεφάλι σκόρδο (για το μάτι)…

Περαστικα και απο εμενα,

Μας δινεις και καποιες πληροφοριες για το εαν το οργανο ηταν του ιδιου μαστορα?
Καμμια φωτο του πριν και μετα?

ευχαριστω

Εδώ είναι προ Ατυχήματος (το όργανο είναι Καφετζόπουλος ετών 20+)…

//youtu.be/49jnmgbcm4w

//youtu.be/M5q42DWJO5w

Στα τελειώματα της επισκευής…
P2052632.jpg

1 «Μου αρέσει»

Πολυ ωραία φωτογραφία του μάστορα! Με πόση αγάπη και προσοχή φροντίζει το μπουζουκάκι!

Θα είχαμε μία πλήρη εικόνα Άλκη αν είχες να μας παραθέσεις και καμιά φωτογραφία με την ζημιά που έπαθε!!! Τελικά όταν ο μάστορας είναι μάγκας όλα γίνονται!!!

Όταν το πήγα Κώστα, του είπα να το πετάξει στα σκουπίδια καθώς ο ίδιος θεωρούσε 99% αδύνατη την επισκευή του. Μετά από 10 μέρες πήγα στο μαγαζί με σκοπό να αγοράσω όργανο και βρέθηκα σε έκπληξη που δεν περιγράφεται!
Το μπουζούκι το πήρα την επόμενη μέρα της ληστείας, ευτυχώς για μένα δεν ήταν στη βιτρίνα αλλά πίσω από τον πάγκο. Όχι μόνο το επισκεύασε, αλλά το έκανε και καλύτερο! έκατσε 10 μέρες από το πρωί έως το βράδυ και έκανε πράγματα που μόνο αυτός γνωρίζει να κάνει! Φωτογραφία δεν σκέφτηκα να βγάλω, το είχα ξεγραμμένο…

ΥΓ. Βέβαια την ημέρα που πήρα το μπουζούκι, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ λόγω της κλοπής και το ψυχικό κόστος του Παναγιώτη τεράστιο!
Σκέψου μόνο ότι πέντε όργανα για τον Παναγιώτη, αντιστοιχούν σε πέντε μήνες δουλειάς σε 10ωρη ημερίσια βάση!

Μακάρι να τα βρει ρε Άλκη όπως και να βρεθούν και οι εγκληματίες!!! Γιατί περί εγκληματίες πρόκειται!!! Εσύ πάλι πρόσεχε τις τούμπες σε θέλουμε ενεργό στο πάλκο:)

Από την σημερινή μάζωξη στον καφενέ των Αγίων Αναργύρων (ο Αλκης με το όργανο που αναστήθηκε απο τον Καφετζόπουλο).

όμορφη παρέα βλέπω! χαθήκαμε ρε παιδιά… μήπως βρεθούμε στην μάζωξη του φόρουμ στις 24;