ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ: Ταξίμι

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ : “ΤΑΞΙΜΙ”
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 12-5-2012, 17.05, ΣΤΗΝ ΕΤ 3

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΡΙΓΚΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.

//youtu.be/H7nBElUzj9g

Ευχαριστούμε Τηλέμαχε, αυτό πρέπει να το δούμε!

Είναι από αυτά που λέμε: δεν χάνεται.:088:
Ας το γράψει κάποιος να ανέβει και στο youtube,πιστεύω θα έχει πολύ ενδιαφέρον…

up -σημερα το απόγευμα

παρακληση απο ενα φίλο που θα το χασει… Αν μπορει καποιος να το γραψει και να το ανεβασει καπου…
Αν και απ’ οτι ειδα η ετ3 ανεβαζει παλιες εκπομπες της στο ιντερνετ… Αλλα καλου κακου…

Εγω δε θα το χασω παντως… Ελπιζω να παιξουν αρκετη ωρα… οχι μονο λογια…

Πολύ καλό , χωρίς να υπάρχει ανάγκη να σχολιάσουμε τις απόψεις των καλλιτεχνών, πολύ καλό. Και τι μπουζούκια ε; Δυο και τρεις γενιές με αρχή των τεράστιο Κώστα Παπαδόπουλο.
Λειτούργησε παρακινητικά. Φτιάχνω καφέ και πιάνω το μπουζούκι!!!

Οι αποψεις τους σεβαστες, σε αλλους αρεσαν σε αλλους οχι. Ειπανε πραγματα που ειναι πιο “δυσευρετα” να τα ακουσεις…Και τι πενιες ε;;

Εμένα δεν μ άρεσε καθόλου η σκηνοθεσία. Πλάνα με μύτες, στόματα, άσχετα τοπία, και όλα αυτά με γρήγορες εναλλαγές.
Επίσης, ένα ταξίμι ολόκληρο δεν ακούστηκε. Μείναμε με τις 5 πρώτες νότες του ταξίμ ζειμπέκικο και τις 10 πρώτες του μινόρε του τεκέ.
Κατά τα άλλα, άκουγες και μεράκλωνες…

Αυτή η εναλλαγή είκονων γρήγορα ήταν ότι χειροτερο, μας στράβωσε :confused:

ήταν πολυ ωραίο για καποιον που δεν ασχολείται με το όργανο…
Ωραιες ιστοριες, κλπ

Δε μου εμεινε κατι ομως. Δεν εμαθα κατι… Δεν ακουσα κατι ολοκληρωμενο

Παντως καλο ηταν απο το τιποτα. Μην είμαστε και αχαριστοι. Θα ηθελα να επαναληφθεί κατι αναλογο. Μπροβο στο ΕΤ3 για την ιδεα εστω και αν δεν ηταν αυτο που θα ηθελα. Πολυ καλη και η επιλογη των μουσικών. Την επόμενη και τον κύριο Παππο…

Αυτο σκεφτομουνα…+Παππο, εννοειται ολους τους αλλους, και πιο πολλη ωρα αν γινεται…Τι να μας κανει το μισαωρο;;

Εγώ καταευχαριστήθηκα, χάρηκα που άκουσα τους μπουζουξήδες να μιλάνε. Ε, δεν είναι και μουσική εκπομπή να παίζουν όλο ταξίμια. Όσο για τη σκηνοθεσία, εγώ τη βρήκα μοντέρνα και μου άρεσε. Μπράβο και εις άλλα.

ΥΓ. Η κιθάρα του Κουικόγλου (που έπαιζε με τον Τρίγκα, δικής του κατασκευής) φοβερός ήχος!

τον Πάππο τον είχαν καλέσει μετά απο δική μου προσωπική πρόταση προς την παραγωγή διότι θεώρησα απαραίτητη την παρουσία του στη συγκεκριμένη εκπομπή αλλα δυστυχώς δεν μπόρεσαν να “συναντηθούν” …ωστόσο εγω προσωπικά εμαθα αρκετά απο τίς απόψεις των εκλεκτών συναδέλφων και δασκάλων μου …

Καλησπέρα, ας μην μπούμε στην λογική ποιος έλειπε και γιατί. Αρκετοί έλειπαν.Το Πάσχα είδα στην Καρδίτσα σε κέφια τον Παπαβασιλείου και γούσταρα τρελά. Μακάρι να μπορούσαν να κάνουν από μια ώρα στον καθένα τους. Όλοι τους είναι ένας και ένας.
Εμένα Νικόλα (επέτρεψε μου τον ενικό) μου άρεσε για δυο λόγους. Επειδή άκουσα τις ωραίες σας πενιές και έμαθα… και επειδή μόλις τελείωσα ήθελα με μεράκι να παίξω μπουζούκι!!!

Συγχαρητηρια και στους τεσσερις αυτους ανθρωπους,για τα παιξιματα τους και για τα λεγομενα τους (αληθειες) που ακουσαμε.Μακαρι να γινοτανε πιο συχνα τετοιου ειδους εκπομπες…Γεια σου φιλε μου Νικολα!!!

Μια ώρα δωρεάν φροντιστήριο για το αγαπημένο μας όργανο!

Ρε παιδια δεν το ειδα! εχουμε καποιο link για την εκπομπη? αν και φανταζομαι οτι ειναι νωρις να υπαρχει…ουτε 24 ωρες δεν πανε…

Την είδα την εκπομπή και μάλιστα την περίμενα πως και πως όλη την εβδομάδα. Πραγματικά για εμένα προσωπικά ήταν άψογη, δεν έχω παρατηρήσει άλλα επεισόδια της συγκεκριμένης εκπομπής. Όμως με ταξίδεψε ήταν σαν χείμαρρος δεν σε άφηνε να κουραστείς, να σκεφτείς την ώρα της εκπομπής, μόνο σου γεννούσε προβληματισμούς για αργότερα. Όλοι οι παίχτες άψογοι, και μου άρεσε ιδιαίτερα η φιλοσοφική προσέγγιση του ταξιμιού. Περιμένω πως και πως να την ανεβάσει κάποιος φίλος για να την δω ξανά και ξανά. Συγχαρητήρια σε μουσικούς και παραγωγή. Μακάρι να δούμε πολλές αντίστοιχες εκπομπές με την συμμετοχή και άλλων μεγάλων παιχτών όπως ο Πάππος(πολύ κρίμα που δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν) και ο Παπαβασιλείου. Εύγε!

Προς Νίκο Τατασόπουλο…
Την εκπομπή δε την είδα ακόμα αλλά απ το τρέιλερ που παρακολούθησα και παρατηρώντας το μπουζούκι σου ή8ελα να σου ρωτήσω αν είναι το μαύρο του Χιώτη?

Ν.

Δεν πιστεύω ότι είναι του Χιώτη,αλλά ας μας πει ποιανού κατασκευαστή είναι αν θέλει.