Ασκαρδαμυκτί - ΚΕΠΕΜ

Καλησπερα παιδες !
Βρηκα ενα κεντρο στα εξαρχεια <<ασκαρδαμυκτι >> που εχει μαθηματα οργανοποιειας με 130 ? ανα μηνα και στο τελος του χρονου εχεις και δικο σου οργανο και στη συνεχεια κατα τυχη εμαθα οτι το ΚΕΠΕΜ εχει τμημα οργανοποιειας με 50? το μηνα ( χωρις να συμπεριλαμβανεται η ξυλεια και τα οποια αλλα εξοδα ) και σκεφτΗκα γιατι να μην φτιαξω ενα μπουζουκακι και να παρω και την γνωση. Ηθελα να ρωτησω αν εχει παρακολουθησει κανεις καποια απο αυτα τα 2 εργαστηρια η αν εχει ακουσει καποια κριτικη η αν υπαρχει αντιστοιχως καποιο αντιστοιχο εργαστηριο στην αθηνα .

Ευχαριστω πολυ

1 «Μου αρέσει»

Ήθελα να ρωτήσω και εγώ για το Κεπεμ.Διάβαζα σήμερα ότι έχει τμήμα οργανοποιίας.Γνωρίζει κάποιος παραπάνω λεπτομέρειες?Νομίζω δυο χρόνια έγραφε είναι τα μαθήματα και είχε για αρχάριους και προχωρημένους.Σε τί επίπεδο φτάνει κάποιος σε αυτά τα δυο χρόνια?

1 «Μου αρέσει»

Τελικά έχουμε κάποιον στο φορουμ που πηγε σε καποια απο αυτες τις σχολες η κάποιος γνωστός του, να μας πει μια αποψη ?

1 «Μου αρέσει»

Εγώ είχα στείλει email στο κεπεμ και μου είχανε απαντήσει για τις τιμές και τα μαθήματα.Νομίζω 50 ευρώ εγγραφή και 55 το μήνα για 2.5 ώρες μάθημα την εβδομάδα σε γκρουπάκι μαθητών.Είχε και ατομικό μάθημα αλλά κόστιζε 100 ευρώ το μήνα.Κανόνιζες τις ώρες πρώτα καθώς και για το όργανο που σε ενδιαφέρει να φτιάξεις.

2 «Μου αρέσει»