Αγορά από Τουρκία. Κόστος τελωνείου;

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο,

Είμαι έτοιμος να χτυπήσω ούτι από τον Τουρκαλά Saadettin Sandi, μέσο ebay. Το κόστος για το οργανο + εξοδα μεταφοράς ( απλό ταχυδρομείο)

υπολογίζεται στα 506,43 ευρώ. Το ερώτημα είναι τι θα μου ζητήσει το τελωνείο, αν ζητάει κάτι.

αυτό είναι το ούτι , του στείλα mail και το θηρίο το ανέβασε σε 15 λεπτά για να τ’ακούσω.

Η λογική μου λέει ότι θα με βάλουν να πληρώσω 23% ΦΠΑ (116.4766 ευρώ).

Υπάρχει περίπτωση να μου φορτώσουν και άλλα? Αν έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία θα με βοηθήσει πολύ!

Ευχαριστώ

προσωπικη εμεπιρια δεν εχω αλλα υστερα απο πολυ ψαξιμο καταλαβα οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης αν θα στο εκτελωνησουν ή οχι.

σε ευχαριστώ πολύ!

Γι’αυτό μου αρέσει η Ελλάδα γιατί έχει σασπενς.:088:

Bonz,
για δες μήπως μπορεί να στο στείλει ως δώρο, νομίζω ότι αυτή η “κομπίνα” ήταν αρκετά δημοφιλής στο ebay…
ψάξε το στο ίντερνετ…

Σε δέμα με κιθάρα που μου ήρθε από Αμερική πλήρωσα 3 ευρώ…

ΥΓ. Αυτό το “Τουρκαλάς” ακούγεται λίγο άσχημο ρε φίλε…

μετα απο ενα ταξιδι στη Αμερικη φοβομουνα κατι παρομοιο,αν τα δωρα - ψωνια μου εκτελωνηθουν…σε πληροφορω οτι στην Ελλαδα δεν ειδα τελωνιακο ουτε για δειγμα …αν το ηξερα θα γυριζα με κοντεινερ.:090:παντως οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου.καλη τυχη…

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Μπάμπη τους γείτονες τους εκτιμώ, δεν έχω σκοπό να προσβάλλω κανέναν. Γενικά χρησιμοποιώ το Τουρκαλάς και το Ελληνάρας, καταλαβαίνω

ότι αν δεν με γνωρίζει ο άλλος είναι και τα δύο παρεξηγήσιμα, γι’αυτο με συγχωρείς.

αν ασχολεισαι σοβαρα με το ουτι τοτε θα πρεπει να πας ο ιδιος στην πολη να το αγορασεις αφου το παιξεις πρωτα.
Εξ αλλου τα εισητηρια πια ειναι φτηνα και θα κανεις και καμια βολτα.To δικο σου ουτι ειναι το KC-35
Εγω αγορασα περυσι απο τον Sandi το καθαρα επαγγελματικο μοντελο VMIU-50 800 ευρω μαζι με τη σκληρη θηκη και μου βγηκε εκπληκτικο.
δες στο σιτε πριν αγορασεις:
http://www.cankayamuzikevi.com/frameset.htm

Εγώ λέω να πας από τον Τάσο Θεοδωράκη.

τουρκαλά…;

Το εξήγησε ήδη πώς το είπε, Κώστα.

Μιά που έγινε θέμα η προσφώνηση για τους Τούρκους, να προσθέσω κι εγώ κάτι: Φίλε Bonz, όταν δημοσιεύεις για πρώτη φορά σε χώρο που (ακόμα) κανείς δεν σε γνωρίζει, ας προσέχεις λίγο περισσότερο. Θα γλυτώσεις και τις εκ των υστέρων συγνώμες.

Φίλε Νίκο όπως και υπόλοιποι φίλοι, δεν έχω κόλημα να ζητάω συγνώμη όταν με παρεξηγήσει κάποιος με ξέρει δεν με ξέρει. Γι άυτό δεν γυρεύω να το γλυτώσω. Επίσης δεν έχω πρόβλημα να με αποκαλούν Ελληνάρα, διότι είμαι και είμαι και περήφανος γι’αυτο.

Τώρα αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με το Τουρκαλάς ήδη απολογήθηκα και μπορούν να το διαβάσουν όσες φορές γουστάρουν για να ηρεμήσουν.

στα επόμενα ποστ παρακαλώ αν έχετε να μου πείτε κάτι για το θέμα θα το εκτιμήσω, αν και οι σχετικές απαντήσεις με έχουν ήδη καλύψει.

Έλα ρε παιδιά, σιγά το θέμα! Δε χρειάζεται να ξέρουμε τον άνθρωπο για να καταλάβουμε ότι γράφει με συμπάθεια και εκτίμηση.

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

έχω ήδη δει το site και κατέληξα στο KC-35.Eχω μιλήσει και με τον γιο Sandi ο οποίος είναι εξαιρετικός. Προσπαθώ να ζυγίσω τα έξοδα γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και δεν ξέρω αν το ταξίδι θα βγει φτηνότερο!

Το ξέρω το να το πάρω χωρίς να το ακουμπήσω είναι ρίσκο, αλλά είμαι πρόθυμος να το πάρω, μιας και έχει και 15 μέρες δικαίωμα επιστροφής. Αν και πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα.

Χαίρομαι που σου βγήκε εξαιρετικό ελπίζω να ποσταρω και γω σε λίγο καιρό το ίδιο!

Τι έγινε τελικά με το ούτι φίλε Bonz? Είσαι ικανοποιημένος απο ποιότητα κατασκευής και ήχου? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να κάνω ένα ταξιδάκι στην πόλη για να τα δω απο κοντά και να αγοράσω ένα.