Arcus elite κλασική κιθάρα

Λοιπόν το οργανάκι τελείωσε.

Αφού στένεψα το μάνικο και το ξανακόλλησα περάστηκε όλο το όργανο λούστρο μπάλας. Στο καράολο έγινε μία εργασία για να κρατηθεί το αρχικό ανάγλυφο σήμα της κιθάρας. Προστέθηκε και πεναριά από καπλαμά ρίζα. Περάστηκαν χορδές phοsphor bronze pyramid (12 αρι καντίνι) και βγήκε ήχος λαμπερός. Παρά τα παράλληλα καμάρια ο ήχος μου φέρνει πιο πολύ σε τυπική ακουστική και λιγότερο σε ρεμπετοκίθαρο αλλά παρόλα αυτά βγήκε ένα κιθαράκι δυνατό με λαμπερό ήχο και βολικό στο παίξιμο. Επειδή η αφαίρεση των αρχικών λούστρων ήταν και απαράιτητη και άφησε σημάδια, το σκάφος χρωματίστηκε με εμποτισμό σε κοκκινωπή απόχρωση που τελικά μου αρέσει. Καθώς δεν πρόκειται για μασίφ ξύλα αλλά καπλαμά με το τρίψιμο τοπικά βγήκε το κάτω ξύλο οπότε με το κοκκίνισμα κρυφτήκανε αρκετές ατέλειες. έγραψα και ένα βίντεο για το δείγμα του ήχου εγώ (που δεν παίζω κιθάρα - παρακαλώ την επικειία σας) καθώς ο επίτιμος δοκιμαστής μου μου αρνήθηκε λόγω εξεταστικής (φοιτητής γαρ ο γιος).

Λοιπόν το οργανάκι τελείωσε.

Αφού στένεψα το μάνικο και το ξανακόλλησα περάστηκε όλο το όργανο λούστρο μπάλας. Στο καράολο έγινε μία εργασία για να κρατηθεί το αρχικό ανάγλυφο σήμα της κιθάρας. Προστέθηκε και πεναριά από καπλαμά ρίζα. Περάστηκαν χορδές phοsphor bronze pyramid (12 αρι καντίνι) και βγήκε ήχος λαμπερός. Παρά τα παράλληλα καμάρια ο ήχος μου φέρνει πιο πολύ σε τυπική ακουστική και λιγότερο σε ρεμπετοκίθαρο αλλά παρόλα αυτά βγήκε ένα κιθαράκι δυνατό με λαμπερό ήχο και βολικό στο παίξιμο. Επειδή η αφαίρεση των αρχικών λούστρων ήταν και απαράιτητη και άφησε σημάδια, το σκάφος χρωματίστηκε με εμποτισμό σε κοκκινωπή απόχρωση που τελικά μου αρέσει. Καθώς δεν πρόκειται για μασίφ ξύλα αλλά καπλαμά με το τρίψιμο τοπικά βγήκε το κάτω ξύλο οπότε με το κοκκίνισμα κρυφτήκανε αρκετές ατέλειες. έγραψα και ένα βίντεο για το δείγμα του ήχου εγώ (που δεν παίζω κιθάρα) καθώς ο επίτιμος δοκιμαστής μου μου αρνήθηκε λόγω εξεταστικής (φοιτητής γαρ ο γιος).

5 «Μου αρέσει»

Πάντως αν παίξεις έτσι σε τίποτα ξένους που δεν ξέρουν το μπουζούκι, παίζει και να εντυπωσιαστούν με το ιδιαίτερο “κιθαριστικό” στιλ σου.