Δημήτρης Ρακιτζής

δεν τον ξερω αλλα παιζει απιθανα αν καποιος νομιζει οτι το ποστ αυτο απλα καταλαμβανει ασκοπα χωρο η πρεπει να μεταφερθει καπου αλλου ας το κανει!!

Υπομονή παιδιά σε λίγο καιρό θα βάλουμε την βιντεοθήκη όπου θα υπάρχει ενότητα με δεξιοτεχνικά βίντεο. Ωστόσο φίλε minesweeper μπορείς να δημιουργήσεις ένα blog και να το βάλεις εκεί. Εδώ, στο κυρίως Φόρουμ, δεν οφελεί η παραπομπή σε τέτοιου είδους βίντεο.

Μπορει να παιζει καλα…αλλα το στυλ και η συνθεση δε μου αρεσουν…προτιμω κατι πιο παραδοσιακο στυλ

Έχει όμως μια πρωτοπορία στο είδος αυτό και ο κύριος που παίζει έχει μεγάλη δεξιοτεχνία.Βέβαια δεν είναι κάτι παραδοσιακό αλλά είναι πολύ κάλο και πρώτη φορά βλέπω κάτι αντίστοιχο. Αν κάποιος έχει ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο ας μας διαφωτίσει

καλησπέρα . Αντρίκο στο περιοδικό λαικό τραγούδι τεύχος 4 υπάρχει συνέντευξη του Δημήτρη Ρακιτζή γιά περισσότερα ,. Ζεί στη θεσσαλονίκη όπου μετά από πολλά χρόνια στα λαικά πάλκα ,συνεργασίες κλπ εκτός του επαγγελματικού στουντιο ,έχει μουσικό εργαστήρι λαικών οργάνων . Διδάσκει ο ίδιος .Επίσης αυτός που ασχολείται ως σολίστας μπουζουκιού με ορχήστρες κλασικής μουσικής είναι ο Λάκης Λαφτσής εξαιρετικός παίκτης ο οποίος επίσης διδάσκει .

Ευχαριστώ πολύ κύριε Λάζαρε για τις πληροφορίες για το παραπάνω καλλιτέχνη. Αυτό που όμως πρέπει να υπογραμμιστεί είναι το εύρος και η δυνατότητα του οργάνου και πως οι άνθρωποι που “τρίβονται” σε αυτό αξιοποιούν κάθε δυνατότητα του