Αυτό το μπουζούκι είναι διαφορετικά κουρντισμένο;


Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί. Στο παραπάνω βίντεο το μπουζούκι που παίζει στα δεξιά όπως βλέπουμε την οθόνη (συγνώμη που δεν ξέρω το όνομα του μουσικού), είναι κουρδισμένο ΡΕ ΛΑ ΡΕ; Με έχει μπερδέψει το γύρισμα που ξεκινάει στο 2:39.
Ευχαριστώ!

Είναι ο Αρίστος Βαμβακούσης,http://www.youtube.com/watch?v=xSsLXIZfE9s&feature=related (το λέει και στην επικεφαλίδα),μαζί με τον Μανώλη Πάππο,και τα μπουζούκια τους είναι κουρδισμένα,ΡΕ ΛΑ ΡΕ, όπως φαίνεται.

Νίκο σε ευχαριστώ για την απάντηση.Αν μπορείς να με διαφωτίσεις στο εξής: στο γύρισμα που κάνει, στο 2:39 του βίντεο που παρέθεσα, παίζει στην λα και στην μπουργκάνα;

στο 2.39 που λες, δεν είδα να πηγαίνει στην μπουργάνα (παρά μόνο ακριβώς πριν, όπου κρατάει ακκόρντο). αλλά μήπως σε μπερδεύει το ότι βλέπεις στην εικόνα το δεύτερο μπουζούκι και ακούς το πρώτο από τα ηχεία;

Νομίζω ο συνονόματος Νίκος πρέπει να σε διαφώτισε.Την πρώτη φωνή την παίζει ο Μανώλης,όπου στο βίντεο φαίνεται και λιγότερο,ενώ ο Αρίστος παίζει την δεύτερη,όπου την λέει κι όλας,(σιγόντο) στην Λιζέτα.Προφανώς αυτό συμβαίνει.

Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια. Πραγματικά έτσι είναι τώρα το κατάλαβα.
Υ.Γ σόρυ για την αργοπορημένη απάντηση αλλά ας όψεται το τριήμερο!