Βοήθεια για δρόμο και τόνο: ΑΦ'ΟΤΟΥ Μ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕΣ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΛΟΥΡΕΝΤΖΗΣ

Παρακαλώ αν γίνεται το δρόμο και τον τόνο (και αν υπάρχει και ταμπλατούρα ή σε πεντάγραμμο) για την παρακάτω αυθεντική εκτέλεση από τον κορυφαίο Παπαϊωάννου.

https://www.youtube.com/watch?v=XORLJul_82o

Αρχάριος “στο τετράγωνο” και προσπαθώ να το βγάλω ακουστικά.
Έχω μόνο “10 νότες” προς το παρών. Νότα ανά ώρα…

Επίσης αν γίνεται κάποια βοήθεια για την εισαγωγή με τις “διπλές” ( ; ) ακριβώς μετά το μικρο ταξίμι στην αρχή-αρχή. Είναι από 0:11 έως 0:25 στο βίντεο. Δεν περιμένω βέβαια τις νότες μια μια, απλά αν γίνεται κάποια βοήθεια (λέξεις κλειδιά ίσως;) για να ψάξω κάτι ανάλογο σε άλλο βίντεο με μάθημα.

Ευχαριστώ!!

Δεν παίζω πολύ μπουζούκι αλλα ακούγεται λίγο ζόρικο για αρχάριο. Πρέπει αρχικά να ψάξεις για Ραστ και Σεγκιάχ (ή όπως εμπειρικά ονομάζεται δρόμος Χουζάμ)
ρίξε μια ματιά και στο κείμενο του Νίκου
Κείμενο για δρόμους

και βάλε λίγο τις δομές σε τάξη πρώτα.Όσο προχωράς, θα βρεις κομμάτια πάνω σε αυτές τις δομές και σταδιακά θα βάλεις και αυτό που ρωτάς. Πάντως αντί να μαθαίνεις κομμάτια 1-1 καλύτερα προσπάθησε να μαθαίνεις τις κατηγορίες τρόπων που ανήκουν.

1 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ @alk
Προσπαθώ να συνδυάζω «μελέτη» με «ευχαρίστηση» :slight_smile:

Δεν μπορώ μόνο το ένα…

Επίσης, η ερώτηση είναι όχι για αναπαραγωγή όπως ακούγεται. Απλά θέλω να βγάλω τις νότες και λίγο από τα (απλά) αρχικά στολίδια. Τίποτα παραπάνω προς ώρας.

1 «Μου αρέσει»