Αφιέρωμα στο Γιάννη Σταματίου (σήμερα 8/2) στο Περιστέρι

Σήμερα 8/2/09 θα γίνει μεγάλο αφιέρωμα στο Γιάννη Σταματίου (Σπόρο) με τη συμμετοχή πολλών μπουζουξήδων που θα παίξουν για να τον τιμήσουν (Βασίλας, Νώε, Αστεριάδης, Τατασσόπουλος κά).
Η εκδήλωση θα γίνει στο Περιστέρι, στο Θέατρο Πολιτών (Τεγέας και Μ. Δαμάστας, τηλ 2105779914) - πρώην Ολυμπιακό Στάδιο Kickboxing στο Μπουρνάζι.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Υ.Γ. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για να ξεκινήσει στις 7.30 το βράδυ, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις βάζουμε τουλάχιστον ένα μισάωρο μετά (για σιγουριά)

Αυτά παθαίνετε εσείς οι αραχτοί μπροστά τις τηλεοράσεις.
Εμείς οι τυχεροί που βρεθήκαμε χτες στο Μπουρνάζι, ζήσαμε την κορυφαία μπουζουκίστικη βραδιά της δεκαετίας.
Επαιξαν οι μπουζουξήδες Αλτής, Βασιλάς, Κατσίκης, Κωνσταντινίδης (Ραστ), Ολύμπιος, Ορφανίδης, Δήμας, Λιόλιος, Τατασόπουλος και άλλοι που δεν τους θυμάται το σουρωμένο -ακόμη- κεφάλι μου. Τραγούδησαν εξαιρετικά οι Καλαφάτης, Γκρέκα, Εμφιετζή, Ντουνιάς κ.ά.
Αν και δεν είναι σωστό να ξεχωρίζουμε πράγματα σε αυτές τις εκδηλώσεις, δεν μπορώ να μην αναφέρω την ταξιμάρα του Βαγγέλη Λιόλιου, που έβαλε όλα τα άλλα πολυβόλα να κάθονται “προσοχή”!
Πρέπει επίσης να μνημονεύσω το ήθος, τη στάση όλων αυτών των δεξιοτεχνών απέναντι στο Γιάννη “Σπόρο” Σταματίου. Η συμπεριφορά τους δείχνει έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ξεχώρισαν στη δουλειά τους. Ο “Σπόρος” πρέπει να πέρασε μια από τις πιο ευτυχισμένες βραδιές της ζωής του.
Φοβερή και η παρουσία των Κώστα Γεράκη (κιθάρα) και Αλέξη Πάππου (μπάσο) που είχαν το απίστευτα δύσκολο έργο να σιγοντάρουν το τζαμάρισμα τέτοιων σολιστών.

Αφήνω για το τέλος το κορυφαίο:
Ανέβηκε στη σκηνή ο Πόλυ Πάνου και είπε 4-5 τραγούδια.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το μεγαλείο αυτής της τραγουδίστριας!
Μοναδική!

Βρε παιδιά, αυτά τα ανακοινώνουνε εγκαίρως, για όσους δεν τα παίρνουνε χαμπάρι, δεν τα λένε τελευταία στιγμή… :106:

Άρη, βιντεοσκοπήθηκε καθόλου αυτή η μεγαλειώδης συνάντηση;;;
Αν όχι, είναι κρίμα.
Ελπίζω να ανέβει τίποτα στο γιουτιουμπ…

Ήταν όλοι τους εκεί!!! Αυτοί που αγαπήσανε και θαυμάζουνε τον Γιάννη Σταματίου χθες τα δώσανε όλα!!! Για ποιον να πρωτοπείς!! Κορυφαία στιγμή βέβαια ήταν όπως είπε και ο Άρης που ανέβηκε και τραγούδησε η Πόλυ Πάνου!!! Τρομάξαμε πραγματικά με την φωνή της!!!

Γιώργο όλο και κάτι θα βρεθεί από βίντεο γιατί απ’ ότι είδα όλος ο κόσμος με ένα κινητό στο χέρι ήτανε!!!

Υ.Γ.Βέβαια για μας η βραδιά είχε και συνέχεια!! Και το λέω αυτό γιατί υπάρχει ένα ντοκουμέντο,μάλλον δύο ντοκουμέντα τα οποία θα αφήσουν εποχή!! Θα επανέλθω…

Τα είδαμε όλα.

Δηλώνω, με απεριόριστη δόση υπερβολής, καλυμένος μουσικά για κάνα χρόνο τουλάχιστον.

Τα γεγονότα της χθεσινής βραδιάς που με συγκλόνισαν ήταν με τη ακόλουθη σειρά τα εξής:

  1. Η κυρία Πόλυ Πάνου που την άκουσα για πρώτη και πιθανότατα τελευταία φορά της ζωής μου ζωντανά. Κανένα βίντεο, κανένα κλιπάκι δεν μπορεί να μεταφέρει αυτή την εικόνα.
  2. Ο Άρης την ώρα που τραγουδούσε η παραπάνω κυρία,
  3. Η ταξιμάρα και η πενιά του Λιόλιου,
  4. Ο Νίκος Leathal Weapon Τατασόπουλος για τον οποίο αναθεώρησα ότι είχα στο μυάλο μου μέχρι να τον ακούσω από κοντά. Δυστυχώς τα κλίπ που μπορεί κανείς να δεί στο διαδίκτυο τον αδικούν οικτρά.

Μας κανετε και ζηλευουμε , που μενουμε μακρυα απο Αθηνα:106:

Η ουσία βέβαια είναι ότι το όλο σκηνικό ήταν αφιέρωμα στον μεγάλο Σταματίου … αλλά το λέω κ δεν θα σταματήσω να το λέω πως ο Λιόλιος είναι τιτανοτεράστιος παίχτης:109: κ ας με πουν πολλοί υπερβολικό κρίμα για όλους εμάς που το χάσαμε .:016:

Αποστόλη αν σε καλύπτει αυτό, για μένα στην χθεσινή βραδιά τους κάλυψε όλους ο Λιόλιος :089:

Παρτε και δύο βιντεάκια από την εκδήλωση να γουστάρετε!!!

Νίκος Τατασόπουλος (Χωρίς λόγια)

//youtu.be/-bvd_uFWRXc&feature=related

//youtu.be/MlhxMKQ-FF4&feature=related

Υ.Γ. Γιάννης Σταματίου: “Όπως καταλάβατε θα αρχίσω σαξόφωνο από αύριο”:019::019::019:

Και άλλο ένα με την Πόλυ Πάνου.

//youtu.be/qJXs7h0RG7w&feature=related

Μπράβο ρε Κώστα!
Φωνή καμπάνα η Πόλυ…
Πάντα τέτοια βίντεο να ανοίγει το μάτι μας και τ’ αυτιά μας! :088:

Παρ’ όλη την ηλικία της η πόλυ πάνου κρατιέται πολύ καλά και φωνή καμπάνα όπως είπε ένα παιδί πάνω. Μπράβο φίλε κώστα για τα βιντεάκια, πολύ καλά