Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς κάποιον οργανοποιό στην Θεσσαλονίκη που να αναλαμβάνει επιδιορθώσεις/service μπουζουκιων. Από ότι έχω καταλάβει δεν αναλαμβάνουν πολλοί επιδιορθώσεις από άλλους κατασκευαστές. Ευχαριστώ!
Ηλικίας έξη χρόνων, ή μήπως μπουζούκι με έξη χορδές, δηλαδή αυτό που λέμε «τρίχορδο»;
Πάντως πράγματι, αν είναι ακόμα ενεργός ο κατασκευαστής ενός οργάνου, σ’ εκείνον θα πρέπει κάποιος να απευθυνθεί για επιδιορθώσεις και τέτοια. Κάθε σοβαρός οργανοποιός θα αποφύγει ανάληψη επισκευής σε όργανο γνωστού και εν ενεργεία κατασκευαστή.
Τρίχορδο, δικό μου λάθος. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να πάει στον κατασκευαστή του, δεν είναι εν ενεργεία για λόγους υγείας
Εάν εξηγηθεί ωραία το ότι ο αρχικός κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να αναλάβει επιδιόρθωση, νομίζω ότι δεν θα υπάρξει δυσκολία ανάληψης της επισκευής από άλλον οργανοποιό.
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλοί οργανοποιοί. Νομίζω ότι όλοι κάνουν επισκευές και service. Ενδεικτικά ονόματα Τ. Θεοδωράκης, Π. Στάμκος, Δεκαβάλας, Φωτόπουλος, Ρότσκος και αρκετοί άλλοι.
Για διευθύνσεις ρίξε μια ματιά εδώ:
Ο κατάλογος είναι αρκετά παληός γιαυτό πριν ξεκινήσεις κάνε πρώτα ένα τηλέφωνο γιατί μερικά εργαστήρια έχουν κλείσει.