...έχω ακόμα απορίες

Seb το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα που να μην μπορεις να παιξεις στο τριχορδο, που παιζουν οι αλλοι στο τετραχορδο. Παρε σβαρνα και παρατηρησε ολα τα βιντεο στο Youtube με τετραχορδους στις δυο ψιλες χορδες παιζουν περισσσοτερο, οι μπασες ειναι για γρηγορα ανεβοκατεβασματα, φιγουρες, και ακορντα. Και αμα θες να παιξεις αλλα πραγματα στο μπουζουκι, οπως ροκ, τζαζ,κλασσικη μουσικη και διαφορα αλλα, που και παλι αν εχεις στρωσει κωλο παιζεις τα παντα και με τριχορδο!!!

Ενα παραδειγμα με τον Νικολα που παιζει Django Reinhardt, στο τριχορδο και το κολλαει με Χιωτη

//youtu.be/DGeZV6oLAAI

Κι ενα παραδειγμα με τον Βαγγελη Τριγκα που κανει το πιανο να ντροπιαζει απ τις αναλυσεις του στο τριχορδο με υφος κλασσικης μουσικης

//youtu.be/3fSVxk-l1Pw

Και last but not least που λενε, ο Μανωλης Παππος σ εναν αυτοσχεδιασμο που για μενα ειναι σαν ν ακους τον Μπετοβεν γεννημενο στην Ελλαδα να παιζει τριχορδο!!!

//youtu.be/mVVMW4WjJkk

Μαλλον αρκετο χρονο χανεις!!! Ξεκινα να ψαχνεις για μπουζουκι.!! Βρες μερικα να σου αρεσουν και ζητα απο καποιον που να ξερει να σε βοηθησει να διαλεξεις καποιο απο αυτα…!!

τελικά αυτό λέω και γω,
http://www.thebouzoukishop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=426&category_id=40&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=10037

όχι ακόμα αλλά κάτι σε αυτό,μίλησα με τον άνθρωπο και μου φάνηκε πρώτα άνθρωπος,πριν του πω αν και πότε θα πάρω και αν πάρω από αυτόν άρχισε να μου μαθαίνει πως το κουρδίζουμε,πως το πιάνουμε και πολλά άλλα, μου φάνηκε τεφαρίκι άνθρωπος,τι να πω?
και φυσικά θα βρω κάποιον που το κατέχει να`ρθει μαζί

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 15:25 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 15:22 —

βλέποντας και γω αρκετά βιντεάκια μάλλον έχεις δίκιο!

Θα σου πρότεινα να δεις όργανα του Μάτσικα και του Στάμκου…
Πανω κατω στις ιδιες τιμες

θα πάω να δω και στον Μάτσικα αλλά του Στάμκου δεν είναι Αθήνα!

καπου αναφερθηκε οτι συνεργαζεται με καποιον στην Αθηνα.
Στειλε του πμ
Ειναι μελος του φορουμ. Ειναι ο niavent.

Ειδα να πουλαει ενα καποιος απο το Κερατσινι στην Χρυση Ευκαιρια
Ειναι αυτο εδω http://www.xe.gr/mousika-organa/mpou…d-3202316.html
Το τηλεφωνο λεει 6939016253

ναι το έχω δει,θα τον πάρω τηλ να δω αν μπορεί και ο γνωστός μου για να το τσεκαρει

Παιδιά τσατ το κάναμε. Υπάρχουν και τα π.μ.

Ειλικρινά συγνώμη,έχεις δίκιο.

καλημέρα σε όλους
επανέρχομαι για μια βοήθεια ακόμα από τους συμ-forum-ίτες
μένει κανεις Δυτικά Προάστεια (Αθήνα) που να`χει 3χορδο ώστε να με βοηθήσει σε επιλογή αλλά και σε κάποιες απορίες μου???
ευχαριστώ θερμά

(παρακαλώ για να μην κουράζουμε το forum`` στείλτε μου π.μ.)

sorry αν κουράζω που επανέρχομαι,αλλά κάποιος από Δυτικά προάστια για βοήθεια???

ευχαριστώ