Βοήθεια για δάσκαλο σε Βύρωνα - Παγκράτι

Καλησπέρα σας. Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ, αν και το μελετάω αρκετό καιρό. Το αγαπάω πολύ το όργανο. Και ξεκίνησα με κάποια μαθήματα πρόπερσυ στα 25 μου, τα οποία σταμάτησα βίαια μετά από 9 μήνες λόγω στρατού. Όταν απολύθηκα μετακόμισα με αποτέλεσμα να είμαι πολύ μακρυά από τον προηγούμενο δάσκαλο μου. Το έχω ξαναπιάσει το όργανο προφανώς, παίζω κάθε μέρα, αλλά νιώθω ότι θέλω δάσκαλο. Βγάζω διάφορα τραγούδια αλλά ξέρω ότι μπορούν να παιχτούν πολύ πιο όμορφα. Σταματάω εδώ το παραλήρημα και σας λέω τα στοιχεία που χρειάζεστε για να με βοηθήσετε. Θα προτιμούσα ο δάσκαλος να είναι βύρωνα, παγκράτι ή τριγύρω αυτών. Προφανώς περήφανη και αθανάτη εργατιά, οπότε είμαι περιορισμένος οικονομικά. Τώρα ο στόχος μου είναι απλός. Να παίζω στον πατέρα μου και τους φίλους μου και να μερακλώνουν, να γουστάρουν. Τίποτα παραπάνω. Να περνάνε καλά αυτοί και εγώ. Η τελευταία μου δήλωση είναι ότι παίζω τετράχορδο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε καλά.

4 «Μου αρέσει»

Σπύρος Γκούμας στον Άγιο Δημήτριο.

4 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα. Έχω διαβάσει για τον Σπύρο Γκούμα, σε άλλα αντίστοιχα θέματα που τον προτείνουν. Αυτό που δεν μου έγινε κατανοητό όμως σε αυτές τις συζητήσεις, είναι το οικονομικό. Φτωχολογιά μεν, το αγαπάμε δε. Για να γίνω πιο σαφής. Τα 20 € το μάθημα είναι δυσβάσταχτη θυσία, αλλά διατίθεμαι. Το παραπάνω όμως δεν βγαίνει. Θα ήθελα αν γίνεται και σε αυτό το θέμα διευκρινίσεις. Ευχαριστώ.

Είναι γεγονός ότι κάποιοι δάσκαλοι είναι ακριβότεροι. Αλλά πολλές φορές ένα τηλεφώνημα, για μια πρώτη διερευνητική συζήτηση, θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. :blush:

4 «Μου αρέσει»

Ισχύει. Θα τον καλέσω. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη. Να υπάρχουν επιλογές. Ευχαριστώ και πάλι.

1 «Μου αρέσει»

Φίλε, και μόνο από αυτή την κουβέντα που λες, εγώ φαντάζομαι ότι άμα βρεις δάσκαλο, καλό και που να σου ταιριάζει, θα κάνεις γρήγορη πρόοδο. Οπότε, έτσι όπως μας την περιγράφεις την όλη φάση, θα μπορούσες να πας και στον ακριβό (αν αξίζει τον κόπο) και να κάνεις πιο αραιά μαθήματα.

Αυτό είναι μια γενική σκέψη, ανεξάρτητα από τον ίδιο τον Γκούμα.

1 «Μου αρέσει»

Ναι ναι. Συμφωνώ. Απλά δεν ξέρω δασκάλους σε αυτές τις περιοχές. Γιαυτό θέλω βοήθεια, αλλά και μια γνώμη. Μην πάω εντελώς κουτουρού. Το οικονομικό είναι ένα θέμα και είναι πραγματικό, δεν το λέω μίζερα. Αλλά όσο αντέχω το θέλω. Ετσί καταλήγω να ζητάω την βοήθεια σας.

και ο γρηγόρης βασίλας δεν είναι σε εκείνες τις περιοχές;

3 «Μου αρέσει»

καλημέρα φίλε μου,βρες με ποιον δάσκαλο θα ταιριάξεις και θα καταλάβεις ότι θα σε ‘‘απογειώσει’’,υπολόγισε και αποφάσισε διαθέσιμο ποσό για τα μαθήματά σου,ξηγήσου στον δάσκαλο πως έχει και μετά θα σου βγαίνουν 2 η 3 μαθήματα το μήνα,αναλόγως…αλλά θα γίνεται πρόοδος…μην κοιτάς πόσα ζητάνε…(εδώ μέσα,έχω καταλάβει,θα βρεις τίμιους δασκάλους,και εννοείται ιδανικούς)…

2 «Μου αρέσει»

Απλά είπε για τετραχορδο, που δεν ξέρω αν διδάσκει ο Γρηγόρης.

2 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα σε όλους. Ειρηναίε ευχαριστώ για τη σκέψη σου και σύμφωνω. Απλά δεν ξέρω δασκάλους και δη σε αυτές τις περιοχές, αλλιώς θα πήγαινα και στον προηγούμενο δάσκαλο μου, αλλά ειναι πολύ μακρυά. Αυτή τη βοήθεια θέλω. Δασκάλους.

1 «Μου αρέσει»

Φιλε μου γεια σου.Θα μπεις στο YouTube και θα κάνεις αναζήτηση, Θοδωρής Τσινελλης.Ο άνθρωπος είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ και ξέρει από φτωχολογιά. Αμα θέλεις επικοινώνησε και μαζί του μέσω f/b.
Άνθρωπος πάνω απ όλα. Δάσκαλος με τα ολα του.

4 «Μου αρέσει»

Γεια σου Γιώργο. Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω fb. Έχεις κάποιον άλλο τρόπο επικοινωνίας;

κι εγώ συμφωνώ για τον τζινέλλη. παίχτης με άποψη και πιο κοντά στο λαϊκό που σε ενδιαφέρει.

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα Νίκο. Πως μπορω να επικοινωνήσω μαζί του. Και αν γνωρίζει κάποιος σε ποιες περιοχές διδάσκει ή αν δέχεται στο χώρο του, που είναι αυτός. Το λαικό το έβγαλες σαν συμπέρασμα λόγω τετράχορδου ε? Κατανοητό. Αλλα δεν ισχύει απόλυτα. Αλλά ναι με ενδιαφέρει και δεκαετία 70.

έστειλα πμ με στοιχεία επικοινωνίας, δυστυχώς δεν ξέρω ακριβώς να σου απαντήσω με λεπτομέρειες. εύχομαι να βγάλεις άκρη και να προχωρήσεις!

1 «Μου αρέσει»

Συμφωνώ απολύτως για τον Θοδωρή τον Τζινέλλη. Πολύ ωραίος παίκτης και δάσκαλος, αλλά και άνθρωπος. Στο οικονομικό θα τα βρείτε σίγουρα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Επίσης παίζει και διδάσκει και τρίχορδο και τετράχορδο. Βρίσκεται στα Δυτικά προάστια. Μπορείς με ένα μήνυμα στο facebook του ή εδώ http://mpouzoukitzinellis.blogspot.com/2011/11/blog-post.html να έρθεις σε επαφή μαζί του.

3 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ πολύ όλους. Έχω κανει ήδη το πρώτο μάθημα με τον κ. Τζινέλλη. Να είστε όλοι καλά!

4 «Μου αρέσει»

καλή αρχή! χαίρομαι που τα βρήκατε!

1 «Μου αρέσει»

Πρέπει να είναι εξαιρετικός ως δάσκαλος. 20 χρόνια μπαίνω σε τάξη και όταν έπεσα τυχαία πάνω σε βίντεο του, κατάλαβα ότι το έχει στο αίμα του το θέμα της διδασκαλίας.

2 «Μου αρέσει»