Βαγγέλης Τρίγκας

Απολαύστε υπεύθυνα:088:

Απο τους καλύτερους ήχους που έχω ακούσει!!

Στην ιστοσελίδα του: http://www.trigas.gr έχει και άλλα βιντεάκια.
Αξίζει μια ματιά!

Εβλεπα στο site οτι ο Τρίγκας παραδίδει μαθήμτα με webcam online πως το κρίνετε σαν τρόπο εκμάθησης;

Πολυ καλο… Η επομενη κινηση στο διαδικτυο, ειναι να δινουμε εξετασεις για διπλωμα οδηγησης μεσω webcam(μονοι, μεσα στο αμαξι, χωρις τον εκπαιδευτη) και οποιον παρει ο Χαρος…

Ο Τριγκας το εχει κανει αυτο για να εξυπηρετησει ανθρωπους που βρισκονται μακρια
π.χ. εξωτερικο, επαρχια…

Eίναι πολυ καλός το σπάει το όργανο!!!
:109:

Φωτάρα το καταλαβαίνω αυτό, το ερωτημα μου είναι που μπορεί ΄να φτάσει σα σύστημα διδασκαλίας:241:

Είτε αυτό είναι αλήθεια είτε όχι, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλός δάσκαλος.

Συμφωνω με τον Αρη , “ο καλος δασκαλος” κρινεται απο την μεταδοτικοτητα και την μεθοδο
που χρησιμοποιει , για να μεταλαμπαδευσει τις γνωσεις και την πειρα του …
Ειναι χαρισμα τελικα , που καποιοι το εχουν και αλλοι οχι … αλλα διδασκουν …

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό η διδασκαλία μέσω διαδικτύου, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλός δάσκαλος. Αυτά που πρέπει αν σου πει θα σου τα πει και θα σου τα αιτιολογήσει γιατί πρέπει να γίνονται έτσι και όχι αλλιώς. Παρολαυτά, όσο καλός δάσκαλος και αν είναι, τα χρήματα εξακολουθούν να είναι πολλά. Για εμένα τουλάχιστον.

Το είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση! Τελικά πόσα παίρνει την ώρα; Ή μήπως είναι αντιδεοντολογικό να δημοσιευτεί εδώ; Αν γίνεται τουλάχιστον μια τάξη μεγέθους, έτσι για να πάρουμε μιαν ιδέα!

Σε αυτό φίλε μου θα συμφωνήσω!Ενας δάσκαλος περαν των γνώσεων πρέπει να διαθέτει και μεταδότικοτητα!Αλλα γι΄αυτό γνώμη μπορεί να εκφέρει κάποιος που έχει κάνει μάθημα με το βαγγέλη Τρίγκα.

Εχοντας παρακολουθήσει μάθημά του ως …παρατηρητής (κι απ’ όσο βέβαια μπορώ να κρίνω) μπορώ να βεβαιώσω ότι είναι εξαιρετικός δάσκαλος, που δίνει σημασία σε “λεπτομέρειες” που πολλοί δάσκαλοι (τουλάχιστον στο παρελθόν) δε δίνουν. Π.χ. ο ήχος και το “χρώμα”.
Βέβαια το κόστος είναι υψηλό. Υπερβολικό κατά τη γνώμη μου. Οσο κι αν ζούμε στην “ελεύθερη αγορά”, κάποια πράγματα έχουν τα -ηθικά- όριά τους. Δεν μπορείς να ζητάς για 45 λεπτά δουλειάς ενάμισι δικό μου μεροκάματο.
Θα προγραμματίσω μία συνέντευξη μαζί του για την “Κλίκα”, ώστε να μας πει ο ίδιος τις απόψεις του. Μάλιστα σκέφτομαι να το εντάξουμε σε μια σειρά τέτοιων συνεντεύξεων για τη διδασκαλία του μπουζουκιού, με αρκετούς δασκάλους.

Πλάκα με κάνεις;

Εντάξει ρε. Θα το παλέψουμε…

Κάνε το Άρη. Είμαι σίγουρος ότι θα σου πει πολλά ενδιαφέρονται πράγματα.

Ασχέτως με το πόσο χρεώνει είναι καλό παιδί (τουλάχιστον αυτή την άποψη διαμόρφωσα γνωρίζοντας τον).

Όντως είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος.
Αρη θα μπορούσες να τους πάρεις συνέντευξη μιας και σε μια ή δυο βδομάδες ξεκινάει ηχογραφήσεις για την καινούργια του δουλειά.

Το αποτέλεσμα, αυτό που εισπράττει ένας μαθητής από ένα δάσκαλο, που έχει να κάνει πιο πολύ από την τεχνική και πνευματική μεταδοτικότητα, μπορεί να εισπράξει κάποιος με αυτό τον τρόπο. Σας το προτείνω από εμπειρία!

…και μόνο που ο μεγάλος Βαγγέλης Τρίγκας προσφέρει αυτό, τι να πω, τιμήν μας!!!

Είχα αναφέρει σε μια άλλη συζήτηση…

Εξάλλου, ο Βαγγέλης είναι η εξέλιξη του μπουζουκιού.
Όλοι οι άλλοι κάνουν τα ίδια για 50 χρόνια, άντε λίγη εξέλιξη στην ταχύτητα. Ταχύτητα όμως δεν θα πει μουσική! Άσε που όλοι ακούγονται σαν γαλοπούλες.

Για σου ρε Βαγγέλη!!!