Βοήθεια στον "Τεκετζή"

Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με τις νότες στον δεύτερο στίχο στο κατέβασμα; Τα παλιότερα νήματα γι αυτό το τραγούδι αφορούν τον ρυθμό και οι παρτιτούρες για καποιο λογο δεν ανοίγουν
Ευχαριστώ!

από τί τόνο το παίζεις; εννοείς το σημείο που λέει “εξτρα μπαρμπουτζής” και κλείνει για εισαγωγή;

2 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα Κατερίνα,
υποθέτω ότι ζητάς να μάθεις τις νότες στο κατέβασμα πριν την εισαγωγή όπως πιθανά λέει και ο Νίκος. Υποθέτω πάλι ότι μιλάμε για τον “Τεκετζή” του Περιστέρη.
Ίσως αυτό το βίντεο σε βοηθήσει.

Και εδώ πάλι σε βίντεο η παρτιτούρα, υποθέτωντας ότι είναι σωστή βέβαια.

Ελπίζω να σε βοηθήσει όπως το θέλεις.

3 «Μου αρέσει»

Από ρε . Από εκεί που λέει "είμαι και μαγγιωρος "

Στα βίντεο που σου έβαλα το παίζουν από Μι, οπότε απλά κάνεις το τρανσπόρτο μία νότα πίσω στη μελωδία.

1 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι επειδή είδα κιθαρα νομιζα οτι αναφέρεται μόνο στη συνοδεία ενώ τελικά είναι πολύ βοηθητικό!

2 «Μου αρέσει»

Και εγώ δεν είχα δει στο προφίλ σου ότι παίζεις μπουζούκι και υπέθεσα ότι έπαιζες κιθάρα. Αλλά τελικά όλα καλά. Καλή συνέχεια.

1 «Μου αρέσει»

Αν κάποιος, όπως η Κατερίνα, έχει εντοπίσει ακριβώς το σημείο που τον δυσκολεύει, ενώ κατά τα άλλα το έχει βγάλει το κομμάτι, τότε το βίντεο θα βοηθήσει. Αλλά γενικότερα, γιατί το ονομάζει «μάθημα»; Τι υποτίθεται ότι δίδαξε; Πώς να κατανοήσουμε καλύτερα το κομμάτι; Λέξη δεν είπε. Με τι τεχνική να το παίξουμε; Και πάλι λέξη.

1 «Μου αρέσει»

Τι να σου πω Περικλή. Υποθέτω ότι το ονόμασε μάθημα για να βρει μαθητές. Απλά έδειξε τις ικανότητές του στο παίξιμο ως απόδειξη ότι μπορεί να διδάξει. Που πιθανά ο άνθρωπος να μπορεί, δεν τον ξέρω. Ίσως φίλοι από την Β. Ελλάδα να τον ξέρουν και να μας πουν.

1 «Μου αρέσει»

άργησα και με κάλυψε με υλικό ο λουκάς! δεν το τσέκαρα, αλλά ό,τι βοήθεια θες εδώ είμαστε!

2 «Μου αρέσει»