Καινουριο μπουζουκι

Παιδια ψαχνω εναν καλο οργανοποιο για να αγορασω ενα μπουζουκι τριχορδο και εχω ακουσει καλα λογια για τον ροτσκο. Πιστευετε πως ειναι καλος? Αν μπορειτε δωστε μου τη γνωμη σας . Καθε αποψη δεκτη . Ευχαριστω!:088:

Θα μπορούσες να κοιτάξεις το οργανοποιείο “Βαμβακάρης” στις Σέρρες μιας και είσαι Ναουσαίος, καθώς και να δεις εδώ πέρα τα post των οργανοποιών εδώ στο φόρουμ.

:043:Αλλά όσον αφορά τη δική μου πρόταση προς εσένα, ρίξε μια ματιά εδώ.
http://www.geocities.com/tsonidis/

Ευχαριστω πολυ φιλε. Κι απο οτι ειδα εχει αρκετα καλα μπουζουκια εκει και ειναι και κοντα.:088:

Φίλε μου είσαι σε μια περιοχή με πολλές επιλογές. Στη Θεσσαλονίκη βέβαια υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι οργανοποιοί, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή επίσης.

Μπες στο blog “Ελληνες Οργανοποιοί” και κατέβασε το Excel με τον κατάλογο όλων των οργανοποιών της Ελλάδας (βρίσκεται στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας). Διάβασε και το φόρουμ και θα βρεις τη λύση. Η επιλογή είναι απολύτως δική σου, γιατί το όργανο θα πρέπει να το αγαπήσεις πρώτα, και ο ήχος είναι πολύ προσωπικό πράγμα.

Για τον Ρότσκο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από φίλους αλλά δεν έχω πάρει όργανο από αυτόν. Τα καλύτερα όμως λόγια έχω ακούσει για τον Παναγιώτη Στάμκο στο Κορδελιό. Είναι πολύ λογικός στις τιμές του και το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Εγώ προσωπικά έχω πάρει οκτάχορδο μπουζούκι 400 Ευρώ από τον Παναγιώτη το οποίο μπορείς να το δεις στο προσωπικό μου άλμπουμ. Ο ίδιος ήταν για χρόνια παίχτης τρίχορδου επομένως δεν χάνεις να ρίξεις και μια ματιά σε αυτόν.

Το website του: http://www.stamkos-bouzouki.com