Βουητό στο μπουζούκι (2009)

Καλησπερα παιδια. Ειμαι καινουριος στο site και θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το μπουζουκι μου. Καταρχην να πω οτι το οργανο το εχω περιπου 10 χρονια και ηδη σκευρωσε μια φορα, το πηγα στον παλαβρατζη στη θεσσαλονικη ,για οσους τον ξερουν, και το “εφερε”. Εχω home studio στο σπιτι και ψιλογραφω μουσικες και παρατηρησα οτι το οργανο μετα απο το service αρχισε να βγαζει ενα βουητο στις μπασες συχνοτητες και μιας και γραφω με πυκνωτικο αυτο το βουητο ακουγεται παρα πολυ εντονα. Ξερει κανεις απο που προερχεται? Διορθωνεται? Μηπως φταει το οργανο?
Καποια στιγμη εβαλα καπλαμα στον καβαλαρη επειδη το οργανο μετα το service κατεβηκε αρκετα αλλα τιποτα.
Να πω οτι ο παλαβρατζης εφαγε λιγο το μανικο, αλλαξε καποια ταστα και κατεβασε τους καβαλαρηδες. Να πω επισης οτι δεν ξερω σχεδον τιποτα για το πως κατασκευαζεται ενα οργανο οποτε οποιαδηποτε απαντηση με απλα λογια.
Αν θελετε μπορω να ανεβασω καποιο ηχογραφημενο αποσμασμα αφιλτραριστο για να ακουσετε και μονοι σας.

Μηπως δεν πατας fantom + 48?
αλλαξε καλωδιο
εχει προβλημα ο προενυσχιτης σου
ακουγεται ο υπολογιστης σου?
ποσο gain δινεις στη καρτα? (μηπως παραμορφωνει απο τα πολλα gain?)

προβλημα του μπουζουκιου
μηπως θες να πεις τριξιμο?
βασικα τσεκαρε τα αυλακια απο τα nut με ενα λιμακι μικρο πέρνα μολυβι στα αυλακια αμα δεν στρωσει βαλε χαρτοπετσετα κατω απο το χορδοστατη (κατω απο τις χορδες )

Δεν ειναι απο το μικροφωνο αλλα απο το οργανο. Βγαζει ενα βουητο οταν παιζω απλα στην ηχογραφηση ακουγεται πολυ πιο καθαρα. Δεν ειναι τριξιμο. Οταν λες να βαλω μολυβι τι εννοεις? Πως γινεται αυτο? Θα δοκιμασω να βαλω χαρτοπετσετα και θα σου πω.