Ακουστικη κιθαρα

Καλησπερα στην παρεα! Παιδια θελω την γνωμη σαs για μια ακουστικη κιθαρα που θελω να παρω. Την ακουσα λιγο ειναι η yamaha f 370 με 155.00 ευρο την βρηκα και με 183.00 Ευτυχωs ειναι με δοσειs . Θελω ν΄ακουσω γνωμεs…? Φιλια rembetisa!!!

από μακριά δεν γίνεται να πεί κανείς, μόνο αν πας με κάποιον που μπορεί να διαλέξει. έτσι κι αλλιώς κάθε όργανο είναι διαφορετικό, ακόμα και τα βιομηχανοποιημένα. πάντως έχω δει αρκετές φτηνές γιαμάχα που ήταν αξιοπρεπείς για τα λεφτά τους.
ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=29205

Kαλησπερα και παλι! Ευχαριστω που ελαβα μηνυμα! Αυτο το ξερω πολυ καλα που λεs. Θυμαμαι τον πατερα μου απο παιδι που πηγαιναμε να κανει παραγγελια για μπουζουκι! Καθε οργανο ειναι διαφορετικο στον ηχο…

Αν θες φτηνή ακουστική θα σου πρότεινα την epiphone DR 100 τιμή 110? περίπου

[b]Καλησπερα! ακουστικα ειναι καλη?

[/b][b]

Από συντονιστική ομάδα:[/b]

Παράκληση, να γράφουμε με κανονικά στοιχεία. Όχι Bold, πλάγια, ΚΕΦΑΛΑΙΑ, αν δεν υπάρχει λόγος.

Σε σύγκριση με μια crafter sd 80 που κοστίζει περίπου τα διπλά Πολύ καλύτερη.

Καλημερα! Αν το μπρατσο ειναι μαλακο στο παιξιμο και δεν σκεβρωση ναι, θα παω να την δω και να την ακουσω! Να εχετε μια ομορφη μερα!!!

Καλησπερα στην Ομορφη κατερινη!!! Κ σε ολοι την παρεα! Ημουν στο καταστιμα του Νακα ακουσα την κιθαρα epiphone DR καλη! Μετα πηγα στον αρμαο κ ακουσα την yamaya f 370 υπεροχει!!! για τα λεφτα τηs! Aλλα… δεν ειχα την δυνατοτητα να την παρω ουτε με δοσειs…:087: Ετσι κατεληξα στον κεβορκιαν στην αιολου. καλη ακουστικη οχι τοσο μαλακη αλλα πιστευω οτι θα στρωσει με τον καιρο. Ειναι η sigma την πηρα 75.00 ευρο.