Αγορα Πρώτου Μπουζουκιου ΒΟΗΘΕΙΑ

Καλησπέρα παιδια,
Αρχικα να σας συστήθω, με λένε Γιώργο και είμαι 14-15 χρονών. Άρχισα να πρωτο ασχολούμαι με την μουσικη όταν πήρα την πρώτη μου κιθαρα(ηλεκτρικη) παίζοντας Metal-Rock. Πριν γίνουν όλα αυτα άκουγα POP:mad:(μετάνιωνω πίκρα γι’αυτο) και το ρεμπέτικο το ψηλό κοροιδευα. Όμως ξαφνικά άρχισε να μου αρέσει και να το γουστάρω, ξέρω να παίζω 4-5 τραγουδάκια στην ηλεκτρικη π.χ. Ζεμπεκικο της ευδοκιας, μαλαματενια λόγια, παξιμάδοκλεφτρα κτλπ αλλα ο ήχος δεν με ικανοποιεί. Γι αυτο είμαι σήμερα εδω, ψάχνω για μπουζουκι κατα προτίμηση 4ζορδο, ξέρω ότι το 3χορδο ειναι πιο παραδοσιακό αλλα με το 4χορδο έχω πια πολλά μουσικα πλεονέκτηματα. Το πόσο που έχω να διάθεση ειναι 400-450? max. Τι έχετε να μου προτείνεται;

Αγαπητέ φίλε Γιώργο, καταρχήν καλώσηρθες στην όμορφη παρεά του ρεμπέτικου φόρουμ.

Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί αρκετές φορές και ειδικά πάνω στη βάση “φτηνό” και “καλό” όργανο έχουν γίνει συζητήσεις επι συζητήσεων. Απο Αθήνα δεν γνωρίζω τί επιλογές μπορείς να έχεις σε αυτό το εύρος τιμών. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν οργανοποιοί που κατασκευάζουν πολύ αξιόλογα όργανα σε αυτές τις τιμές με υψηλότατο δείκτη “value for money”. Νομίζω οτι σε κάθε περίπτωση - και λόγω ηλικίας - δεν πρέπει να ξεφύγεις απο αυτά τα χρήματα. Κατά τη γνώμη μου ακόμη και ένα καλό βιομηχανικό όργανο μπορεί να επιτελέσει το σκοπό του για τα πρώτα χρόνια ενασχόλησης με το ρεμπέτικο και απο εκεί και πέρα αναλόγως των διαθέσεων και προθέσεων ψάχνεσαι περισσότερο για ένα όργανο που θα σε καλύπτει…Σου εύχομαι καλό ταξίδι στο χώρο του ρεμπέτικου και γενικά της ελληνικής μουσικής. Να 'σαι σίγουρος οτι κάνεις την πιο σωστή επιλογή!

http://www.stamkos-bouzouki.com/Products.aspx?pId=3
Παρε τηλεφωνο τον κυριο σταμκο και μαθε που εχει στην αθηνα μαγαζι με δικα του μπουζουκια,αν δεν εχει ισως να μπορει να σου στειλει απο θεσσαλονικη.Μπουζουκια του σταμκου με 400 ευρω ειναι τρομερα στον ηχο για τα λεφτα τους και πολυ καλος επαγγελματιας.Θα σε βοηθησει πολυ αν τον παρεις τηλεφωνο,δοκιμασε δεν εχεις να χασεις τιποτα με το να του μιλησεις.Καλη αρχη.