Καλησπέρα φίλοι μου και συμφορουμίτες μου !
Έχω πολύ καιρό να επικοινωνίσω μαζί σας και επανέρχομαι με μια απρόσμενη έκπληξη !
Είχα έρθει σε επαφή πριν καιρό με έναν εξαιρετικό μουσικό και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού μέσω μηνυμάτων ,ο οποίος ήταν ανοιχτός και πρόθυμος για συνάντηση από κοντά !
Η χαρά μου απερίγραπτη μετά από την συνάντησή μου με τον εξαιρετικό μουσικό και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Παναγιώτη Στεργίου ! Πολύ προσιτός και ευγενικός με προσκάλεσε στη Γλυφάδα και μιλήσαμε 2 ώρες που πραγματικά πέρασαν πολύ ευχάριστα !
![]()
![]()
![]()
Σαν ψέματα μου φάνηκε ! Τιμή μου που γνώρισα από κοντά τον άνθρωπο που θαυμάζω και έχει γράψει ιστορία στην μουσική! Ειναι το πρότυπό μου και ειλικρινά με εμπνέει στο να συνεχίζω την μελέτη μου!![]()
![]()
![]()
![]()
Σας παραθέτω και φωτογραφία για του λόγου το αληθές
Όλα αυτά σας τα γράφω γιατί έχω καιρό να μπώ στο φόρουμ που τόσο με έχει βοηθήσει αλλά ήταν σοβαροί οι λόγοι που δεν επικοινωνούσα!
Επειδή μιλάμε για μουσική και δεν θέλω να ξεφύγω από το θέμα, ο κύριος Παναγιώτης Στεργίου είναι εξαιρετικός μουσικός και η συναναστροφή μαζί του μόνο καλό κάνει !
Συμβουλές , εμπειρίες ,ιστορίες όλα ευπρόσδεκτα από τέτοιου επιπέδου καλλιτέχνη και πραγματικά σαν ψέματα μου φάνηκε !
Η μουσική είναι τρόπος επικοινωνίας και πολιτισμού και προσωπικά μόνο έτσι την εκλαμβάνω !
Με εκτίμηση και σεβασμό ,Γιώργος
Σας ευχαριστώ πολύ !!