Αγορα 3χορδου απο Σκεντεριδη

Φιλοι μου γεια σας.Σημερα τυχαια βρεθηκα στο μαγαζι του κ.Σκεντεριδη στον Πειραια για να αγορασω καποια αναλλωσιμα.Ετσι ρωτησα για ενα 3χορδο μπουζουκακι,σε τιμες απο 500 και επανω.
Μου εδειξε ενα ομορφο οργανακι με παραδοσιακο σχεδιο και οβαλ τρυπα,ωραιες λεπτομερειες στο μανικι,καλοφτιαγμενο,οχι πολλες ντουγιες ομως,19 αν δεν κανω λαθος,στα 600 ευρω.Απο ηχο ηταν ικανοποιητικο αν και ηθελα να ειναι πιο μπασο.Επι τοπου εβγαλε τον καβαλαρη τον κοντυνε και το οργανο εγινε σαφως λιγοτερο πριμο.Βεβαια ηθελα κατι παραπανω και μου διασαφηνισε οτι μπορει να το κανει αλλα μετα απο καιρο θα βουλιαξει το καπακι.Γενικα μου φανηκε πολυ εξυπηρετικος και ειλικρινης,οσο και γνωστης.(λογικο μετα απο τοσα χρονια).Τι αποψη εχετε παρακαλω? :084:

Ε, τι άποψη να έχουμε εμείς, φίλε bourbou; Τα στοιχεία που δίνεις είναι αποδεκτά, μένει μόνο η απόφαση. Δύο σχόλια έχω: πρώτον, αφού σου είπε (ουσιαστικά) ότι περισσότερο μπασάρισμα δεν συνιστάται, εγώ προσωπικά δεν θα το ρισκάριζα και θα έπρεπε να αποφασίσω ότι ή αποδέχομαι τα συγκεκριμένα μπάσα ή ψάχνω αλλού. Δεύτερον, η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευών είναι με 19 δούγες, οι 64, 128 κλπ. οφείλονται σε χάραξη της δούγας και ένθεση φιλέτου, κάτι που οι τακτικοί μας αναγνώστες το ξέρουν πολύ καλά. Αυτό λοιπόν, να μη σε προβληματίσει.

Ακυρον,τι εγραψα πριν,βιαστηκα!!!
Μπερδευτηκα με τον Σελασιδη…
Συγγνωμη!

-Ειδες αμα βιαζεσαι?..

ευχαριστω για τη τοποθετηση κ.Νικο.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 22:46 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 22:45 —

Τι αποψη εχετε για τον κ.Σκεντεριδη σαν κατασκευαστη?