Βοήθεια και συμβουλές για συγκεκριμένη αγορά 8χορδου

Καλημέρα,

Θα ήθελα κάποιες συμβουλές η γνώμες για το 8χορδο που θα δίνω στον σύνδεσμο παρακάτω. Από τις ελάχιστες επιλογές που έχω στο Μόντρεαλ που βρίσκομαι.

Φαντάζομαι ότι λόγω τιμής αλλά και από ότι φαίνεται είναι “εργοστασιακό”.
Οι γνωστες, πιστεύετε ότι είναι “αρκετά καλό” για μάθηση; Πάντα βέβαια με την έννοια ότι δεν είναι τόσο “χάλια” ώστε να απογοητεύσει το μαθητή!

Εδώ η αγγελία με τις φωτογραφίες:

Παρεμπιπτόντως, εάν ανοίξουμε ξεχωριστά την φώτο με τον κατασκευαστή, βλέπουμε “ΤΑΛΩΣ” (?) από Ηράκλειο. Από Google δεν έβγαλα τίποτα. Υποθέτω ότι είναι θέμα μαγαζιού και όχι οργανοποιού; Ίσως κάποιος ξέρει κάτι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια και όποιες γνώμες!

1 «Μου αρέσει»

φιλε μου καλησπερα. η τιμη ειναι εξωφρενικη, υπαρχουν τετοια μπουζουκια στο facebook marketplace με 90-120 ευρω. δεν εχει καν κοκκαλο στον πανω καβαλαρη εχει πλαστικο… για μενα μιλα με τον σταμκο και πες του να σου σειλει μπουζουκι. ιδια τιμη με αυτο και το οργανο θα ειναι τρομακτικα ανωτερο … ισως πληρωσεις λιγα παραπανω για καλη θηκη και μεταφορικα . ψαξε την φθηνη σειρα του στο facebook του οργανοποιου η στο youtube. εχουν οριακα επαγγελματικο ηχο με τιμη υπερβολικα χαμηλη. εχω και εγω οργανο του με 500 ευρω και “συναγωνιζεται” με μπουζουκια των 1500 ευρω

οπου λεει φθηνη σειρα και ειναι χωρις φιγουρες πανω εχει 500 ευρω

1 «Μου αρέσει»

αμα το θες για ομορφια στον τοιχο, καλο ειναι. για παιξιμο δεν κανει καθολου, ουτε καν για αρχαριους. το εχω παιξει αυτο μοντελο και δεν μπορουσα να παιξω, με δυσκολευε πολυ, ποσο μαλλον να μαθει πανω σε αυτο καποιος αρχαριος.