Να (ξανα-) μπώ κι εγώ στην παρέα; Ωραία περνάτε! Θερμή παράκληση όμως: Μη μιλάτε μόνο για επίπεδες επιφάνειες, χώρες, θάλασσες, γες κλπ, βάλτε και καμμιά σφαίρα, να είμαστε και μέσα! 17 δημοσιεύσεις από τότε που έφυγα, και μόνο τρεις εμφανίσεις σφαίρας ή σφαιρών! Δεν σας βλέπω καλά, αν συνεχίσετε έτσι….
Μήπως ήταν της επίπεδης θεωρίας, και όταν διάβασε Πυθαγόρα άλλαξε γνώμη;
Ή μήπως, ο Πυθαγόρας έβλεπε Αγγλία και Ολλανδία τακτοποιημένες τη μια πάνω στην άλλη, όπως οι πλάκες πεζοδρομίου, με την Ελλάδα μοναδική σφαίρα, να κάνει παρέα σε ήλιους, φεγγάρια και πλανήτες;
Κρίμα Χρήστο, εγώ θα πρότεινα να γίνει sticky το θέμα.
Που αλλού θα μπορείς να βάλεις σύνδεσμο για την θεωρία ότι η Σελήνη δεν υπάρχει παρά είναι απλά μια προβολή? Μάλλον τυχαία αυτή την θεωρία την υποστηρίζουν πολλοί θιασώτες της επίπεδης Γης.
" Some people, like Dave Marsh—who is also a flat-Earther—say the moon is a projection.
“The moon is a projection, put there for a reason, which we could study for a thousand more years and never understand,” Marsh told The Guardian.
To arrive at this conclusion, Marsh followed the path of the moon in the sky in order to compare his findings to official records. Because his findings were not the same, Marsh determined the moon was a scam.".
Πηγή: https://www.popularmechanics.com/culture/g29365567/conspiracy-theories/
Έχει διάφορα “διαμάντια” εκεί.
Α δεν ήταν δικό μου, το διάβαζε ο ένας μπουζουξής (όλως τυχαίως ήμασταν συμφοιτητές στο φυσικό, αυτός προχώρησε λίγο). Οι χορδές ήταν του άλλου μπουζουξή, εγώ απλά έβγαλα την φωτό. Ως ταπεινός κιθαρίστας δεν ήταν δυνατόν να κοιμάμαι με κοτζάμ μπουζουξήδες (καλύτερα, είχα δικό μου δωμάτιο).