Εκδήλωση του φόρουμ και της ΚΛΙΚΑΣ στις 22 Μαρτίου

Αγαπητοί φίλοι,
την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 1.00 το μεσημέρι θα μαζευτούμε για τη φετινή “επίσημη” συνάντηση του ρεμπέτικου φόρουμ και της ΚΛΙΚΑΣ.
Η συνάντηση θα γίνει στην ταβέρνα ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ, που βρίσκεται στο Κερατσίνι, Γκιώνας 2 έναντι πάρκου Πρεσσόφ (τηλ 2104010053)

Θα υπάρχει είσοδος 20 ευρώ για κάθε άτομο που περιλαμβάνει:
Ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο και κρασί.

Τη μουσική της συνάντησης θα καλύψουν:
α) ένα αξιόλογο ρεμπέτικο συγκρότημα που έχει ήδη η ταβέρνα.
β) γνωστοί μουσικοί οι οποίοι είναι φίλοι του ρεμπέτικου φόρουμ και της ΚΛΙΚΑΣ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, πρέπει να αποφασίσετε γρήγορα διότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα πρέπει να στείλετε ένα email στο physiart@gmail.com με το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον αριθμό των ατόμων που θα έρθουν μαζί σας.
Θερμή παράκληση, η κάθε αίτηση συμμετοχής να μην υπερβαίνει τα 4 άτομα, ώστε να έρθουν όσοι περισσότεροι φίλοι γίνεται που έχουν ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ, με σκοπό να γνωριστούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε μεταξύ μας.
Για όσους δηλώσουν συμμετοχή, αν στο ενδιάμεσο συμβεί κάποια αλλαγή στον αριθμό των ατόμων, παρακαλώ να με ειδοποιήσετε στο ίδιο email.

Όχι ρε γ α μ ω τ ο.Θα είμαι Γαλλία τότε.Κρίμα.Το μαγαζί πόσα άτομα χωράει?

Και ο Αστεριάδης δηλαδή?

Νομίζω πως τώρα παίζει ο Κώστας Τσέκας (εξαιρετικός).

Ήρθα κιόλας.!!! εύγε , σπεύδω για το mail

Ντίνο, δεν χρειαζόταν η παράθεση, όλοι καταλαβαίνουμε που αναφέρεσαι.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 12:09 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 11:51 —

Επίσης να ρωτήσω , πως θα ξέρω - ξερουμε ,εαν τελικά " χωράμε στην συνάντηση " ?
έστειλα mail , θα πάρω κάποια απάντηση σχετικά με το θέμα?

Ακόμη εαν και χωρέσουμε , πρέπει να στείλουμε κάπου τα χρήματα ή πληρώνουμε επι τόπου την ημέρα της συνάνησης?

thanks εκ’ των προτέρων!!!

Nτίνο, θα σε ειδοποιήσω με μήνυμα. Τα χρήματα θα τα πληρώσεις εκεί, όταν μπεις στο χώρο. Τηρείται σειρά προτεραιότητας οπότε δεν τίθεται θέμα. Αν φτάσουμε στο μαγικό αριθμό των περίπου 100 ανθρώπων, τότε θα ανακοινωθεί ότι σταματάμε να δεχόμαστε άλλους.

Όπως και ο φίλος μου Gilles δεν θα μπορέσω ούτε κι εγώ να παρεβρεθώ.:106:
Δυστυχώς η συνάντηση γίνεται το μοναδικό Σαββατοκύριακο που έχω υποχρεώσεις. Στεναχωρήθηκα αρκετά που δεν θα μπορώ να είμαι και να γνωρίσω από κοντά όσους συμφορουμίτες θα βρίσκονται εκεί. Θα ήθελα ούτως ή άλλως όμως να κάνω κάποιες επισημάνσεις.
Ίσως η μέρα και ώρα της συνάντησης δεν είναι τόσο βολική ως αναφορά την προσέλευση από επαρχία. Δεν ξέρω δηλαδή πόσοι έχουν τη δυνατότητα να έρχονται Αθήνα Κυριακή μεσημέρι και να επιστρέψουν στο καπάκι πίσω. Ίσως θα μπορούσε να υπάρξει σχετική δημοσκόπηση σε σχέση με αυτό. Για την ύπαρξη μουσικού προγράμματος, αν και στην αρχή με παραξένεψε, όταν το καλοσκέφτηκα δεν είναι και άσχημη ιδέα. Και το αναφέρω γιατί αρχικά είχα κατά νου ότι θα ήταν τα μέλη και οι φίλοι του φόρουμ με τα όργανά τους.
Οι επισημάνσεις μου γίνονται απλώς για να ληφθούν υπόψην τους κάποιες παράμετροι για την επόμενη φορά και πάντα με στόχο την διευκόλυνση των φίλων του φόρουμ. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με την δική μου μη δυνατότητα να παρευρεθώ. Εγώ ούτως ή άλλως, στο συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο ακόμα και στη Θεσσαλονίκη να γινότανε η συνάντηση, ακόμα και στην πιο βολική ώρα δεν θα μπορούσα.
Κρίμα που δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας. Ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα να περάσετε πάρα πολύ καλά.

ΥΓ: Κρατάω μια πισινή, ότι μπορεί να τα βροντήξω όλα και να εμφανιστώ. Οι πιθανότητες όμως είναι ελάχιστες.:089:

Φίλε Gogos ειλικρινά κρίμα που δεν μπορείς να έρθεις, όπως φαντάζομαι και άλλοι φίλοι από μακρινά μέρη. Πράγματι έχεις δίκιο ότι οι φίλοι έξω από την Αθήνα δυσκολεύονται, αλλά δυστυχώς οι βραδυνές συνάξεις είναι λίγο δύσκολες με πολλά άτομα και οι ταβέρνες δε δίνουν εύκολα τη συγκατάθεσή τους. Κάνουμε περιοδικά μία τέτοια εκδήλωση που εμείς ακούμε γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε κάποιους “σημαντικούς” παίκτες που υπηρετούν το μουσικό αυτό χώρο που αγαπάμε με συνέπεια. Κρατάμε την ένστασή σου για μία επόμενη φορά που θα μαζευτούμε με τα μπουζούκια μας. Πιστεύω ότι θα κάνουμε και μία συνάντηση κατά τις αρχές του καλοκαιριού με τα μπουζούκια μας (και θα είναι Παρασκευή ή Σάββατο).

Υ.Γ. Θέλουμε να αποκεντρωθούμε και να κάνουμε μαζώξεις σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας (αν και εσείς ως Βορειοελλαδήτικο κομμάτι :)του ρεμπέτικου φόρουμ έχετε ήδη ξεκινήσει).

Αγαπητοί φίλοι, επειδή φτάσαμε στο ανώτερο δυνατό αριθμό των φίλων που μπορούν να χωρέσουν στην ταβέρνα. uΠαρακαλώ πολύ μη στέλνετε άλλα email για κράτηση θέσης.[/b][/u]

bΜία διευκρίνηση:[/b]

Στην ταβέρνα δεν θα υπάρχουν “πιασμένες” θέσεις, οπότε ο καθένας από τους φίλους που δήλωσαν συμμετοχή θα μπορεί να κάτσει σε οποιοδήποτε σημείο θέλει. Γιʼ αυτό, καλό είναι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή να έρθουν από νωρίς στην ταβέρνα ώστε να βρουν τη θέση που επιθυμούν.
Διαθέσιμες θέσεις θα υπάρχουν για όλους που δήλωσαν συμμετοχή (αυτός είναι και ο λόγος των δηλώσεων συμμετοχής άλλωστε).

bΚαλό μας γλέντι[/b]

:110::110::110::110:Παιδιά μπράβο συγχαρητήρια! Τέλεια οργάνωση, τέλεια βραδιά . Ολοι άψογοι με πολύ μεράκι, μια παρέα πάλκο και θαμώνες. Βασίλας,Δημητριανάκης,Κοντογιάννης,Καλαφάτης,Κωσταντίνου και πολλοί άλλοι [b]καταπληκτικοί.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ:109:

ΥΓ[/b]. Γιώργο τα μπλουζάκια όλα τα λεφτά. :089:

Ρε παιδια μην μου το κανετε αυτο και δεν μπορουσα να ερθω:112:, τουλαχιστον ανεβαστε κανα βιντεακι, και εξασφαληστε μου κανα μπλουζακι:016:

Εγώ, ευχαριστώ τα παιδιά του μαγαζιού που παίξανε το “Άπονε Τύραννε”. Φώτη, Νατάσσα να τα ξαναπούμε. Χρόνια Πολλά (Της Σταυροπροσκυνήσεως)!!!

Συγχαρητηρια στους διοργανωτες,στους μουσικους και στην παρεα μας τον Γιαννη και την Αννα.
Περασαμε υπεροχα.:110:

πάντως στις 8 που φύγαμε είχε ακόμα κόσμο.
Υπάρχουν άφθονα βίντεο καθ’οτι έχει τραβηχτεί μεγάλο βίντεο!
Θα δούμε αύριο

Επιτέλους γνωριστήκαμε και από κοντά με αρκετούς από του φίλους του forum! Με τους υπόλοιπους, (όπως π.χ. τον webmaster που δεν έλαχε να συναντήσω), θα ιδωθούμε σε προσεχή σύναξη! :089:Το μόνο άσχημο για μας τους μη καπνίζοντες ήταν η πολύ κάπνα…:087: Αλλά ας είναι, περάσαμε καλά! Πάντα τέτοια όμορφα και χαρούμενα! :088:

Σιγά-σιγά να ανεβαίνουν… Πρώτης εσοδείας βιντεάκι.
Γρηγόρης, σαν το κρασί. Όσο παλιώνει γίνεται καλύτερος…!

//youtu.be/lj6CgzcWC_4

κι άλλο ένα και για ύπνο να διαλυθεί το αλκοόλ (:102: χικ!)

//youtu.be/dH88uJ0CnyY

και μερικές φωτογραφίες για καληνύχτα…

Ο αριστερόχειρας κιθαρίστας που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία να παίζει με τον Παναγιώτη (tritsibidas) ήταν να τον χαζεύεις. Έπαιξε με την κανονική κιθάρα για δεξιόχειρες (της Αντιγόνης αν δεν κάνω λάθος) δηλαδή είχε τις χορδές ανάποδα γι αυτόν. Πάνω τα καντίνια και κάτω τις μπάσες (αν προσέξετε στη φωτογραφία το κόψιμο της κιθάρας cutaway είναι προς τα πάνω). Και έπαιζε καταπληκτικά!:246:

Απ΄ότι είπε ο Άρης πρέπει να παίζει και με κανονικά (για αριστερόχειρες) βαλμένες τις χορδές. Αν θυμάμαι καλά το όνομά του ήταν Κώστας.:110:

Μπλουζάκι ;;;;; :084: θέλω κ εγώ :016:

ΥΓ: Ρε Κώστα ( KwstasP ) παντού πρώτη μούρη είσαι!!! ΕΤΣΙΙΙ!!! :slight_smile:

Θεέ, είσαι αδικαιολόγητος. Τι θεός είσαι εσύ που δεν τους ξέρεις όλους??? Εγώ δεν σε συνάντησα αλά κι έτσι αααααααααααααααααααα τι ωραία που ήταν. Με γειά μας, σύντομα και σ’ άλλα. Μια μεγάλη παρέα, το Ρεμπετικο forum εννοώ, χτές πέρασε κλά, σήμερα αναπολεί και εύχεται κι ελπίζει στην επόμενη συνάντηση εξίσου καλά ή και καλύτερα. Πάντα τέτοια φίλοι μου.:slight_smile:
Πέρα από την πλάκα όμως και μια και ελπίζω σύντομα να ξαναμαζευτούμε, προτείνω να κυκλοφορούμε ( στη μάζωξη ) με κονκάρδα όπου θα αναγράφεται το όνομα και η κατά περίπτωση ιδιότητα του καθενός, με τα οποία κυκλοφορούμε εντός forum. Έτσι θα σταματίσει νομίζω το ψου-ψου στ’ αυτί:Ποιός ειναι αυτός; Ρε παληκάρι εσύ ποιός είσαι; κλπ κλπ που έχουν μεν την πλάκα τους αλλά δεν σε βγάζουν πάντα από το αδιέξοδο.