Θοδωρής Στούγιος - Κατιούσα

Αυτό το παιδί το πρωτοείδα σε μια ταβέρνα στην Πετρούπολη. Ήταν μαζί με τον τραγουδιστή Στέλιο Γαλανό και τον κιθαρίστα Γιώργο Φουντούκο. Μου έκανε εντύπωση από τότε. Πολύ στρωτός, γλυκός μπουζουξής με καθαρή πενιά. Τότε έπαιζε με μπουζούκι Σπουρδαλάκη, δεν ξέρω αν το κρατάει ακόμα. Σεμνό παιδί και απ΄όσο μιλήσαμε καλός χαρακτήρας. Μετά αν θυμάμαι καλά τον είδα στην ταβέρνα Κληματαριά μαζί με τον Σπύρο τον Γκούμα αλλά γι αυτό δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να κάνω και λάθος.
Κατά τη γνώμη μου από τους αξιοπρόσεκτους νέους παίχτες, που με τις συνεργασίες που κάνει, θα γίνεται όλο και καλύτερος.

4 «Μου αρέσει»

Επιβεβαιώνω τα πάντα για τον δάσκαλο. Παιχταράς και πολύ καλό παιδί. Όντως παίζει ακόμα με μπουζούκι του Σπουρδαλάκη.

1 «Μου αρέσει»

Στηρίζει και την Άγονη Γραμμή. Όχι μόνο το καλοκαίρι (εδώ και εδώ), αλλά και τον χειμώνα.

2 «Μου αρέσει»

Άγονη γραμμή ρε παιδιά η Σίφνος;

Έλα ντε! Ακόμα και το χειμώνα δουλεύουν τα σπήντ μπόουτς! Άσε που η μουσική που παίζανε στα πάρτι τους, ήταν πιό προχώ απ’ τα δικά μας, στην Αθήνα… (με εξαίρεση βέβαια τα δικά μου, που γύριζα τα δισκάδικα και αγόραζα τα samples που τους έστελναν απ’ την Αμερική για να δούν τί θα παραγγείλουν, πριν παραγγείλουν).

Χα χα! Τώρα τον χειμώνα δεν έχει σπηντ. Όχι μόνο για τις Δ. Κυκλάδες αλλά για όλο το Αιγαίο.

Η γραμμή των Δ. Κυκλάδων από και προς Πειραιά το χειμώνα έχει τρία εβδομαδιαία επιδοτούμενα δρομολόγια με τον συμβατικό αλλά γενναίο “Διονύσιο Σολωμό”. Υπάρχει και επιδοτούμενο ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο με το συμβατικό “Άρτεμις”.

Φυσικά, το καλοκαίρι τα πράγματα είναι αλλιώς και αν παραπονεθεί κανείς θα πέσει φωτιά να τον κάψει.

1 «Μου αρέσει»