Αναζήτηση βιβλίου, βοήθεια

Καλημέρα σας,

Αναζητώ το βιβλίο του Παπαζαχαρίου Ζάχου “Ο Μάρκος και η Λαϊκότητα”.
Εάν υπάρχει κάποιο μέλος, που θα μπορούσε να μου το δανείσει για λίγες ημέρες, έως και με κράτηση με κάποιο χρηματικό αντίτιμο. Έχω ψάξει ενδελεχώς διαδικτυακά και μη, έως και σε βιβλιοπωλεία στην Κύπρο, και έχει καταστεί αδύνατον να το βρω. Ήθελα να επικοινωνήσω και με τον συγγραφέα, αλλά δυστυχώς απεβίωσε τον Ιούλιο του περασμένου έτους.

Κατάφερα και βρήκα έως και το “Τα χαΐρια μας εδώ - Βιβλίο τρίτο” που προοριζόταν για προσωπική χρήση της συγγραφέως.

Εάν κάποιο μέλος το έχει και μπορεί να μου το δανείσει για λίγες ημέρες, θα ήταν θείο δώρο. Κατά την ανταλλαγή, μπορώ να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία και ένα χρηματικό αντίτιμο ως κράτηση.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Τσίμπα το:
https://metabook.gr/books/o-markos-kai-h-laikothta-zaxos-papazaxariu-efaggelos-emmanuhl-335922

2 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ, το έκανα μπαμ.
Τώρα δείχνει ότι δεν είναι διαθέσιμο. Δεν εμφανίζει κάτι διότι το έχω “καπαρώσει”;
Επίσης μου δείχνει στις παραγγελίες το μήνυμα: “Περίμενε από τον πωλητή να ελέγξει τη διαθεσιμότητα.”

Ελπίζω να είναι καλό σημάδι αυτό, έχω αγχωθεί. Είναι το τελευταίο εξαντλημένο βιβλίο που αναζητώ.

Παιδιά, κλειδώστε το το θέμα.
Όλα καλά. Ευχαριστώ Άνθιμε.

Την επόμενη φορά θα ζητήσω τα νούμερα του τζόκερ.

4 «Μου αρέσει»