Αγορά μπουζουκιού! (2013)

Καλησπέρα. Ονομάζομαι Περικλής ,είμαι 16 χρονών και ζώ στην Κύπρο. Ασχολούμε 5 χρόνια με 4χορδο μπουζούκι μέχρι πέρσι πήγενα σε δάσκαλο όπου κάναμε κάθε μάθημα και 1 τραγούδι και μερικές σηχορδίες - δρόμους έτσι και σταμάτησα όχι μόνο οικονομικών λόγων αλλά και ότι αυτά που μου δίδασκε μπορούσα να τα μάθω από το διαδύκτιο και φέτος που δεν πήγενα έκανα μεγαλύτερη πρόδο και έμαθα και μερικά τακσίμια.Μέχρι τώρα ήχα αρχάριο - μαθητικό μπουζούκι.Βρήκα ένα μεταχηρισμένο -επαγγελματικό στα 450ευρό μαζί με θήκη ,ενισχητή ,μεγάφονο και σηρμα και είμαι σε δήλλημα όπος βλέπεται τις πιο κάτω φώτο τι λέτε να προβώ στην αγωρά του .Εσής τι λετε?Είναι καριδιά απότι μου είχε πει αυτός που το πουλάει.έΕυχαρισώ ελπήζω να μην σας κούρασα.1231223_212793978888538_1815251722_n.jpg

Ακόμη 3 φώτο .

Καλώς όρισες Περικλή στο φόρουμ!!

κοίτα, εκτίμηση για αγορά μπουζουκιού από φώτο δεν μπορεί να γίνει… Πρέπει να πας να το δεις με κάποιον έμπειρο μπουζουξή ή πριν το πάρεις να το πας σε κάποιον οργανοποιό να το τσεκάρει!

Αυτό είναι λίγο δύσκολο διότι αυτός που το πουλά μένει σε άλλη πόλη και δεν ξέρο κάποιο έμπιρο εκεί.Ίσος θα πάω να το δώ και άν είναι εύκολο στο παίξημο και έχει ορέο ήχο θα το πάρω.

Τελικά με το παζάρι πήγε 350 ευρό με τα έχτρα λόγο οικονομικών προβλημάτων και θέλει επίγον λεφτά και το Σάββατο θα πάω να το δώ.Είναι κατασκευής Μάριου Τορναρίτη τον ξέρετε τον οργανοποιό?

παντως απο εμνφανιση ειναι πολυ ωραιο.μακαρι να εχει κ ωραιο ηχο-παιξιμο.καλη αγορα…

Συνομήλικε φίλε Περικλή, το μπουζουκάκι από εμφάνιση είναι πολύ καλό. Από ήχο πρέπει να το δεις εσύ, μόνο εσύ ξέρεις αν μιλάει μέσα σου. Πάντως να ελέγξεις την κατάσταση του οργάνου διότι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η ταστιέρα δεν δείχνει να είναι σε πολυ καλή κατάσταση. Πρόσεχε γιατι είναι κριμα να το πάρεις και να μη σου βγει καλό και να χρήζει επισκευής. Λεπτομέρια αλλά και οι χορδές θέλουν αλλαγη. Εύκολο αυτό. Καλες αγορές σου ευχομαι.

Ναι θα πάω να το δω και να παίξω.Τις χορδές μου είπε πος θα τις αλλάξει και λέει το είχε πάρει 1800 ευρό.Η ταστιέρα μάλον θέλει καθάρισμα.Έχω μηλίσει μαζί του στο τηλέφονο και ήταν πολύ αχωμένος μάλων χριάζετε χρήματα άμεσα.

Το είχε πάρει 1800 και το δίνει 350;

Κάτι δε μου πάει…

θα δίξει…

Τελικά τον πήρα τιλέφονο και μου είπαι οτι είναι έγγυος ι φιλη του και μάλον δεν θα το πουλήσει(η μου είπε ετσι γιατι μπορι να βρηκε άλλο αγωραστη με πιο πολλα λεφτά)αλλα αν αλλάξει γνώμη θα μου πέι

Δηλαδή…

Έδειξε…

Σωστά, όσοι περιμένουν παιδί δεν πουλάνε μπουζούκια. Στοιχειώδης ευαισθησία.

Συνονόματε, δεν έχω δικαίωμα να σου πω «ξεκόλλα από τον απατεώνα», γιατί δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και ίσως γίνω άδικος. Φαντάσου όμως ότι σ’ το είπα.

Αυτό που βλέπουμε στις φώτο σίγουρα κόστισε πάνω από χιλιάρικο η αγορά του και εκτός τη βρώμικη ταστιέρα δε φαίνεται να έχει πρόβλημα…ο φίλος απο τα 450 το παζάρεψε κιόλας στα 350!!!προφανώς καταλαβαίνουμε ότι αν το όργανο δεν έχει πρόβλημα η τιμή είναι ξεφτίλα και το λέω γιατί ότι ήχο και να έχει, με 350 τί καλύτερο θα μπορούσε να πάρει???ο πωλητης λοιπόν μπορεί να βρίσκεται σε ανάγκη αλλά στη τελική να αποφάσισε να μη σκοτώσει το όργανο(η αναγκη έχει και κάποια όρια)…δε μπορούμε να ξέρουμε οπότε καλό θα ήταν να προσπαθούμε να βοηθάμε αλλά μέχρι εκεί…
φιλικά πάντα…

Εμένα το όργανο δε μου μοιάζει καθόλου για 1800 ευρώ
Δεν ξέρω πως οι περισσότεροι μιλάνε για πολύ καλό όργανο
Φιγούρες πολύ συνιθισμενες έτοιμες , ασετόπαστα, και γενικώς όργανο της σειράς , μάλλον παραγωγής
Δεν λέω πως είναι των 500-600 ευρώ αλλά σίγουρα δε κόστισε 1800.00… Μάλλον στο 1200 υπολόγιζω

θα περιμένει να πουλήσει το παιδί φαίνεται!:019:
Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω πόσο κοστολογείται αυτό το μπουζούκι καινούργιο, εγώ πάντως δεν θα έδινα πάνω από τα λεφτά που πρότεινες για να το πάρω.
Τέλοσπάντων, βρε Περικλή, ξέρεις πόσες αγγελίες υπάρχουν; μην κολλάς σε ένα, ψάξε για καινούργιο ή μεταχειρισμένο, θα βρεις!

Δεν βιάζομαι .Όντος σε αγγελίες που βλέπω στην Ελλάδα έχει πάρα πολλά εδώ στην Κύπρο δεν υπάρχουν και πολλά αλλά κάτι θα βρεθεί στο μέλλον…