Δάσκαλος στην Ηλιούπολη τρίχορδο

Καλήσπερα παιδιά υπάρχει κάποιος δάσκαλος για τρίχορδο μπουζούκι στην Ηλιούπολη?

Καλησπέρα και καλώς όρισες. Ο
Σπύρος Γκούμας κάνει μαθήματα στην Ηλιούπολη. .

2 «Μου αρέσει»

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.spirosgoumas.gr/contact_gr.php&ved=2ahUKEwialNr5-MWJAxUTVfEDHbIqBjEQFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw2W6L5hFXrxP-4hgn_qbc5a

1 «Μου αρέσει»

εχω διαβάσει για τον κ.Γκουμα όπως εχω δει και κάποια βίντεο του φοβερ;oς στο είδος του!! ελπiζω να εχω την χαρά να μάθω μέσα απο αυτόν αν υπάρξει ενδιαφέρον από πλευράς του. του εχω ήδη στείλει e mail…!

Φοβερός άνθρωπος και δάσκαλος.
Σου εύχομαι να έχει κενό και να ξεκινήσεις μαζί του.

3 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα φίλε.Σου στέλνω το τηλ.του Σπύρου.Λογικά θα το δει το μήνυμα που του έστειλες απλά το τηλέφωνο είναι πιο άμεσο.Πολύ καλός άνθρωπος και δάσκαλος.Καλή αρχή.

2 «Μου αρέσει»

φιλε ειμαι απο ηλιουπολη…κ εγω κανω μαθηματα στον Τριανταφυλλο …ειμαι πολυ ικανοποιημενος.πιστευω αξιζει να τον γνωρισεις…συνεχισεις μαζι του η οχι

@Kostas_Kogios βοήθησέ μας λίγο παραπάνω, εάν θες, δίνοντας πληροφορίες για το δάσκαλο γιατί το όνομα μόνο δεν είναι τόσο χρήσιμο!

Πρωτα πρωτα για να μην γινει καμια παραξηγηση δεν εχω κανενα σκοπο ,πονηρο ,δηλαδη κανενα ωφελος…απλα νιωθω οτι με βοηθαει πολλυ,εχει καλη μεθοδο,εχει υπομονη ,μεγαλη εμπειρια ,εννοω παιζει χρονια.Ρεμπετικα,Λαικα…
Εγω ξεκινησα με τους δρομους σιγα σιγα ,νοτες πανω στην ταστιερα,χωρις παρτιτουρα ,διαβασμα κτλ…αλλα εαν ο μαθητης θελει του μαθαινει.Προσιτος,μαθημα μια ωρα ,τιμες λογικες,κατα την γνωμη μου.Κ το ποιο σημαντικο κατα την γνωμη ειναι πρωτον οτι δεν το παιζει δασκαλος…και δευτερον οτι βλεπει τον καθενα μαθητη και τον οδηγει σωστα κατα την γνωμη μου, τελος εγω εφτιαξα ενα μπουζουκι στον κυριο Γιωργο τον Καρελλα…κ μου λεει …εχεις δασκαλο …οχι του λεω …πηγαινε μου ειπε να γνωρισεις τον τριανταφυλλο…κ ετσι εγινε…οτι αλλο στειλτε πμ…ευχαριστω…

2 «Μου αρέσει»

@Kostas_Kogios δώσε μας και μερικές πληροφορίες επικοινωνίας με τον δάσκαλο. Τριαντάφυλλος είναι όνομα ή επώνυμο; Πώς μπορούμε να τον βρούμε;

1 «Μου αρέσει»

Θα ήθελα να ενθαρρύνω και να προτρέψω όλους να νιώσουν άνετα και απενοχοποιημένα σ’ αυτό το ζήτημα.

Σ’ ένα ρεμπέτικο φόρουμ είναι απόλυτα φυσικό να αναζητούνται και να δίνονται πληροφορίες για τέτοιους επαγγελματίες: δασκάλους, μαστόρους, οργανοπώλες. Αν έψαχνα δάσκαλο και κάποιοι φίλοι μου είχαν πάει σε δασκάλους, θα τους ρώταγα και θα μου έλεγαν τη γνώμη τους. Αν όμως δεν είχα φίλους που να έχουν τέτοιες εμπειρίες, πού θα ρώταγα;

Γι’ αυτό ακριβώς υπάρχουν τα φόρουμ.

Ιδιαίτερα το να γίνονται θετικές κριτικές, δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό. Οι αρνητικές, κι αυτές βέβαια είναι χρήσιμες, απλώς θέλουν πολλή προσοχή.

(Το ενδεχόμενο να γίνεται σκόπιμη διαφήμιση κάποιου δασκάλου δεν μπορεί βέβαια να αποκλειστεί, από την πιο πονηρή περίπτωση, γράφω με ψεύτικα ονόματα επαινώντας τον εαυτό μου, μέχρι την πιο αθώα, προωθώ έναν φίλο μου απλώς επειδή είναι φίλος μου χωρίς να έχω συμφέρον. Και όλες τις ενδιάμεσες. Αλλά αλλίμονο αν από το φόβο τέτοιων περιπτώσεων κωλώναμε να πούμε «πήγα στον τάδε και έμεινα ικανοποιημένος».)

4 «Μου αρέσει»

Εαν ενδιαφερεσαι και για γυρω περιοχες και οχι αυστηρα για Ηλιούπολη είναι και ο Θοδωρης ο Στουγιος σε σχετικα κοντινη περιοχη.

1 «Μου αρέσει»