Ηρθε το μπουζούκι μου!

Σημερα το πρωι κατευθασε χωρις καθυστερηση.
Ακουσα και διαβασα τα καλυτερα για τα οργανα του Σταμκου και προχωρησα.

Ο Παναγιωτης επαγγελματιας με τα ολα του.

Το οργανο ειναι τετραχορδο με κεδρινο καπακι.

Τριχορδο αργοτερα :slight_smile:

Απλο χωρις πολλα πολλα και πανεμορφο.

Παναγιωτη ευχαριστω για ολα και κατι ακομα, συγχαρητηρια!

Καλόπαιχτο το όργανο φίλε! Να 'σαι καλά να το χαρείς! Απλό και όμορφο! Κλασσική κατασκευή Παναγιώτη Στάμκου.

Ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο: εύχομαι καλές πενιές και του χρόνου και τρίχορδο!

καλορίζικο! εύχομαι να μείνεις κατευχαριστημένος από την επιλογή σου!
όπως και ο μπάμπης, περιμένουμε την ώρα του τρίχορδου, χαχαχα!

μπραβο, μαγκα καλα πεξηματα ομορφο πολη,
καλα χρηστουγενα σου εφχομε ,

Να στε καλα παιδες, ευχαριστω καλες γιορτες

Γιάννη, εύχομαι να το χαρείς και να γλυκολαλάει στα χέρια σου. Μεγάλο πράγμα η απόκτηση ενός οργάνου, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για μπουζούκι :wink:

Και ποσο μαλλον αν σκεφτεις οτι περιμενα σχεδον 4 χρονια να παρω καινουριο οργανο,

καλόπαιχτο και καλόηχο… (όσο μπορεί να είναι ένα τετράχορδο…)

αρκετα :slight_smile: ευχαριστω

Καλορίζικο Γιάννη, και καλοσήμαδο-γούρικο για τον καινούργιο χρόνο που μπαίνει.

Ε, να προσθέσω κι εγώ κάτι:

Εσύ δε μου φαίνεσαι για γνήσιος τετραχορδάς, μάλλον στο τρίχορδο θα βρεις τον προορισμό σου. Οι εκ πεποιθήσεως τετράχορδοι δε λένε «τετράχορδο», λένε «οχτάχορδο».

χμ, αυτό δεν το είχα παρατηρήσει… ίσως γιατί το οχτάχορδο έχει δύο παραπάνω χορδές από την κιθάρα (στην οποία θα ήθελε να μοιάσει) ενώ το τετράχορδο δύο λιγότερες! και ως γνωστόν, σημασία έχει η ποσότητα και όχι η ποιότητα.
γιάννη, δείξε συμπάθεια στην εμπάθειά μας!

Ή τουλάχιστον δείξε απάθεια!

Απλα δεν εγινα σαφεις, το οχταχορδο λοιπον ειναι το οργανο με το οποιο μεγαλωσα με τα λαικα τραγουδια, το αχτι ηταν παντα να γινω καλυετρος σε αυτο, και τωρα ηρθεη στιγμη,
Οσον αφορα το τριχορδο θα ρθει συντομα και ισως γινει το οργανο μου, ομως μεχρι τοτε ζω τον απωθημενο ερωτα με αυτο, :). Και επειτα θα πληροσω διπλα για το επομενο, κατανοοω πληρως την καψουρα σα στο τριχορδο, και κλεινω εδω,

Εχω και εναν αδερφο τραγουδιστη που χρηζει αναγκης απο συνοδεια ακορντον…

Μην νιώθεις την ανάγκη να απολογηθείς φίλε Γιάννη. Σημασία έχει οτι κρατάς στα χέρια σου ενα καινούργιο όργανο που θα ομορφύνει τις ημέρες σου και θα σε γεμιζει με συναισθήματα. Εγω ως φανατικός πλέον τρίχορδος βρίσκω την συζήτηση περι τρίχορδου vs τετράχορδου ολίγον υπερβολική. Οκ, αν αγοραζα μπουζουκι σήμερα πάλι τριχορδο θα έπερνα, αλλά δεν κρύβω οτι καποιά πραγματα που παιζουν οι τετράχορδοι με κάνουν και ζηλεύω…

Ε φυσικά. Εννοείται. Δε νομίζω ότι παίρνει κανείς στα σοβαρά πλέον την “κόντρα”. Κι αυτά που λέμε, μάλλον αυτοσαρκαστικά είναι: τρίχορδοι σατιρίζουν τον εαυτό τους που είναι φανατικός τρίχορδος.

Έτσι είναι φίλε pepe!! Αλοίμονο αν πέρναμε στα σοβαρά την “κόντρα” αυτή. Όσο να 'ναι όμως και οι τρίχορδοι απο την μια και οι τετράχορδοι απο την άλλη έχουν την ανάγκη της…αυτοεπιβεβαίωσης:)

όμως για μένα έχει νόημα αυτή η διάκριση, το έχουμε συζητήσει σοβαρά σε σχετικές κουβέντες. εδώ απλά κάνουμε λίγη πλάκα με αφορμή το χαρμόσυνο νέο ενός καινούργιου οργάνου.