Εφαρμογή για αρχείο με στίχους και ακόρντα

Καλημέρα σε όλους!
Ψάχνω κάποια εφαρμογή Android ώστε να μπορώ να αποθηκεύω στίχους και ακόρντα και να τα αρχειοθετω με βάση το όνομα, καλλιτέχνη, ειδος για ευκολότερη πρόσβαση σε κάποιο λαηβ. Έχω βρει κάποια όπως το songbook. Έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη ακόμα και με πληρωμή προκειμένου να μπορώ να τα συγχρονίσω με κάποιο μέσω αποθήκευσης ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χαθεί το αρχείο;

2 «Μου αρέσει»

Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια εφαρμογη, εγω το εχω κανει σε excel και word αλλα δεν ειναι τοσο αμεσο και θελει και πολυ χρονο για τις καταχωρίσεις.

Υπάρχουν κι άλλες βέβαια στο Google store δωρεάν και επί πληρωμή. Απλά ρωτάω αν κάποιος χρησιμοποιεί κάποια από αυτές και να μας πει μια γνώμη…

2 «Μου αρέσει»

Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ τον πατροπαράδοτο τρόπο της γραφής( αν και ερασιτέχνης και χομπίστας) έχοντας ένα πολύ μικρό τετραδιάκι. Έτσι δεν υπάρχει ανησυχία για μπαταρίες,φθορά αρχείων και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις. Ομολογώ πως πρώτη φορά μαθαίνω για την ύπαρξη τέτοιας εφαρμογής.

Βλ. και εδώ σχετική συζήτηση:

Και μια παλιότερη, για ένα πρότζεκτ που δεν ξέρω τι απέγινε:

3 «Μου αρέσει»

Καλημέρα Περικλή
Παίρνω που και που κανένα e-mail και είδα την αναφορά σου.
Συνεχίζω και ασχολούμε με τη βάση, προσθέτωντας και διορθώνοντας συνέχεια.
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά όπως και οιο φίλοι που ενδιαφέρονται
Δεν την έχω ενημερώσει τον τελευταίο μήνα και είναι μεγαλύτερα κατά χίλια περίπου τραγούδια, κυρίως καινούργια. Φαίνονται πόσα είναι στο excel και πόσα υπάρχουν σε word & pdf.
έχουν καταργηθεί οι πολλοί σύδεσμοι γιατί το excel μπορεί να υποστηρήξει μέχρι 16000 μόνο.
Αν έχει κάποιος φίλος οποιαδήποτε απορία, μπορεί να με ρωτήσει.

1 «Μου αρέσει»