Αγορά Τρίχορδου Ovagol

Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα και εγώ να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία σχετικά με αγορά μπουζουκιού από τον Χρήστο Σπουρδαλάκη. Όντας νέος μουσικός τον περασμένο Μάρτη βγήκα στην αγορά ώστε να ψάξω για πρώτη φορά για ένα καλό όργανο καθώς μεχρι τότε είχα μόνο το μαθητικό μου που πλέον δε με κάλυπτε. Μετά από σχετική έρευνα κατέληξα στον κύριο Χρήστο και άλλους 2 τους οποίους και δεν χρειάζεται να αναφέρω. Δίχως να έχουμε γνωριστεί ποτέ αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο στο να με καθοδηγήσει στην σωστή επιλογή με βάση το τότε μπάτζετ μου. Μάλιστα δεν είχε πρόβλημα να μου “κρατήσει” για λίγες ημέρες το μπουζούκι έως ότου να μαζέψω όλα τα χρήματα. Μετά από λίγους μήνες επισκέφτηκα τυχαία μια μέρα το κατάστημα για να χαζέψω καινούρια μπουζούκια και μετά απο 3-4 μπουζούκια τα οποία μου άρεσαν χωρίς να ξετρελαίνομαι κατέβασε ενα πραγματικό κόσμημα το οποίο με ξετρέλανε τόσο ως αισθητική και δε το συζητάω για ήχο και εύκολο παίξιμο. Οπότε και επί τόπου προχωρήσαμε στη διαδικασία της αλλαγής. 2 μήνες αργότερα και το μπουζούκι αυτό δε σταματά να με εκπλήσσει! Τρομερή ηχητική εξέλιξη και ακόμα καλύτερα στρωμένο στο χέρι. Ως υποσημείωση να αναφέρω πως προσωπικά βρίσκω την διαδικασία της αλλαγής βοηθητική τόσο για τον μουσικό που το αλλάζει όσο και για τον επόμενο που θα λάβει ένα ποιοτικό όργανο σε καλύτερη τιμή καθότι και οικονομικά οι καιροί ειναι δύσκολοι. Από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κύριο Χρήστο για την βοήθεια και
την καθοδήγηση που μου έχει προσφέρει ως μουσικό και ως άνθρωπο. Το ήθος και η ευγένεια που τον διακρίνουν ,τον ξεχωρίζουν συνάμα από πολλές περιπτώσεις που κάτι τέτοιο ειδικά προς έναν νέο μουσικό όπως έγω δεν υφίσταται! Παρακάτω ακολουθούν λίγες φωτογραφίες από το όργανο που πήρα. Αναμένω απόψεις !! Καλή συνέχεια σε όλους.




8 «Μου αρέσει»

Εξαιρετική επιλογή… θα σε αποζημιώσει όσο δε φαντάζεσαι… ο Χρήστος είναι ταλαντούχος οργανοποιός, δημιουργικός, εξαιρετικός μάστορας που δεν εφησυχάζεται κ προπάντων πολύ καλός άνθρωπος! Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι οργανοποιοί αυτοί που μπορούν να δημιουργήσουν τέτοια τρίχορδα… Καλορίζικο κ καλόπαιχτο!

5 «Μου αρέσει»

Καλορίζικο και καλές πενιές σου εύχομαι !
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το προηγούμενο και αυτό το όργανο τα έχεις για επαγγελματική χρήση (σε μαγαζί) και επίσης αν το τωρινό σου όργανο έχει αισθητή διαφορά στην ευκολία της ταστιερας απο το προηγούμενο του μάστορα που είχες.
Το τελευταίο στο ρωτάω γιατι με την πιο οικονομική σειρά του μάστορα που έπαιξα μου φάνηκε πολύ μαλακη και ευκολόπαικτη η ταστιέρα του.

Οχι δεν παιζω καπου επαγγελματικα ακομα . Οχι σε σχεση με το προηγουμενο που ηταν αρκετα οικονομικοτερης σειρας δεν υπαρχει αισθητη διαφορα στην ευκολια. Το οτι μου καθεται καλυτερα στο χερι ειναι αλλο θεμα

1 «Μου αρέσει»