Επιτέλους θα πάρω μπουζούκι

http://www.music-instruments.gr/gr/selected_instrument.php?tm=20170224213143&trgt=680

Μετά απο ένα φτηνό μπαγλαμαδακι ήρθε η ώρα για ένα αληθινό μουσικό όργανο.
Μπορεί να γίνουμε κουραστικός αλλα θέλω την γνώμη σας για την επιλογή μου.
Ευχαριστώ

Αμα σου αρεσει εσενα αυτο και μονο αρκει! Επισης ο οργανοποιος ειναι κορυφαιος.

Καλα γλεντια λοιπον.

Καλοπαιχτο φιλε μου κ καλη προοδο μαζι του.Ευχομαι να’ναι ακριβως αυτο που θελεις,ειναι ωραιο οργανακι παντως,κ οργανοποιος νεας γενιας(ως αντιληψη,πειραματων κλπ)κ αξιολογος.

Και το φτηνό μπαγλαμαδάκι αληθινό μουσικό όργανο είναι.
Όμορφο μπουζουκάκι,καλόπαιχτο να 'ναι

Αν δεις το μπαγλαμαδάκι θα καταλάβεις

Καλόπαιχτο φίλε μου. Να το χαρείς!

Το συγκεκριμένο όργανο το έπαιξα σε μια πρόσφατη μου επίσκεψη στο Χρήστο. ΠΟΛΥ καλό όργανο, με ζυγισμένο αλλά διαπεραστικό ήχο. Με γεια και να το χαίρεσαι!

Οι χαμηλες πως ηταν;

Εννοείς οι μπάσες συχνότητες; Καθαρές, δυνατές και χωρίς μπουμάρισμα. Το όργανο είναι απ’ τα καλύτερα (ίσως και το καλύτερο) που άκουσα του Χρήστου σε αυτά τα λεφτά. Έτοιμος να το πάρω ήμουν πριν 3 βδομάδες, αλλά τελικά έφυγα με ένα που μόλις είχε φτιάξει από πιξάρι (σε άλλη κατηγορία τιμής φυσικά)

αν δεν ξερεις να παιζεις ειναι δυσκολο να κανεις την σωστη επιλογη

Εννοείται! Το θετικό με το Χρήστο είναι ότι όταν κατασταλάξει το αυτί σου μουσικά και το χέρι σου παιχτικά, μπορείς να ανταλλάξεις το όργανο με κάτι που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου τότε. Είσαι τυχερός πάντως που μπορείς να ξεκινήσεις να μαθαίνεις πάνω σε ένα καλό όργανο. Καλές αγορές :slight_smile:

Κανείς δεν αγοράζει αυτοκίνητο δίχως να ξέρει να οδηγάει δυστυχώς στην μουσική πρέπει να αγοράσεις για να μάθεις και οταν μάθεις τα βασικά η το παρατάς γιατι δεν σου " κάνει " το όργανο, η ψάχνεις κατι καλύτερο.

Άκυρο το μπουζούκι, παω για τζουρα και βλέπουμε…

Ωραίο το όργανο, τα λεφτά δεν είναι λίγα…:slight_smile:
Μία φορά έτυχε να πιάσω ένα μπουζούκι αυτής της σειράς και μου είχε φανεί άπαιχτο.Ελαφρύ, ευκολόπαιχτο και έβγαζε πολύ ωραίο ήχο χωρίς πολλή προσπάθεια…μάλλον ταίριαζε στα χέρια και το παίξιμό μου.
Κάνε μία βόλτα πιάσε και δοκίμασε όργανα και θα δείς οτι κάποια όργανα θα σου κάτσουν,θα σου ταιριάζουν.

Βέβαια αν δεν ξέρεις καθόλου να παίζεις εγώ θα έλεγα να πάρεις κάτι φτηνό για αρχή ώστε αν μάθεις και πλέον θα έχεις αποκτήσει κάποια άνεση και έναν τρόπο παιξίματος θα μπορείς πιό σίγουρα να κρίνεις αν σου ταιριάζει ένα όργανο

Θα πάω για Τζουρά δεν με παίρνει για τόσα χρήματα, για φθηνό όργανο διαφωνώ έχω αγοράσει τουμπερλέκι 30 E και το μετάνιωσα την επόμενη μέρα το ίδιο και με φυσαρμόνικα είπα να πάρω μια να δω πως είναι και όταν άρχισα να παίζω σχετικά καλά αναγκαστικά πείρα μια καλύτερη την έχω πάθει και με ηλεκτρικό μπάσο και τώρα με τον τουριστικό μπαγλαμαδάκι μου. Το σωστό είναι να αγοράζεις ότι καλύτερο μπορείς, να σου αρέσει, τα φτηνά είναι πεταμένα λεφτά.