Κατι συμβαινει στην "καρδιοκλεφτρα"

Στην “Καρδιοκλέφτρα” επι της Αλεξάνδρας (πλησίον Μουστοξύδη) παίζει μιά καταπληκτική ορχήστρα με πολύ καλά όργανα και φωνές!
Μέχρι πριν λίγο παίζανε με τον Μ.Πάππο στην Μαγιοπούλα.Πήγα χθές,νομίζοντας ότι θάταν και ο Πάππος μαζί,αλλά…δεν με χάλασε που δεν ήταν!
Οι μπουζουξήδες είναι πολλοί καλοι αλλά και καλοί τραγουδιστές.Οι τραγουδίστριες άψογες,ιδίως αυτή που τραγουδάει στα “ψιλά”.Οι λοιποί μουσικοί (τραγούδησαν και αυτοί) εξαίρετοι.Το ρεπερτόριο απέραντο και εκτελείται επιτυχώς.
Ασφαλώς αν ήταν και ο Πάππος μαζί,η ορχήστρα θάταν χίλια στα χίλια.Αλλά και χωρίς τον Πάππο το σχήμα…πετάει!!!
Ήταν μιά αξέχαστη τσικνοπέμπτη (αν ήταν και το κοινό πιό ενθουσιώδες-είχαν ριχτεί στη μάσα!-θάταν κάτι το καταπληκτικό).
υ.γ. δεν γνωρίζω τον ιδιοκτήτη.δεν κάνω διαφήμιση.γράφω ότι αισθάνθηκα.
κύριοι,πρέπει να το στηρίξουμε το μαγαζί!!!

Να λοιπόν ποιοί παίζουν και τραγουδούν στην “Καρδιοκλέφτρα” :
Οι Χρυσούλα Κεχαγιόγλου & Ειρήνη Νικολάου τραγουδούν.(Αν το όνομα Κεχαγιόγλου τόχετε συνδέσει με…ογκώδες σώμα εδώ ισχύει το αντίθετο.Η φωνή όμως της Χρυσούλας έχει όγκο)
Οι Αρίστος Βαμβακούλης & Βασίλης Γαβαλάς παίζουν πολύ καλό μπουζούκι και τραγουδούν επίσης.
Δεν έχω πρόχειρα τα ονόματα των εξαίρετων μουσικών που παίζουν (αλλά και τραγουδούν κάποια κομμάτια) ακουστικό κοντραμπάσσο,ακορντεόν και κιθάρα.

μα καλά,κανείς άλλος δεν πήγε στην καρδιοκλέφτρα?
απο ένα ολόκληρο φόρουμ μόνον εγώ πήγα?
ρε παιδιά,έχει τίποτε το επιλήψιμο το μαγαζί και εγώ (ο δύστυχος) δεν το ξέρω?
δεν μου λέτε κι εμένα,μην με βρεί τίποτε κακό αν ξαναπάω?

Τι επιλήψιμο να χει το μαγαζί φίλε Τάσο?
Απλα οί έξοδοι μας είναι περιορισμένες (έχουμε γυναίκες και παιδιά ,βλέπεις) αν τα καταφέρουμε και πάμε ευχαρίστως να πούμε και την γνώμη μας.

είπα κι εγώ!!!

Τάσο, ήσουν άτυχος! Ο Μανώλης Πάππος εκείνη μόνο τη μέρα (Τσικνοπέμπτη) απουσίαζε -ήταν ΒορειοΔυτική Ελλάδα, το είχε κλείσει πριν κάνει τη συνεργασία με το μαγαζί.
Προς το παρόν (μιας και κάτι “μαγειρεύεται”) στην ΚΑΡΔΙΟΚΛΕΦΤΡΑ παίζουν Παρασκευή και Σάββατο, βεβαίως με τον Μανώλη Πάππο και το υπόλοιπο υπέροχο σχήμα -όπως μας περιέγραφες.

ΥΓ: Σήμερα Παρασκευή, θα νυχτοξημερώσω στην ΚΑΡΔΙΟΚΛΕΦΤΡΑ… Όποιος κοπιάσει θα τσουγκρίσουμε και κανα ποτήρι !
—Και θα πούμε και εδώ τις εντυπώσεις μας.—

Δέν πειράζει,Ιωάννα.Τον Πάππο τον ήξερα έτσι κι αλλιώς.Με την απουσία του εκτίμησα περισσότερο το “σχήμα”.(Διότι άν ήταν παρών,σίγουρα θα κέρδιζε τις εντυπώσεις εις βάρος του “σχήματος”).Να σημειώσω ότι την τσικνοπέμπτη οι αθάνατοι νεοέλληνες βασικά…περιδρόμιαζαν,αντί να απολαμβάνουν την μουσική ,να χορεύουν κλπ.Στο τέλος μείναμε 3-4 τραπέζια που είχαμε πάει για τη μουσική και μόνο.Ε,λοιπόν τα παιδιά παίξανε μέχρι τις 4.00 για εμάς με απίστευτη διάθεση.Φαντάσου τι θα παίζουνε σε μεγάλο ακροατήριο.Αγγέλους θα κάνουνε!!!

Τις Δευτέρες πάντως Πάππος Βαμβακούσης ο αδερφός του μπάσο ειναι στην Κληματαριά σε ταβερνοκατάσταση για μουσικούς κυρίως.Βρέθηκα με το Γιαννη το Νιάρχο το Θανάση τον Καμπά κι αλλους μια Δευτέρα και εγινε κατάσταση αφού σηκωθήκανε κι αλλοι εκτός ορχήστρας και παίξανε και τραγουδήσανε.

Ναι,μόνο που το μαγαζί έχει λίγα τραπέζια και οι ενδιαφερόμενοι είναι πάρα πολλοί.

Το πιο προσφατο δελτιο λεει οτι ο Κουναδης με τους ιδιοκτητες του χωρου δεν τα βρηκαν, ο Π.Κ. αποχωρησε και “πηρε” και τους μουσικους “του” εξ ου και η εκπομπη στη Μπηλιω με τις κοπελλιες και τον Κουκουλινη.

Κατοπιν οι ιδιοκτητες ψαχτηκαν και ενω ειχαν μιλησει με καποιο σχημα τελικα ηρθε ο Μανωλης ο Παππος με το δικο του σχημα οπου φανταζομαι παιζει τωρα και οι οποιοι ηταν στη Μαγιοπουλα που σταματησε το Γεναρη. Μη φανει περιεργο αυτο εδω σταματhσε ο Παπακων/νου με τη Βιταλη το Γεναρη επισης … κριση μεγαλη …

Τελικα τα μονα μαγαζια που δουλευουν ειναι του Γρηγορη, του θεμου και της Σεμινας γιαυτο κι εχουν ενα χαμογελο ναααα … και τα ευρω με τα τσουβαλια … κακουργα μεταναστευση …

Τι εκανε παλι ο Καμπας ρε συ Γιωργο, παλι κραιπαλιαστηκατε ;;

Δεν προλαβε να γυρισει απο τη Μαγιορκα και επιασε τα καταγωγια …

Παντα τετοια μαγκες !!

Με πρόκαμε ο Τζώρτζης, αλλά το ξαναθυμίζω. Όλη η αντρική ομάδα τής ΚΑΡΔΙΟΚΛΕΦΤΡΑΣ, εμφανίζεται στο μαγειριό ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ (Πλατεία Θεάτρου, στη Βαρβάκειο αγορά από πίσω) κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ από τις 8.30μμ ώς τις 12.30 με 1 τη νύχτα.

Μην τους τρομάζεις καλέ!!! Μεγάλο είναι το μαγαζάκι, όλοι χωράμε! Καλό κρασάκι, άφθονο τσίπουρο και κάτι μεζεκλίκια…μμμμμ… και πάμφτηνα!

Στην ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ είναι πιο “χύμα” (σαν κρασάκι) το πρόγραμμα, ενώ στην ΚΑΡΔΙΟΚΛΕΦΤΡΑ σίγουρα πιο “κατανυκτικά”… Να πάτε και στα δυο !

— Ποιά Δευτέρα πήγατε; Εεεε;;; Εγώ ήμουν τούτη που πέρασε… Φτουυυυυυ… και μου χρωστάει κέρασμα ο Καμπάς !

(Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/ην Ιωάννα 15 Μάρτιος, 2006)

Ημασταν πριν απο κανα δυο ή τρεις Δευτερες δεν θυμαμαι αλλα ηταν πολυ καλα.Ανέβηκε και ο Γιωργαρος με το κανονακι ωραια κατασταση γενικως,χαλαρα και παρειστικα.Γιωργη τιποτα παναγιτσα ο φιλος μας κατι μπυρες πλακωσαμε και τιποτα αλλο,μου φαινεται αρχιζει να γερναει.Sorry Θανασακη.

Σύντεκνε Γιώργο, η “κληματαριά” ήταν πριν τη Μαγιόρκα, πάντως είσαι μέσα, αφού ξέρεις ότι γενικά γυρίζω…

Ιωάννα μας γλυκειά, το κέρασμα ευχαρίστως με την πρώτη ευκαιρία…

Ρε φίλε Τζωρτζό, κάνε φραγκοδίφραγκα για το τι θα έπρεπε να πίνω Δευτεριάτικα… Είμαι σχεδόν κάθε βράδυ στη γύρα, αν άφηνα τον εαυτό μου ελεύθερο στην κρεπάλη θα με φώναζαν Δελιά…

Θαναση σε πειραζω αλλα φιλαρακο ολα κι ολα αμα ποτε γερασω σαν και σενα θα θελα να ειμαι γερος αλλα τζοβενογερος.
Μην πειραζεσαι λεβεντια μου φιλικο ηταν το πειραγματακι.
Πλακα εκανα σε περιπτωση που δεν το καταλαβες βεβαια.

Ελα κι εγω δεν καταλαβες απο ζηλεια τα λεω που χανω τετοια ωραια …

Οντως η μπυρα τραβιεται Δευτερα κι οσο περναει η βδομαδα περναμε στα σκληρα …

Χτες το βραδυ περάσαμε φανταστικά στην “Βάρδια” στην Τουμπα.Σχεδον ένα χρόνο είχαν να βρεθούν μαζί
τα παιδιά του σχήματος¨"άκουσον δε" και χθες είχαν
πολλά κέφια.Ας ελπίσουμε οτι θα ξαναβρεθουν σύντομα.

Φίλε Πρόεδρος μας μπερδεύεις.
Εδώ μιλάμε για Καρδιοκλέφτρα και Πάππο.
Που κολλάει το μύνημά σου?

Συγνώμη ρε Τάσο αν χάλασα τη σελίδα.Ειμαι καινουριος στο φορουμ και δεν κατέχω και καλά αυτά τα σατανικά μηχανήματα.Σιγά σιγά θα στρώσω.

α,καλά!είπα κι εγώ μήπως ο Πάππος μεταξύ Καρδιοκλέφτρας και Κληματαριάς,προλαβαίνει νάρθει να παίξει και στην Τούμπα!!!